Korona virus u Srbiji

1. Vječnaja pamjat, Firex

2. Nije mi vise smesno

3. Fm novi piški, skidajte dok je džabe da opalimo jednu ligu

4. Sutra razbijamo stotku

5. Au italijo majku ti glupu jebem, pa obices kinu po broju slucajeva

6. Ja mislim da nema tako mentalne zemlje ko italije. Mi smo za njih Kalifornija

7. Mi smo za njih Zimbabve. Ima kod nas da bude 10 hiljada za dve nedelje

8. Je l' ovo opet neko hakovao sajt ili je stvarno svw otišlo ukurac. Ovo su ozbiljne brojke rođaci.

https://www.worldometers.info/coronavirus/

9. Ljudi, moj savet (kurac savet kad se ni sam ne pridržavam ovoga), smanjite društvene mreže i internet generalno na minimum. Samo serije i igrice. Neku bitnu servisnu informaciju nećeš propustiti, doći će do tebe... previse je toksično i ubija u mozak

Zapata prvo iskhisterise kao žena, onda kao ma ne gledajte sta kenjaju po drustvenim mrezama, ono...

10. Inače BTW mi gowna iz niške fabrike koja radi za BMW smo na domoru do 30. marta, posle se neki vraćamo da radimo, a neki će još da odmaraju...možda...

11. Je l vam plaćeno misterno?

12. било тапшање и то кад је кренула сада карантена.

зашто се обраћате ремеу на претходним странама не знам који му је више дупли налог? није ваљда овај комунистички од пре 3 дана регистрован? мсм у праву је нешто ово за економију сиг.

реална прича запата.

где је пезос?

келт на којој си страни света од цириха, ја често идем у крајс 4?

тачно да ово није престрашан русви. црна смрт је покосила 1/3 европе није се знало шта је у питању ни како се преноси па било ок. мсм ок... преживјело се. (јесте ср. век нема путовања окок). шпанска грозница, вариола вера итд.

чак пре 10ак иљада година, ако се не варам, је остало око 2-3к људи на планети услед разних потреса (ледено доба, болести, глад...) па се преживело.

РУБРИКА НАЈЗАНИМЉИВИЈИХ ТЕОРИЈА ЗАВЕРЕ ДО САДА:

-кина се опоравила практично, бележи раст од 0,3%. амери нпр. пад -26%
    направили русви да покупују акције свега и постану власници и ових фирми код себе и даље.

- пензиони фондови преоптерећени свуда у свету, направљен вирус да се побију пензоси.

- увођење 5г на тићу, наставак глобализације и централне влад/новог св. поретка.

предобра радио емисија, не могу довољно гласно да препоручим за тренутке доколице.

https://www.youtube.com/watch?v=5jOmoZjgv1o&t=1564s

блиц мим гиф

- брнаба се обраћа народу лик испред телевизора дрка курац.

13. Nisu Žabari navikli da se razboljevaju, mediteranska ishrana, špageti laganeze i te munje.

Držim ti fige, Firex, momak si zlatan

14. Zapata je pizda jedna obična, ali ga poštujem jer je jedini u Vranje sa fakultetom

15. Štrokavi benzin, ulje, prljave ulice, zagađen vazduh, zavisnost od nafte, propast američke i arapske ekonomije, zagađen vazduh... Prošlost. Uskoro
    youtube.com/watch?v=lcxDj5-iv_M

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.