Greta Tunberg i globalno zagrevanje

1. ne moze ni ovako asocijalna osoba da prica o takvim temama ne uliva ljudima poverenje jednostavno kao i cukerberg sto izgleda kao potomak nekog zglavkara ljudi mu ne veruju rec koju progovori velika je greska sto su doveli gretu jedino sto je postala senzacija jer je ljudi prozivaju pa mozda kao publicitet neki kurac palac

2. a bukvalno su je doveli samo zato sto je opsednuta i isprala je sebi mozak globalnim zagrevanjem i jos je klinka pa je nekome palo na pamet e aj da je iskoristimo
    gnusno

3. ne ozbiljno, pogledaj video ako te interesuje tema, verovatno objasnjava sve ovo na nacin na koji bi postideo sve ove sto jedu govna na sve strane.

ali je smor, ne mozes ocekivatii od ljudi sa integritetom da bilo sta objasne masama. ako se i medju njima nadje neko sa doktoratom, koji ume to da objasni masama, on ispadne gori od grete. mnogo gori, ispadne ima 2000000 interesa iza koje balansira.

inace, da nije tako, ne bi pricao svetu nego:

Sandstones have been an obsession of mine for over 40 years.

sa peskom. jer niko ziv ne zeli da slusa cinjenice. NIKO

4. samim tim, ako podrzavas ideju, podrzavaj nase ludake. inace podrzavas njihove. nisi ni svestan ali ih podrzavas

5. ja verujem da je preduvana prica o zagrevanju van proporcija a i nesto sam o milankovicevim ciklusima citao, u sustini zemlja nije toliko osetljiva koliko misle ovi greteni

6. jeste, uglavnom se i nauka slaze sa tim, ali... isto kaze i da postoji ne nulta sansa da ovo moze da izadje potpuno van kontrole i da se pobijemo oko hrane i vode i na kraju crknemo od gladi. za ozbiljno.

meni ovo bitnije od toga da li je grinpis gomila hipija sto jedu govna o spasavanju delfina i smetaju ljudima da rade posten posao. sto jeste. ali alternativa (kockanje na tu temu) nije nesto sjajno...

7. ma daj ajde mala userulja neka sa deformisanom facom, ne bi je pustio 6 sekundi da mi govori bilo sta srusio bi je na zemlju i golom buljom bi joj isprdeo najgore moguce sranje na facu, puvao bi joj po faci satima kad bi mogao

8. Sta cemo sa zednim afrikancima? Svi sad treba da se tusiramo sa kanticama za pavlaku. E sad kako ce onima da bude bolje da ga jebem.
    Ta velika pitanja su kao svadja roditelja. Deca ne vole da se roditelji svadjaju pa pokusavaju na razne nacine da smire situaciju ali na kraju to je samo stvar roditelja i oni to moraju medjusobno da rese. A taj klinac naravno misli da ih je on ubedio ako se pomire. Nemojte se brinuti sve ce se to regulisati sa nasim rukama u dzepovima a mi cemo samo eventualno morati da platimo neku taksu i mocicemo da nastavimo sa drkanjem kurca kao do sad dok pametni ljudi rade posao za nas.

9. ma daj ajde mala userulja neka sa deformisanom facom, ne bi je pustio 6 sekundi da mi govori bilo sta srusio bi je na zemlju i golom buljom bi joj isprdeo najgore moguce sranje na facu, puvao bi joj po faci satima kad bi mogao

carski komentar.
    kapiram da ti ovo pezose mislis iz potpuno iskrenih razloga. ne ni za naftu ne ni protiv nafte nego onako iz duse, ko sto greta mrzi trampa :)

10. Ekologija je oblast koju tražite već pet strana

11. Kako li taj tanak vrat drži tu veliku glavu punu pameti..

12. 10000 greta thunberg vs 1 vera ristic

13. Mala je odlican primer zasto treba tuci decu.

14. Колико приче око једног детета, колико жучи

Види се да је још зелена хехе, одрасли рептили умеју да изимитирају људске експресије. Али остаје то бледило, као цукербергу нпр види се да је нека крљушт испод

15. apsolutno podrzavam gretu.sem onog how dare you nisam cuo nista iz govora,ali podrzavam.ceo svet se lomata oko neke veganke koja kenja nesto.a jos je i soros placa.soros je uvek bio ljudina.
    nije ovo losa verzija.sada sam je iskopao
    https://www.youtube.com/watch?v=rbrdRcwZE6Q

16. Биће грета много пријемчивија кад промени кошуљицу

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.