Korona virus u Srbiji

1. zanimljiva stvar kod italijana mi je sto su izjavili i neopazeno je proslo
    to da su iz penzije izvukli doktore da pomazu u lecenju korone
    pa umesto da penzionere koji su podlozniji i veca je smrtnost ako zapate koronu uzeti neke priucene i objasniti im koji ce moci da je preleze

2. Ahahahaha gledaj ga Bombas, provereno. Boli te kurac tamo u Africi tebe, ionako se vise cuvas od Hiva i ebole.

3. Bolje sačuvajte pare za hranu i piće nego da ih bacate na tariguz. Evo stiglo proleće, pa kad sve lepo ozeleni imaćete lišća na pretek, samo pazite da ne uberete koprivu.

4. Ne znam da l je Zap napisao al nikako Brufen i Ibuprofen il kako se zove objašnjavao mi drug lekar malopre zašto al me mrzi da pišem al nemojte nikako to piti

5. Mogu da vam kazem da ako stvarno odreagujemo sad da je mnogo bolje odradjeno nego u Svajcarskoj npr i da ce mnogo manje da osetite sranje i da izgleda kao da “koj kurac se uprpali” sto je dobro.
    Nije sve crno sa srbima, kad je sranje mozda i bolje reagujemo od zapada ovde

6. Mi se i složimo samo kad je muka i beda i rat

7. A šta se to toliko osetilo u Švajcarskoj, na koje to veliko sranje misliš koje mi nećemo osetiti?

8. Nisam sarkastičan, stvarno pitam.

9. У самопослугама као да је смак свијета.

10. Изгибија за врећом брашна.

11. Pa kako stvari stoje, uskoro ce se prepuniti bolnice sto ce da dovede do mnogo veceg sranja nego li ako ne dodje do toga.
    Primer 1: dodjes imas gadnu upalu pluca, stave te u toplu sobu, doktor i sestre te lece, daju ti kisonik odes kuci.
    Primer 2: dodjes imas gadnu upalu pluca, stave te u sator, 20ti si na redu za kiseonik, doktor te vidi jednom dnevno, uspavas se i umres.

12. Večeras palim lajv, najtužniji čovek u doba korone ja sam. Čućete moju životnu priču

13. Zena kaze da u Sapcu nema nista u marketima, nema voca, povrca, mnogih namirnica... marva razgrabila... mislim uglavnom uvoznih artikala nema, sad ce se videti sta ova mrtva zemlja sve uvozi. u apotekama nista sto ima veze sa virusima nema. Samo cigara i kafe koliko oces. Pu jebem ti drzavu. Brasno i ulje nema u 21 veku u Srbiji.

14. to garant navijaci zvezde

15. Tacno se vidi da su od ovih zapadnih zemalja najvise najebale one koje su u poslednjih nekoliko godina najvise razjebale svoje zdravstvene sisteme smanjujuci budzet i ulaganja u zdravstvo. Prica mi cimerka koja je zivela u Barseloni 8 godina da su imali izvanredan zdravstveni sistem neposredno pre ekonomske krize kad je ona dosla tamo. Vec 2015/16 to je izgledalo katastrofa. Italijani su u slicnom kurcu, mislim da najmanji udeo BDP-a od svih razvijenijih zemalja u Evropi ulazu u zdravstvo.

Ali jebiga, zdravstvo ne donosi profit. Bukvalno, jebao ih kapitalizam i slobodno trziste. Gde je slobodno trziste sad da resi problem mentola koji kupuju po 15kg narandzi i 400 maski? Znam da zvucim ko komunjara sad, al smucili su mi se ti jedaci govana koji prosipaju neki liberalizam i demokratiju, a kad zagusti i postane jasno da zbog mase debila jedino regulacije pomazu, onda se zavuku u misju rupu i cute.

16. i atina je nekad kao polis uvodila diktaturu za vreme kriznih situacija nista novo nisi rekao niti pametno

17. Нешто ми смрди на комуњару овде нисам сигуран одакле али стићи ће га невидљива рука тржишта кад тад

18. Celte, imate 14 mrtvih, što je mnogo ali nije ni blizu Italije sa kojom se graničite. A garant je i tih 14 iz tog kantona.

https://www.worldometers.info/coronavirus/

19. Nego, uđoh da pogledam Švicu zbog Celta, ova Corona opet buknula, pogledajte broj novih obolelih dole po zemljama.

https://www.worldometers.info/coronavirus/

20. PRIČA VUČIĆ O NAJSMEŠNIJEM VIRUSU ĆUTITE

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.