Prijava

Ima onaj jedan fazon

Meni bio fazon u sestom, sedmom da kad sam redar i svi odu na odmor, a ja ostanem u ucionici i preturam devojcicama po torbama i kradem im uloske.

@ PuppetMaster

"Ima ona fora kaze profesor jedinica zakljucena a lik izvadio noz kaze dvojka. A profesor izvadio pistolj kaze jedinica ipak :D
"

Ovo nije fazon. Stvarno se desilo u Nišu. Mija Stanimirović škola. '97-ma. Zaključivanje ocena. Lik ustaje i zabija nož u katedru i kaže:'Ja mislim da sam zaslužio dvojku'. A Mića Radović (televiziju valjda predavao), pogleda nož, otvori aktovku koja mu je tu na stolu, izvadi pištolj i stavi ga na sto (pištolj) i kaže: 'ja mislim da treba još malo da priučiš', i djak izvadi nož iz stola vrati ga u jaknu i kaže:'Da... treba još malo da priučim'.
Imao čovek dozvolu za pištolj.. Neko sranje sa sinom mu bilo u to vreme.

a onda je klinac izvadio bazuku

Slušaj care nije bitno da l si crn beo mršav ili debeo, za početak moraš da slušaš rok, konzumiraš cigare i čitaš knjige. Nakon toga moraš da piješ dobar alkohol dok si okružen još boljim ženama. Ponekad odi na neku svriku, ili opikaj poneku fudbalicu ili basket. E onda će naravno, same od sebe doći DOBRE FORE i fazoni.

Пријавио сам се само да похвалим Ђотоов коментар.

Kod mene u srednjoj tehničkoj u SD bio profesor istorije Boža Minić zvani Boža Zmija ili Boža Snejk. Bio tada već malo stariji lik skoro pa pred penziju i malo feminiziran. Klatio gornju stranu tela kada hoda, izgledalo je kao da se uvija kao zmija, odatle nadimak. Lik je imao preko dva metra i bio mršav kao pritka. Nikada nije izgovarao ć, č, ž i š već tepao sa s, c i z. I svima redom je persirao uključujući i nas. Ovo čisto da steknete utisak kakav je lik kao pojava. Inače kao i svaki profesor istorije malo pogubljen i zanesenjak, konstantno u istim pantalonama i nekom plavom radnom mantilu koji je verovatno maznuo od nastavnika što drže praksu automehaničarima i sličnoj bratiji.

Elem, Boža je bio u fazonu vi znate za 1, 2 i 3, ja znam za 4, a bog zna za 5. Ko je kod njega imao četvorku razbijao je istoriju. 5 je uvek moralo nastavničko veće da daje štreberima da ne kvare prosek. Bio ja 2. godina, devedessedma, drži tako Boža poslednje kolektivno ispitivanje u godini, već maj mesec da imaju šansu neradnička bagra da dobiju dvojku i ne odu na popravni. Ja bio prisutan da nas par čitamo iz knjige i šapćemo ortacima kada se Boža zaludi nekom mišlju. Jedan lik odgovara, nema pojma i Boža mu kaže da može komotno da dođe u avgustu. I ovaj da ispadne frajer, misli Boža pičkica, krenuo da se dere na njega da mu da 2. Boža po fazonu "molim vas mladicu bez galame, videcemo se u avgustu". I krene Boža da mu upiše keca, a lik ni pet ni šest skoči uhvati ga za ruku i za rever od mantila. U deliću sekunde Boža iz poluokreta aperkat levom rukom u špic brade, lik samo pao kao sveća, momentalni nokaut. Boža se samo odjednom trznuo, počeo nešto da zamuckuje kao "molim vas... prvi je napao... samoodbrana", okrete se i pobeže napolje. Cela učionica muk, samo neko tiho reče "u jebote, odvali ga Snejk". Odneli ga u školsku ambulatnu, tamo došao sebi tek posle mirišljave soli, a progovorio tek sat vremena kasnije. Brate, niko tako nešto nije očekivao od Bože.

Kasnije pukla priča i ispostavilo se da je sve do kraja fakulteta Boža trenirao boks i bio dal omladinski ili studentski vicešampion u srednjoj kategoriji. I da je prestao da trenira kada mu se isto tako neka budala nakačila, pa ga je iznabadao i izbio mu sve prednje zube, nije robijao zbog teške telesne, jer je opet bila samoodbrana, ali od tada nije više ušao u ring.

ulogovao sam se samo da ti dam plus

E taj Boža, samo nije iz ovog benda :D

Koje je drugi naziv kojim školarci nazivaju svoje učitelje?

Mučitelji xD