Prijava

recimo onaj kit richards, i svi ostali iz stonsa, i svih tih takvih bendova sto doterali u pozne godine. garantujem da u nekom trenutku njihovih zivota menadzeri ukapiraju da zlatna koka moze da im rikne od srca, jetre bubrega statiznam, i onda odmah krece rezim vezbanje meditacija, transplantacije kurci palci, jedenje trave, nema masno slatko ljuto kiselo.
jedina razlika sto su tamo velike pare u pitanju pa imaju pr timove sto cenzurisu sta pricaju a ne ko bora jebiga, izadje na tv, ocekujes da ces da cujes nesto od 20+ bore bunt kurac palac, a on ko i svaki penzioner "pa jebi ga nije vucic tolko los, bar uveo red"

u zivotu nisam upoznao nekog ne bosanca koji slusa corbu.boris bizetic rime sa patetikom i nekim rokom koji vuce na neke poskocice.ceo ex ju rok je smece.

i ja bih kao stonsi.pruduzis sebi zivot da bi mogao da uzivas u kinti.kapiram da i to u neko vreme dosadi,ali kapiram takodje da izmisle neku novu drogu i neki bolji rad i opet bude super.

jedina razlika sto su tamo velike pare u pitanju pa imaju pr timove sto cenzurisu sta pricaju a ne ko bora jebiga, izadje na tv, ocekujes da ces da cujes nesto od 20+ bore bunt kurac palac, a on ko i svaki penzioner "pa jebi ga nije vucic tolko los, bar uveo red"

Pa da, otprilike, samo kazem da ljudi pretjerano seru

i sve je islo kao po loju dok sam te imao kao mojuuu

ko indijanac stavljam ratnicke boje da te osvojim oooo jedino mojeee

u zivotu nisam upoznao nekog ne bosanca koji slusa corbu.boris bizetic rime sa patetikom i nekim rokom koji vuce na neke poskocice.ceo ex ju rok je smece.

i ja bih kao stonsi.pruduzis sebi zivot da bi mogao da uzivas u kinti.kapiram da i to u neko vreme dosadi,ali kapiram takodje da izmisle neku novu drogu i neki bolji rad i opet bude super.

Rundekov Bolero ne zaostaje puno za Brothers in arms, nevezano šta mislimo o uslovno domaćem roku.

nekako mi se rundek nikada nije uklapao u tu neku pricu ex ju roka.jeste to bio,ali nekako drugacije.nisam ga nesto preterano slusao,ali ono sam slusao je mnogo bolje od ostalih stvari koje potpadaju pod eks ju rok.

rundek kargo trio ovog marta u domu omladine u velikoj sali. zove mene jedan menadzer kojeg znam da me pita da li bih zajmio klavijature, treba onom bosancu iz karga trio jer je jutros dosao iz maroka i treba mu klavijatura, a ova moja mu odgovara. ok ja reko ae dacu, sig ce me castiti nekako, glupo mi bilo da trazim pare jer taj menadzer mi nesto vec sredjivao kao usluga za uslugu. Stizem negde na pola koncerta, uvodi me menadzer, odslusam koncert na stepenicama jer nije bilo mesta i na kraju, kad su svi poizlazili iz sale, ja cekam da svi odu da se popnem na stejdz a popakujem to. izabel (trandza) sredjuje svoju opremu, rundek otiso u bekstejdz, a ovaj bosanac klavirista nema ni njega. ja pocupo kablove, spakovo instrument u kofer, ovog lika nigde. Dolazi vule longplay i kao ko je zajmio instrument, ti si a, e imas besplatne karte na sve longplej koncerte, hvala ti za instrument, spaso si koncert pa lol. uzo instrument i otiso. posto sviram i znam kako je to kad zajmis nesto, osnovna kultura je da se bar zahvalis, ne govorim o placanju instrumenta ili nekom cascavanju ne daj boze. iskr, bilo mi sranje nekako sto se tako odigralo i presto sam da gotivim rundeka posle toga. ovamo kao zivim u parizu, kultura sve do jaja, a sicare ga tu na instrumentu. to su bre sve picke.

Uh pa malo je bezveze reći da je ceo Ex Yu rok smeće. Imalo je tu solidnih stvari. Spomenuti Rundek, Štulić dok nije puko i počeo sa hiperprodukcijom, mladi Bora, Indeksi... Mnogo je više sranja kao kod Dugmića, Jabuka i Valentina da se razumemo ali ne može da se kaže da je sve sranje.

Isto i kod Bore. Kost u grlu je suvo zlato, a imao je neke baš jake pesme posle. Pogledaj dom svoj anđele, Ravnodušan prema plaču, Prezir... Nije baš kao Bizetić da se ne lažemo.

To da je ceo eks ju rok smece je toliko maloumna izjava da je ne vrijedi ni komentarisati.

Bizetić je svestrana legenda, sa preko 1000 kompozicija, sta ga poredite s Borom Čorbom lol

mozda je jaka rec da je smece.ajde da kazemo da ima i tu nekih dobrih stvari,bendova,licnosti...bizetic i bora isti kurac.cak i njihovo prospianje humora i mudrosti po emisijama je isto.meni.mozda ja to ne kapiram.neka sam i glup,ali meni je to sranje.i da kazemo vecina tog roka.ne slusam ja najbolju muziku na svetu,ali mi se to ne svidja.

Apsolutno ceo ex yu rok je djubre

vecina je smece.mozda je onda izjava manje maloumna i malo je treba komentarisati.
voleti domaci rok je toliko maloumno da ne treba ni komentarisati.mislim,ta fora...ne svidja ti se nesto sto se meni svidja.pa ti si malouman.
ne poredim ja njih dvojicu kao neke kompozitore.nego mi se kenja od njihovih rima.a i od muzike.

Ex yu rok i stara narodna muzika su jedino sta valja od sve muzike na Balkanu, ne racunajuci Grke

Ma ne okej mi je to. Kapiram da nisi u toj priči samo mi je malo bolo oči ovo smeće. U suštini je tu bilo sasvim solidnih bendova iz cele Jugoslavije sa izuzezkom Crne Gore i Bosne. Jesu Indeksi i Zabranjeno pušenje njihovi ali su njihovi i Jabuka, Dugmići, Plavi orkestar, Valentino i Jagode tako da slobodno mogu da kažem da su pretežno imali sranje bendove.

Uh, pa koliko godina imate kad potežete priču da je neko malouman ako sluša određenu vrstu muzike... Idemo polako u pravcu priče da su narodnjaci, turbofolkeri i treperi seljaci, a rokeri, pankeri i metalci sektaši/narkomani. Debilske su mi te podele po žanru muzike. Svako sluša šta voli.

mislim,ta fora...ne svidja ti se nesto sto se meni svidja.pa ti si malouman.

Ne radi se o tome sta se kome svidja, ali okarakterisati cijeli zanr na jednom prostoru kao smece je svakako maloumna izjava, pa cak i da je u pitanju bio turbo folk koji je objektivno smece u svakoj prilici gde se moze cuti, jer vrlo moguce da postoji negde i kvalitetna turbo folk pjesma ili izvodjac. A kamoli reci to za jedan od dva najkvalitetnija zanra koja su ikada postojala u ovoj pripizdini

Da bi se uopste govorilo o Bizeticu i njegovom delu treba otvoriti novu temu ili dve. Bukvalno živa legenda i ne zaslužije poređenje ni sa kim sa naše scnene.

isto je maloumno i podrzavati dodika,pa sta sad...ima i takvih.

skoro kao ne shvatati te moje postove o dodiku ni nakon godinu dana

a da ne zaboravimo sto se na kraju ispostavilo i da sam bio u pravu za svaku rijec, bukvalno je i plidu kao musliman na kraju priznao da sam bio u pravu, samo ovi ozbiljni dauni tipa kosmopolita su jos se drzali svoje price