Korona virus u Srbiji

1. Dobro, proglasio vanredno stanje, što je samo bonbi znao..provereno.

Nego, šta sad, to sam već pitao.

2. Brat priča o ekonomiji hahahah

3. jeeej, konacno postajemo kineska kolonija, ima nade za ovaj narod

4. I to je to, škole i vrtići ne rade, nema skupova preko 50 ljudi.

Fabrike od 2000 radnika neka rade po unapred uređenom rasporedu. Xd

5. Srecno vanredno stanje svima koji slave. Za mog zivota ovo mi je nedje dvadeseto.

6. Celte, imate 14 mrtvih, što je mnogo ali nije ni blizu Italije sa kojom se graničite. A garant je i tih 14 iz tog kantona.

po stanovniku, broj zarazenih odmah posle italije.
    iskreno ne znam u cemu je rec, i ovde i kod nemaca isto, dosta zarazenih a dosta manje stradalih (i u losem stanju) od italije i spanije, za sad
    u nemackoj, od 6000 zarazenih, 2 slucaja u kriticnom stanju.

nemam pojma

7. jedino sto mogu da pomislim je da ako u nemackoj ima 5000, u italiji ima milion.

8. po stanovniku, broj zarazenih odmah posle italije.
    iskreno ne znam u cemu je rec, i ovde i kod nemaca isto, dosta zarazenih a dosta manje stradalih (i u losem stanju) od italije i spanije, za sad
    u nemackoj, od 6000 zarazenih, 2 slucaja u kriticnom stanju.

nemam pojma

ne znam gde zivis, al kontam je to u vezi s onim o cemu sam malopre pricao - italija i spanija su razjebale svoje zdravstvo jer su smanjile ulaganja za vreme i nakon ekonomske krize, kad na to dodas retarde u politickom vrhu, dobijes ono sto imas sada

njemacka, s druge strane, verovatno ima najpametnije politicko rukovodstvo od svih velikih evropskih zemalja; bukvalno da sam imao priliku da biram gde da budem kad izbije ovakvo sranje, izabrao bih njemacku jer je merkelova najstalozeniji politicki lider decenijama unazad
    kad na to dodas dobar standard i kvalitetno zdravstvo, dobijes kao rezultat da nemacka ima 150 puta manje mrtvih od italije, a svega 4 puta manje slucajeva; doduse, epidemija jos uvek nije ni priblizno na tom stadijumu gde je italija sad i ocekuje se da ce biti gore

9. u italiji ljudi žive sa starim roditeljima. zato imaju tako puno stradalih i teških slučajeva.

10. moguce da je i to jedan od razloga, prava formula koja odredjuje stopu rasta obolelih i umrlih je verovatno komplikovanija od ovoga sto mi pricamo ovde, ali ubedjen sam da je jedan od glavnih razloga taj sto su se neodgovorno ponasali prethodnih desetak godina

11. ovo sto zmaj kaze do sad mozda i najvise smisla ima. virus divlja medju mladjima, po javnom prevozu, kancelarijama kurcima, i ako kuci dodjes i veceras sa matorim roditeljima oni najebu.
    u nemackoj, ovde, ne zive mladi sa matorima.
    mozda to objasnjava dosta toga

12. ne znam, bilo bi zanimljivo procitati neko detaljnije istrazivanje o tome

taj fenomen da mladi zive sa matorima je ipak dosta cesci u juznom delu italije

ovi delovi koji su najvise pogodjeni, i po broju obolelih, i po broju mrtvih, su bogatiji delovi na severu (lombardija) gde je to nesto redja pojava

13. Па не могу да вјерујем шта нам раде, блокираше све без икакве потребе, ово је опомена свим оним који не излазе на изборе, погледајте ко управља вашим животима, ангажујте се политички. Учлањујте се у странке и гласајте за паметне, можда вашим унуцима буде боље у Србији.

14. hahha pa vucic se ukenjo jer mu je ugrozeno glavno glasacko telo

15. Шта је са мигрантима, ниједна вест о њима?

16. Нешто смрди ту.

17. pa nisu ludi da idu sad tamo gde je centar zaraze

18. Može li neko pojašnjenje oko ove robije zbog kršenja samoizolacije?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.