Najludji fazoni u skoli

1. Ima onaj jedan fazon

2. Meni bio fazon u sestom, sedmom da kad sam redar i svi odu na odmor, a ja ostanem u ucionici i preturam devojcicama po torbama i kradem im uloske.

3. @ PuppetMaster

"Ima ona fora kaze profesor jedinica zakljucena a lik izvadio noz kaze dvojka. A profesor izvadio pistolj kaze jedinica ipak :D
    "

Ovo nije fazon. Stvarno se desilo u Nišu. Mija Stanimirović škola. '97-ma. Zaključivanje ocena. Lik ustaje i zabija nož u katedru i kaže:'Ja mislim da sam zaslužio dvojku'. A Mića Radović (televiziju valjda predavao), pogleda nož, otvori aktovku koja mu je tu na stolu, izvadi pištolj i stavi ga na sto (pištolj) i kaže: 'ja mislim da treba još malo da priučiš', i djak izvadi nož iz stola vrati ga u jaknu i kaže:'Da... treba još malo da priučim'.
    Imao čovek dozvolu za pištolj.. Neko sranje sa sinom mu bilo u to vreme.

4. a onda je klinac izvadio bazuku

5. Slušaj care nije bitno da l si crn beo mršav ili debeo, za početak moraš da slušaš rok, konzumiraš cigare i čitaš knjige. Nakon toga moraš da piješ dobar alkohol dok si okružen još boljim ženama. Ponekad odi na neku svriku, ili opikaj poneku fudbalicu ili basket. E onda će naravno, same od sebe doći DOBRE FORE i fazoni.

6. Пријавио сам се само да похвалим Ђотоов коментар.

7. Kod mene u srednjoj tehničkoj u SD bio profesor istorije Boža Minić zvani Boža Zmija ili Boža Snejk. Bio tada već malo stariji lik skoro pa pred penziju i malo feminiziran. Klatio gornju stranu tela kada hoda, izgledalo je kao da se uvija kao zmija, odatle nadimak. Lik je imao preko dva metra i bio mršav kao pritka. Nikada nije izgovarao ć, č, ž i š već tepao sa s, c i z. I svima redom je persirao uključujući i nas. Ovo čisto da steknete utisak kakav je lik kao pojava. Inače kao i svaki profesor istorije malo pogubljen i zanesenjak, konstantno u istim pantalonama i nekom plavom radnom mantilu koji je verovatno maznuo od nastavnika što drže praksu automehaničarima i sličnoj bratiji.

Elem, Boža je bio u fazonu vi znate za 1, 2 i 3, ja znam za 4, a bog zna za 5. Ko je kod njega imao četvorku razbijao je istoriju. 5 je uvek moralo nastavničko veće da daje štreberima da ne kvare prosek. Bio ja 2. godina, devedessedma, drži tako Boža poslednje kolektivno ispitivanje u godini, već maj mesec da imaju šansu neradnička bagra da dobiju dvojku i ne odu na popravni. Ja bio prisutan da nas par čitamo iz knjige i šapćemo ortacima kada se Boža zaludi nekom mišlju. Jedan lik odgovara, nema pojma i Boža mu kaže da može komotno da dođe u avgustu. I ovaj da ispadne frajer, misli Boža pičkica, krenuo da se dere na njega da mu da 2. Boža po fazonu "molim vas mladicu bez galame, videcemo se u avgustu". I krene Boža da mu upiše keca, a lik ni pet ni šest skoči uhvati ga za ruku i za rever od mantila. U deliću sekunde Boža iz poluokreta aperkat levom rukom u špic brade, lik samo pao kao sveća, momentalni nokaut. Boža se samo odjednom trznuo, počeo nešto da zamuckuje kao "molim vas... prvi je napao... samoodbrana", okrete se i pobeže napolje. Cela učionica muk, samo neko tiho reče "u jebote, odvali ga Snejk". Odneli ga u školsku ambulatnu, tamo došao sebi tek posle mirišljave soli, a progovorio tek sat vremena kasnije. Brate, niko tako nešto nije očekivao od Bože.

Kasnije pukla priča i ispostavilo se da je sve do kraja fakulteta Boža trenirao boks i bio dal omladinski ili studentski vicešampion u srednjoj kategoriji. I da je prestao da trenira kada mu se isto tako neka budala nakačila, pa ga je iznabadao i izbio mu sve prednje zube, nije robijao zbog teške telesne, jer je opet bila samoodbrana, ali od tada nije više ušao u ring.

8. ulogovao sam se samo da ti dam plus

9. E taj Boža, samo nije iz ovog benda :D

10. Koje je drugi naziv kojim školarci nazivaju svoje učitelje?

Mučitelji xD

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.