Prijava

Jokić umalo opet rekao "no homo", ali je u poslednji čas zadržao 25.000 USD u džepu. Ovo je posle meča sa Jutom.

https://streamable.com/zbibp

ešto kao predasistencija kojih najviše u povijesti nogometnog loptanja ima Luka Modrić

To je Pass to assist

Nema, Denver gubi i ovu ako se po jutru dan poznaje.

Izgleda da se nisu trebaki odreći Granta i Plamila.

Grant svakako nedostaje, a Plamli je manje bitan.

Najvažnije - vratio se Barton. Čovek ako slučajno dva koša veže, dozvoli sebi da narednih pet napada igra 1 na 5. Da on prošle godine nije bio povređen, kurac bi dogurali onako daleko. Zašto treneri u Americi tolerišu toliko taj hero ball nikad mi neće biti jasno. Nisam od onih koji kenjaju kako se u Evropi igra bolja odbrana i kako je Evroliga vrhunac košarke, ali bi Bartonu tako dobro leglo jednogodišnje prevaspitavanje kod evropskih trenera.

Zato što im je cela liga tako usrano koncepirana, ako si jedan od tih "startera", tkzv. bitnih igrača, ti onda jednostavno MORAŠ u svakoj tekmi da odigraš toliko i toliko minuta, to je zacrtano negde i ne daj bože da se trener usudi da to promeni. Koji će im kurac 7 igrača na klupama kad ih maksimum iskoriste trojicu, retko kad četvoricu, osim ako je neki B/O pa kao pusti debile da se izigraju. Na primer ta debilčina Barton može da usere sedam napada zaredom, ali to je njegov playing time i nema tu promene, jebiga, zabranio Alah da oteraš govno na klupu da iskulira.

otiso sam na redit i gledam denver nagec subredit, i vidim neku pricu kao postoji opcija da trejduju mareja i jos nekog anonimusa za hardena.
i oni ladno kao "ne, marej bolji"
jelsu slepi kod ociju jbt. da im nije debelog bili bi sakramento kinsi sa marejem, tek onda bi se vidlo kolika je rupa.

Da, ovih dana baš na Reddit-u prozivaju te "small market" timove jer stalno plaču kako velike zvezde neće da razmatraju njihove neprivlačne gradove, a onda kad se ukaže prilika za Durenta, Hardena i slične budu u fazonu "NEDAMO MLADI KOR, GAJIMO KULTURU" i tako nikad zapravo ni ne pokažu ambiciju da osvoje titulu.

Jokić ako želi više od toga da bude najbolji u selu treba da cilja Dalas, Golden Stejt i slične za godinu-dve.

kao fora, nekompatibilan sa jokicem, saplitace se medjusobno :)
postoji dobra sansa da harden nece u denver doduse.

Nema šta da neće više, sad mu je ispalo sve kako je želeo. Otišao čovek iz Teksasa u Njujork, za saigrača ima verovatno najboljeg ofanzivnog košarkaša na svetu i još jednu superzvezdu koja ne zaostaje mnogo za njima dvojicom. Pa samo njih trojica da igraju sa još dva drveta koji nešto znaju u odbrani i mogu svakoga da pobede.

ma znam, al ono, da denver ipak dosao sa nekom ponudom ispod stola, a harden, a ne hjuston reko "necu".

posto realno, dali su ga za 4 pika i klinca. a to je mogao denver da iskombinuje sa nekim timom za mareja i jos ponesto.

Denver je opušteno mogao kombinaciju Marej + Porter + pik, ili Heris + Barton + dva pika, jače je od onoga što je Hjuston dobio u ovoj varijanti.

Navodno je Harden bio zainteresovan za Denver, kažu oni Tviter novinari specijalizovani za NBA (isti koji sjebaše Bogdanovićev trejd u Milvoki, recimo), ali čak i da je tačno, svaka od tih superzvezda će biti mnogo srećnija u LA ili NYC.

Heris + Barton + dva pika

recimo ovo je za ne verovati da ne bi pristao denver. verovatno je nesto drugo u pitanju.

ako je cuvanje pikove glavni razlog, to je glupo. ako ne ide, jokica i hardena mozes zamenis za pikove, pa pravi sta hoces.
mnogo se oni uzdaju u tu lutriju, pa onda pikuju igrace, pa im greju klupe.

cudan sistem.

Dobro, tu nagađam samo. Nerealno deluje takav trejd, ali ako se rukovodimo onim što je Hjuston dobio od Bruklina, a verovatno je pritom bio i rezon "daj šta daš, ovaj više neće da igra za nas", onda je Denver imao mnogo više da ponudi za Hardena.

Biće da je tek nekoliko vlasnika franšiza spremno da odradi "all in" pristup, da juri dve sezone titulu, pa posle reizgradnja tima par godina (što Denver nije hteo), dok je većina timova (kao i Denver) u fazonu da će da bude u borbi za plej-of, tu negde, sigurne fotelje, siguran protok love, navijači se lože da mogu nešto veliko, ispuše u prvim kolima doigravanja, al' opet svi zadovoljni do loženja naredne godine uz priču o gajenju "kulture" i oslanjanje na sopstvene pikove.

pa svi gledaju san antonio. eventualno bulse pre njih, al oni su sve samo ne small market :)

Jel po vama sada Bruklin prvi favorit?

I dalje Lejkersi i Klipersi. Pa onda Bruklin.