Prijava

Kampaco po meni baš očajno šutira trojke, juče je eto ubacio tu jednu ali izgleda mi kao da sa dosta napora baca te trojke i jedva se dobacuje preko prvog obruča, ali dobro je što je skontao to pa više deli lopte i propušta šuteve. Sinoć je imao dve bombonice od pocket pasova za Gordona i Milsepa. U nedelju bi trebalo i da se vrati Monte Moris što je takođe do jaja, samo ne znam šta se čeka sa Džavejlom, dal je neka povreda u pitanju, ne znam što ga ne razigrava bar malo.

Gadna stvar - udvojiš Jokića, a Gordon je u stanju i da gadja sa trojke i da zakuca pored velikih igrača. Klipersi u par navrata bukvalno nisu znali šta da rade, a pričamo o ekipi koju svim silama projektuju za prsten koliko ove godine. Jedva čekam da vidim šta će biti protiv Jute, Gober više ne može da brani Jokića a sa Gordonom nije lako igrati 30+ minuta pošto ima snage kao konj. Još da Porter prestane da baguje i eto radosti.

Bruklinu mislim da je jedina veća slabost odbrana u postu, bilo bi baš odlično kad bi ih neki Embid ili Janis rešili pre nego što dođu do finala, ali teže malo će to da prođe jer sudije ima da krenu da gutaju pištaljke kad bude gusto.

Da vidiš Morisa smo skroz zaboravili..Kampaco gadjao skroz dobro protiv Atlante i Filadelfije, a postao je prava napast što se tiče odbrane. Ume da ispadne skroz u nekim situacijama ali generalno igra skroz dobro, Simonsa je bukvalno uništio. Odličan je za te flaster situacije gde možeš da ga zalepiš da 20 minuta čuva solidnog igrača, napravi 5 faulova, smori ga za medalju i bombona.

Sad već smaram, ali iskreno - mislim da bi zdravi Lejkersi pregazili Bruklin ko od šale. A i Klipersi, sa Filadelfijom bi jako teško izašli na kraj, sa Jutom takodje. Treba dobiti 4 utakmice u plejofu, a kad kola krenu nizbrdo i gubiš 2 : 0, možeš biti Durent i Irving kolko oćeš, teško se čupaš. Ne znam. Solidan je Grifin zasad, Deandre uopšte nije loš, ali nisu to više igrači od pre 5 godina. Kao ni Kajri. Što reče čovek gore Durenta nikako da zakrpe. Na papiru to izgleda sjajno, ali ono - čini mi se da prsten mogu samo da sanjaju, ne samo ove već i sledeće godine.

Кад је Џордан на терену онда ни то није проблем, додуше неће ни он играти ни близу 40 минута, ал' опет, но повреде би их могле ујебати (Торонто, колико год да је добро играо финалну серију против Голден Стејта, Дурентова повреда им је ужасно много помогла, чак им је и 10ак минута половног Дурента у једној утакмици нанело пораз у том мечу), нарочито против Филаделфије, свиђају ми се Риверсове екипе увек....

Кампацо је рол плејер за НБА, ништа више од тога ни не треба да се очекује од њега, имаће пар украдених, мало ће допринети нападу, не нужно шутевима већ разигравањем и то је то.... Морис ће им доста значити, не само јер је одличан за шестог играча већ и дубина тима им је битна како се буде ближио крај сезоне јер Мареј ће морати да одмара више у регуларном делу....

Харден, Ирвинг, Дурент, Грифин, Олдриџ, Џордан, Динвиди, Херис итд, није то само пар играча, имају 41 Ол стар утакмицу у екипи, јачи су него Голден Стејт што је био у најјачем саставу док им је Дурент играо, а Харден и Олдриџ (вероватно и Грифин) желе титулу и подредиће се екипи колико год треба....

Zato ih i mrzim pizda im materina i nadam se da će da se raspadnu u plejofu, prejaki su, previše dobrih igrača su nadovodili, nije to u redu. Durent ispao pičkurina još od onog hardest road sranja, Harden na skoro istu foru isprcao Hjustona, Irving je posebna petarda, baš onako nema skoro niko gotivan, jedino ovog Herisa volim da vidim.

Ne znam, plej of je druga priča skroz. Harden mi je dopadljiviji nego ikad, ne troši više lopte kao manijak - ali i on i Durent i Kajri su nula u odbrani, premekani su. Sa takva tri čoveka na parketu imaš opasan problem kad treba da braniš bilo šta. Lejkersi su fizički prejaki; Lebron, Dejvis, Herel, sad i Dramond - pregaziće ih. Gasol je truba, ali imaće sigurno sasvim dobru rolu u plejofu. S druge strane, ko će da čuva Kavaja, Pol Džordža, i drugih 5 dobrih šutera u Klipersima? Ovi nisu slabi ni pod košem, naprotiv. Juta igra odličnu odbranu, Siksersi takodje. To nisu ekipe kojim možeš da spakuješ 120 poena u plej ofu. Ne znam. Na papiru, ponavljam, deluju astrašujuće, ali čini mi se da će dobiti opasno gaženje tipa 4 - 1 koliko u sopstvenoj konferenciji.

Ja gledao drugo poluvreme sinoć, Barton govnjivko tri napada sam završava u prvi sekundama, oromašaji i zabijanje u protivničke igrače ala Rakočević.

I to jad su Klipersi bili u naletu. Retko odvratan igrač.

Zamisli kod Željka Obradovića to da uradi, onaj bi ušao u crveni mod i udavio bi ga.

Spremaju ga za plej of, kao i Portera. Pokušavaju da naprave nešto od njega, zato vrv ima toliko slobode.

Kad i Kepezzo ubaci dve trojke znači da je sve kao podmazano

Dobro, sve što je u njihovoj moći hehe. To što globalisti i cionisti ne dozvoljavaju jednom prljavom srbinu da bude MVP lige to je druga priča.

Sviđa mi se kako se Gordon uklopio u ekipu, baš se kapira sa Jokićem.

Jokiću opet jedan skok za tripl dabl. 8 ili 9 put ove sezone nabijem ga baš.