Nije zamena za ličnost
  • М♦

To što ne voliš Vučića nije zamena za ličnost

Programiranje u linuxu nije zamena za ličnost

Kraft pivo, malo duža kosa i crno bele slike iz čudnih uglova je baš teško fejkovanje ličnosti

Kao i čudan izbor boje kose dužine do ramena, specifičan muzički ukus i isticanje kako poseduješ pičku i ne plašiš se da je upotrebiš

Ne bacam gas samo skečujem

• Eru Ilúvatar

negledanje rijalitija nije zamena za licnost

• Mali Mujo

Neslusanje Bube Brata i ostalih autotjunasa nije zamjena za licnost

• М♦

Radojka > Rada > Dara šatrovački

Moj skromni odgovor na pitanje gospodina sa slike

• Mali Mujo

Da, i meni je to uvijek bilo ocigledno, ne znam sta Karleusi (i drugima) nije jasno

• јп

Бицикл
    Није замена за личност

• Eru Ilúvatar

veganstvo nije zamena za licnost

• Eru Ilúvatar

voznja elektricnih trotineta+veganstvo+odbranimo reke stare planine nije zamena za licnost

• Eru Ilúvatar

profil na vukajliji nije zamena za licnost

• Mister_NO

Puštanje brade, mazanje iste uljima i nošenje majce kako su bradati ljudi mnogo kul i alfa mužjaci, nije zamena za ličnost.

• М♦

brada nije zamena za licnost pod broj 1

• Eru Ilúvatar

otvaranje ove teme nije zamena za licnost

• Mali Mujo

Brada pogotovo u 2019. godini kad je svaka pickica nosi, i oni koji dlake na licu znaju poimenicno, i kad je to trend bukv u pola svijeta medju fenserima.

Mislim da brada nikad nije bila nemuzevnija za nositi nego zadnjih par godina.

Svakako za sad jedan od favorita na ovoj temi

• М♦

Ja isto ne volim kad je nekome zamena za licnost to sto je student. Kad slika skripte indexe, kako mu je smor sto uci, pa onda kafa i markeri lampa i knjige na stolu pa hashtag neki kao kako ce da streba celu noc i kad smara stalno o fakultetu uzivo

• Galantni kosovac

Ulicna skola nije zamena za fakultet

• Eru Ilúvatar

Ja isto ne volim kad je nekome zamena za licnost to sto je student. Kad slika skripte indexe, kako mu je smor sto uci, pa onda kafa i markeri lampa i knjige na stolu pa hashtag neki kao kako ce da streba celu noc i kad smara stalno o fakultetu uzivo

ovo su ti ljudi koji nece nikad naci dobar posao nego ce biti uz nogu sefu, najgori tip uvlakaca studenata koji zavrsavaju u roku, beskicmenjaci i razlog sto svi vole da tovare studente

• М♦

Brt znas meni je tesko ja ucim jebiga umorim se od ucenja svaki dan pa upisi moj faks ako mislis da mi je lako druze probaj pa vidi

• Mali Mujo

Pusenje kurceva siptarima za male pare nije zamjena za licnost

• Eru Ilúvatar

takodje svako ko ima fluorescentne markere iz bilo kog razloga zasluzuje jednu preko usiju ne mora student da bude

• М♦

Secate li se tamo negde 2014-2016 kad je Gejmotron bio zamena za licnost mnogima, ne povratilo se nikede