Korona virus u Srbiji

1. po džepu dabome drukše ne umemo

2. De treba te stare i bolesne staviti u kuće njihove.
    Ovako se samo ostalima useravaju u zivot.

3. Gde ti vidiš Francuza ovde, buraz

4. eno ga onaj je francuz u plavoj jakni i sa šalom preko nosa

5. Jedan jedini, i žandari, ovo ostalo Francuzi k'o ti i ja

6. Baj d vej, što nas stokuju, brate? Hoće naš genetski materijal?

7. treba početi širiti da se korona prenosi seksom sa starijim ljudima.

8. Ne testiraju ih, šta?

Milov genijalni potez jer žive od turizma?

9. ustvari,ako ovo prodje,a tamo se budu pravili ludi,onda ce kod nas 2 puta da se zapati kada pohrle nazad da studiraju.milo nasao resenje da pobije srbe.dobar informer naslov.
    dobro,mozda i stvarno niko nije zarazen.kao da njih imao kao u meksiku,pa kao jebote,zasto nema tamo virusa.i to sto ih ima,pola zivi rastrkano po nekom krsu.

10. Sretnu se na svakih 6 meseci... Od sezone svakako mogu da se oproste... Srbima koji, posle svega, odu tamo da letuju ili još gore- rade za seljobere crnogorske, treba zabraniti povratak u Srbiju...

11. Nego, jel istina da se polako razmeštaju porodice migranata po srpskim selima? Mislim, nije da me boli uvo za seljake, ali sam načuo nešto da ih kao ima od nekog seljaka što se doselio kod nas, pa kao da proverim...

12. Ma ja ne verujem ni Italijani da previše poštuju. Svi slikaju prazne trgove i to... ko zna po bočnim ulicama šta se dešava.

13. moj ujak radi na severu italije i zabranjeno je da se kreces bilo gde bez dozvole, u prodavnicama samo par ljudi simultano moze da udje
    i patroliraju ulicama zajebano jako da te pronadju bez razloga na ulici

14. jel i po selima tako ili samo po velikim gradovima? ja se nadam samo da to nece uvedu ovde, bar da mogu da izadjem da se prosetam u sumu ili da vozim biciklu negde. i onako kad izadjem ponekad ne vidim coveka ovde gde sam

15. ja peti dan kako imam neki grip ili neki kurac bez temperature btw. samo cekam da vidim ocu li da budem statistika za ovo ili ne

16. i onako kad izadjem ponekad ne vidim coveka ovde gde sam

pa de zivis ti jebote

17. malo van ciriha, al vec je drugi kanton i manje guzve

18. i ja isto celt nemam temperaturu samo kasalj sa slajmom

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.