Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Bohorovo šamaranje je takvo da ni njegov kurac ne reaguje na njega, a ne nešto drugo. Tako da ono, pls.
dobra je fora jbg
a sad kad razmislim jesmo 1. u svetu po pusenju cigara nadam se da ce to povecati smrtnost
Pa neka penzioneri ne izlaze na ulicu, pustite nas mlade da živimo, ukidaj vanredno stanje.
brnaba deluje sve posranije kako se pojavi nesto da isere.rekao joj vucic da ce ako nas sam bog pogleda i sve prodje ok,reci svi oni da je to vuciceva zasluga,a ako sve ode po kurcu,onda ce biti kriva brnaba i njeni ministri.
zašto si napisao u svrljigu jebenom i bgu? Zašto bg nije jeben takođe?
Zašto si iz bg bolji? kakvo nadmeno proseravanje, starci van bg su krš, siromašni, glupi, bolesni, a u bg su pametni i zdravi.
Ja sam debil mozda sto se trigerujem.
Sve stoji ostalo sto si reko, Reme. Ali ona recenica je savrsena ilistracija zasto vas ostatak Srbije opravdano mrzi. Znaci po Zajecaru i ostalim gradovima setaju neuhranjeni ljudi xd
Prihvatite da ste provincija, i to ne bilo kakva nego jebena provincija, i ta mržnja možda splasne
moj predlog za suzbijanje gripa.
1. sve bolesne i starije od 40 god zatvoriti u kuce
2. za ostale i koronu napraviti zurku od mesec dana uz uslov da ne posecuju ove starije: bahanalije na stadionima, u halama, rejvove, sportske i kulturne manifestacije, koncerte, lizanje bolesnih od korone i slicno. malo pojacati doktore da lece trovanja i mladje koronisane.
3. sacekas jos nedelju dana da prodje mamurluk
4. nastavis normalan zivot
najmanje bi bila pogodjena ekonomija.
sad sam ukapirao da bi morao i decu da zatvoris - jebi ga, neka sede sa babama i gledaju skolski program.
mislim da imam vise prava da pricam o finansijskom stanju ljudi i penzionera u beogradu od bilo koga ovde
oko 6 letnjih raspusta zaredom kao klinac sam sa caletom radio po stanovima u bgu i penzioneri su bili bukvalno na ivici egzistencije od mozda 200 stanova penzionerskim u kojima sam bio oko 50 zapravo zivi pristojno
pristojno u smislu da ne moraju da kalkulisu kako ce osnovne potrebe finansijski da zadovolje
mozda to donekle i objasnjava sto su toliki fanatici sto se tice vucica covek im svaki dan nesto novo obeca
to mozda u tvom kraju penzioneri imaju za vinske frizidere i parmezan, reme, ostali krajevi bukvalno zive kao ono sto je milan jevdjic ispricao vojtehovskoj u emisiji
imali su pre penzosi vise kinte,pa su mogli da placaju dadzbine.gradio im i delio tito stanove za koji su sada mesecni troskovi stotinjak jevreja.kada skapiraju da su im troskovi mnogo,onda se sele u novonsatala prkna od stanova,a visak para od prodaje stana im razvuku deca.posebno ako neko od penzosa umre,ovaj drugi nema sanse da prezivi solo.sem ako nisu bili neki zajebani direktori za vreme tita.
elem,krstic jebe.na neki nacin mi je i kul lik.pokusava sebe da predstavi kao nekog hipstera levicara demokratu,a ustvari u njemu staljin kljuca.
https://www.021.rs/story/Info/Srbija/236883/Krstic-Ukinuti-Tviter-Fejsbuk-i-Jutjub-dok-traje-vanredno-stanje-u-Srbiji.html
beogradski penzioner je siromasniji od seljackog penzionera samim tim sto verovatno ima nesposobnog unuka kojem mora da da deo svoje penzije da ima za bleju po kaficima
hhahahhahah ali kad je napisao jebao bih bolje od LUKCA, ovakvo saseravanje ne vidjeh
To ti je bukvalno sestra.
Elem peticija da se COVID-19 preimenuje u VUHANSKI KAŠLJAVAC
ako zvuči kao bolest sitnih goveda ne može nam nauditi
COVID-19 meni zvuci kao nesto sto bi bilo oznaka na bacvi radioaktivnog materijala tako da mislim da je u tom pogledu ok
ali SARS je definitivno kad je izasao zvucao opasnije a i bio je opasniji, dok ga nije retardirana muzicka grupa za drugosrbijanske kakolde pokvarila
Bez obzira
али буквално
https://www.facebook.com/andjuszivaludovan/videos/205421050773468/
данас још више пензоса него јуче
ишо да платим рачуне до мењачнице улази жена од 112 година, висока 149 центиметара, изгледа као јода, обучена као клинац репер из атланте, једва иде једва говори
на улицама пола људи пензоси.
Чикара, ајд прекини да се упињеш, нема више ко да ти се јави ако опет решиш да плачеш Микију на слушалицу и мене да молиш за број телефона "само да се чујемо".
https://www.021.rs/story/Info/Srbija/236767/Brnabic-Zatvaraju-se-svi-salteri-prestaje-izvoz-lekova-penzionerima-150000-dinara-kazne-ako-izlaze.html
meni rece keha danas da ih nije bilo nigde
podrzavam ovo sto su uradili iako navijam za virus