Korona virus u Srbiji

1. Ne, teško je da se siđe i da kažeš babama da se čiste odatle na neki ljubazan način, pa sve i da se ne sklone, koji kurac ti ima da drukaš nekog, gledaj svoja posla jbt, ima ko će to da rešava ako treba. Kako neko ne oseća grižu savesti kad cinkari tako ljude uopšte mi nije jasno

2. Zbog novonastale situacije u vezi corona virusa odrekla sam se svake vrste druženja sa prijateljima čak i sa dečkom, jer mi je zdravlje mojih rodtelja na prvom mestu, posebno jer su oboje hronični bolesnici. Međutim mojoj prijateljici to jako smeta, ponaša se jako neodgovorno i smatra da je sve ovo velika glupost, a to me posebno pogađa jer se družimo 16 godina, dok moj dečko to sve shvata čak je uz mene i poštuje izolaciju, čujemo se telefonom, pričamo dopisujemo, dajemo podršku jedno drugom, jer su mu roditelji i njihovo zdravlje na prvom mestu dok sve ovo ne prođe, kao i meni, jer što više budemo disciplinovaniji pre će se ovaj košmar završiti.

3. Ali sa druge strane, ako je jebeno rečeno da sede kući, koj se kurac prave pametne i izlaze da se sunačaju kao iguane.

4. Doduše, slažem sw da ih nikad ne bih prijavio. To je garant neka nadrndana i zavidna ženturača, deluje mi na takav profil ličnosti.

5. ~Ne mogu da verujem, imala sam seksualne odnose sa Bakom Prasetom. Bilo je predivno. Ljubio me je nežno po vratu čak mi je napravio šljivu. Skinuo mi je šorc i možete da pogodite šta se desilo, naravno uz kondom. Bilo je predivno. Baka je prezgodan bez majice i ljubila sam ga po telu. Ali nažalost sve što je lepo kratko traje. Ispričala sam Nini sve što se desilo sa Bakom jer sam bila pod utiskom, msm ko i ne bi. Kad sam došla kući baka me je zapratio na instagramu ali mi nije stizala poruka od njega danima, nedeljama. Shvatila sam da je Baka mene shvatio kao prolaznu stvar. Međutim,gledala sam Bakine klipove i delovao je srećnije. Nina i Choda su sad već dugo bili u vezi i Choda je nazvao Ninu i rekao je da hoće da je povede na BTF i da je svima predstavi kao devojku O.O Bilo mi je jako drago a takođe je Choda rekao:"Povedi i tvoju drugaricu, nekome će biti drago da je vidi". Mislila sam da me Nina zajebava, jer sa Bakom uopšte nisam pričala mesec dana od našeg seksa u wc-u. Došao je dan za BTF i sredila sam moju najbolju drugaricu da bude predivna jer je ovo specijalan dan za nju, ali videćemo da li će biti specijalan za mene. Ne, ne udajemo se nažalost još. Svi su na BTF-U vikali :'' CHODA, DELFINARIJA NAJJAČA. SAMO SAMO HASL" i Choda je rekao svojim delfinima:'' Moram da vam predstavim nekog braćo delfini. Ovo je Nina koju sam upoznao pre 3 meseca i došao sam da vam kažem da je bata našao ribu i da je bata mnogo srećan. '' Poljubio je Ninu pred svima i bilo je preromantično. Kasnije se pojavio Baka sa Kim.. Zinuo je kad me je video i Kim je rekla:"Ljubavi, što gledaš drugačije ovu tvoju patetičnu obožavateljku? '' Baka joj je odgovorio:" ALO nemoj da mi vređaš instituciju. A kao drugo sad će imati šta da priča društvu. ;)" Bila sam van sebe, ponizio me je i htela sam i da plačem i da ga udarim i prišla sam mu i odvalila šamarčinu, obraz mu je bio crven. Rekla sam:'' NISAM VEROVALA DA SI TOLIKI SELJAK. GADIŠ MI SE. MRZIM TE" i izašla sam iz dvorane plačući. Znam, napravila sam incident ali kako biste se vi poneli na mom mestu? Nina je došla do mene i rekla sam joj:'' Presrećna sam zbog tebe, Choda je predivan prema tebi'' #institucija

6. ovo ce zauvek biti smesno

7. Ovo otišlo ukurac, gle šta je novih i umrlih.

https://www.worldometers.info/coronavirus/

8. 4 zemlje iz evrope trazile od vucica da im sredi respiratore iz kine jer je dobar sa njima pa lol

9. Ja ću da glasam za Vučića.

10. Obezbedio lik preko 200 aspiratora. Svaka čast.

11. То ако нам загори ђувеч

12. nabijem ga na kurac jel lud

13. Smrtnost vrlo brzo otisla na 12%

14. Bitno:

Srbija ima 7 miliona stanovnika. Oko 70% ljudi će se zaraziti virusom. To je 4,9 miliona. Nije problem u procentu smrtnosti koja je mala, nego u brzini širenja zaraze. Od tih 4,9 miliona 15-20% će trebati pomoč bolničkog osoblja. To je otprilike 850 000 ljudi. Naše bolnice će biti u kolapsu i to je momenat kada se sve lomi i postaje ružno. Zato umiru u Italiji! Ne mogu da ih prihvate u bolnice i šalju ih kući ili ih uopšte i ne primaju u bolnicu. Zato je vojska ispred bolnica jer će se ljudi "malo buniti". Virus hara po Srbiji dok čitaš ovo. Virus cepa sada dok su još uvek svi napolju raspoloženi i nasmejani. Zato će se sve polomiti za 2-3 nedelje. Zbog ljudi koji će DANAS da se inficiraju. Nemoj da razmišljaš šta će drugi da misle, nego se zatvori u kuću i izoluj se. Samo tako se mogu smanjiti brojevi koji su gore navedeni. Pomozi svom narodu i izoluj se da bi doktori mogli da rade svoj posao i pomognu ljudima kojima treba pomoć. Za dve nedelje će svi to znati. U Italiji sada svi to znaju ali greška je napravljena pre 3 nedelje. DANAS reaguj, DANAS! Ovo se SADA dešava.
    Prim. dr Aleksandra Bradonjic Vojnovic

Prosledite dalje.

I OSTANITE KOD KUĆE!

15. Znam 20 njih koji su dosli iz Italije poslednjih dana, svi mi kazu da setaju po ulicama i zajebavaju se. Daj boze da prodjemo ovo bezbolno ako uzmemo u obzir kakva smo marva.

16. Bombas zasto ih ne prijavis? Ja bih prijavio da mi je brat rodjeni

17. Pisu i zovu ljudi vec, polako... Zena mi kaze ispred zgrade ceo komsiluk jebeni takodje sa decom sprdaju se ceo dan, pa majku vam jebem u picku ja sedim ovde na granici sa Iranom i nisam otisao kuci jer sam odgovoran i cekam da vidim da nisam nesto zakacio, ne mogu da verujem koja smo marva i banda...

18. Fifti upucan 2000-te sa 9 metaka, ćutimo a?
    youtube.com/watch?v=lc0zKB88XPM

19. Kada se macka jedne devojcice omacila, macici su posle nekoliko dana nestali. Kada je devojcica pitala majku sta se desilo sa njima, ona je samo rekla "Bog ih je uzeo".

Posle nekoliko meseci macka se ponovo omacila. Majka je devojcicu jedan dan poslala do prodavnice. Pre nego sto je krenula napolje, devojcica je htela da se jos malo poigra sa macicima. Ubrzo je zacula korake. Sakrila se ne zeleci da je izgrde sto jos nije otisla. Otac je usao u sobu noseci kantu sa vodom. Devojcica je gledala kada je njen otac stavio macice u dzak i udavio ih u kanti. Kasnije je devojcica upitala majku gde su macici, a ona je rekla "Bog ih je uzeo".

Posle nekoliko dana majka je krenula da se javi na telefon i zamolila je devojcicu da pripazi malog brata koji se nalazio u kadi. Posle par minuta majka se vratila u kupatilo, a devojcica joj je rekla "Bog ga je uzeo".