politicki nekorektna tema

1. terminirali su pozornika

2. nisu romi nego cigani

3. ovo radi policija u americi, a unistice svaku zemlju koja im se prohte pod izgovorom zastite ljudskih prava, govna licemerna

4. ma somalija je bezbednija od amerike jebene

5. 3 istine:

1)
    2) dug mi je ali tanak
    3)

6. E odgledo sam onaj dokumentarac "Europe: The Last Battle" i od tog momenta mi je porasto rispekt za Stratimira bar jedno 40% mislim da smo na istoj strani što se tiče Nacional Socijalizma nije nikakav trol, ranije sam ga zbog takvih stvari konkretno gledo ko najveće smeće al jebiga nisam znao i ovim putem se izvinjavam

7. rispekt za Stratimira bar jedno 40%

Imam neki filing da je trifors ranije rispektovao stratu 0%.

8. O pokojniku 40% najbolje.

9. moraš krepat da dobiješ rispekt

10. Fucker Carlson, o Kajlovom napadaču Rozenbaumu, inače pedofilu: “He died as he lived - trying to touch an unwilling minor”

11. Danas smo odneli bitku ali ne i rat, Qanon Vikinga zatvoriše smećari na 41 mesec to je čovek koji je odneo laptopove Nensi Pelosi i ekipe

12. Taj bizon lik je ispao tragikomičan.
    Koliko su satanisti isekli narandžastog skroz je objektivno da je lik podmednut, na sličan način kao što se i sve podmeće.

Da ostatak populacije provali da je to neka retardirana masa koja je za trampa a ova druga nije, kao i za antivaxere sto rade.

13. Ma dobro Caro to sam i ja mislio na početku još dok je bilo to sve ludilo sveže međutim kad sam malo istražio gde se pre toga kretao Qanon Šaman i šta mu je specijalizacija skapirao sam da je zapravo dupli da ne kažem trodupli agent, menjao imena ko čarape kretao se po Antifa i BLM skupovima ima neke snimke s onim Austinom Steinbartom što je samoproklamovani Q gde se kao sreću i slikaju se zajedno ludilo, a u međuvremenu ovaj i njega skenirao malo je reći da mu je infiltracija struka

14. Ovo je najbitnije u svemu da je sa svojom jedinicom pokupio te lapsitopsije, a ko zna kakve to veze ima sa dokazima o izbornoj prevari i ostalim Sajber Nindža sranjima

15. Ali jbt taj upad u belu kuću je izgledao jako fake.
    U brutalnoj policijskoj državi kao trampovci šamanizovani upadaju i preuzimaju vlast a tramp u fazonu to su neke budale.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.