Korona virus u Srbiji

1. Svaka čast Vučiću za 200 aspiratora, al' ako se desi ovaj scenario dr prima_rijusa, teško će da stignu za 850 000 bolesnika

2. ne mi smo tacno zreli za jebeni purge, ne kapiram narod jebem ti narod... sve razumem i situaciju sa novcem i sve druge nevolje, ali sedi kuci marvo... ivaj malo pre na televiziji proziva djilasa i boska, pa idi u kurac i ti i politika jebala vas politika... e zatvorile bitange parlament, a kafane otvorene

3. Kvota 1.05 da u pola 3 ekipa 65+ ceka red u Maxiju

4. Hahaha reci koja scena, bukvalno bal vampira

5. Dečko: Ćao! Cura: Ćao! Moram ti nešto reći. Dečko: Kaži. Cura: Volim te! Dečko: I ja tebe,ali ja imam 16 godina,a ti 13 :$ Cura: log off Dečko je tog dana čuo na vestima kako je jedna mlada cura presekla vene i krvlju na zid napisala "GODINE NISU VAŽNE". Dečko ju je volio i on je takođe svojom krvlju na zid napisao "BILA SI U PRAVU,GODINE NISU VAŽNE"!
    POSTAVI OVO AKO TI GODINE NISU VAŽNE !!!

6. bombas
    Pisu i zovu ljudi vec, polako... Zena mi kaze ispred zgrade ceo komsiluk jebeni takodje sa decom sprdaju se ceo dan, pa majku vam jebem u picku ja sedim ovde na granici sa Iranom

Iran gori od Italije i Španije. Što nisi ostao u Kazahstanu bolje.

7. Ne daj bože da nam je predsednik Djilas ili Saša Janković, ne bi imali italijanski scenario nego bi italijani imali srpski scenario. Ovaj lopov je makar sposoban da se izbori sa ovim najbolje sto srbija moze

8. I ja to mislim. Ovaj je diktator i prevarant. Ko zna na koju je foru premandao nekog da nabavi toliki broj respiratora.

9. Al napokon te njegove muljatorske sposobnosti koristi za naše dobro.

10. Srbija i Kina to su srca dva

11. Daj da prodje ovaj virus da okupiramo merikance

12. Slusaj care,to sto si debeo ili ruzan,visok,nizak,beo,crn,to sto ne znas da kazes neko slovo i nesto slicno,ne treba ni u jednom trenutku da te sputava od toga da uspes..poznajem mnogo gojaznih muskaraca koji imaju devojke i sve..pogledaj danasnje devojke,slomljene su,svaki muskarac samo razmislja kako ce da ih izjebe i sutne..ti budi drugaciji,bas zato sto si drugaciji..pokazi devojkama da si dobar lik,da ti nije vazan samo sex,da ih neces izneveriti,veruj mi da bi svaka devojka pre izabrala nekog debeljucu koji ce da je voli vise od sebe i koji ce umeti da je ceni,nego nekog zgodnog frajera kojeg ce da pokazuje drugaricama nekoliko dana,nedelja i onda kada dobije sta je zeleo i on ce naci bolju,jer bar ja mislim,da od lepse,postoji lepsa,od zgodnije postoji zgodnija..nadam se da sam ti pomogao ;)

13. Ili još gore- Tadić. Onaj prsli, bolesni mozak, što ne ume da razmišlja izvan okvira, garant bi nam popovao o EU i investicijama... Jebote, dobro smo ga oterali, inače bi oterao on nas u kolektivno ludilo sa svojim identičnim pričama svaki jebeni dan.. Sotona jbt.

14. matori furace se respiratori

15. VOLIM JE! I TAKO MRTVU, HLADNU I ZGRČENU. VOLEĆU JE ZAUVEK VIŠE OD SEBE I SVEGA! VOLI I ONA MENE I DALJE, MI SMO NEŠTO POSEBNO VERUJTE VARALA ME JE SA KOJEKIME DOK SAM BIO U ZATVORU, PRIZNALA MI JE TO! TO ME JE POGODILO JER JE ONA MOJE SVE, MOJE SVE EEEEEEEEEEJ!!!!!! NISAM HTEO DA UMRE, NIJE TO BIO CILJ! ALI JBG BOG JE OPET IMAO USRAN PLAN ZA MENE... JEBITE ME SADA SVI, MRZITE ME, IMATE I RAZLOG, JA ĆU JE OPET VOLETI!!! A VI KOJI MI PRETITE PREKO TASTATURE MOŽETE KITE DA MI SE NASISATE SVI! I JOŠ NEŠTO NE TREBAJU ANĐELI DA JE ČUVAJU KAO ŠTO SVI KAŽETE, JA VEČERAS PUCAM SEBI U GLAVU NAPOKON I IDEM DA OPET ČUVAM MOJE JEDINO! MOJE SVE! VALDA JE GORE SVE IDEALNO PA NEMA NEGATIVNIH STVARI KOJE NAM VEZU KRŠE, SAD ĆE BITI IDEALNO! NAPOKON LJUBAVI SVI NAŠI SNOVI ĆE BITI OSTVARENI, NEMA MAŠTANJA U PRAZNO! STIŽEM LJUBAVI ČEKAJ ME, DA TE DRŽIM ZA RUKU AKO SE GORE NEČEG UPLAŠIŠ, ZNAŠ DA SI PORED MENE NAJJAČA! ZAUVEK ANĐELE MOJ GREŠNI! VIDIMO SE, DUŠMANI SISAJTE KURAC (GLUPA POLICIJO OD PRVOG DANA SAM ZNAO DA ĆU DA PUTUJEM KOD MOG ANDJELA, SAMO SAM VAS ZAJEBAVAO PAR DANA DA SHVATITE DA STE MENTOLI ZA DAČU- SVEMIRSKI OTPAD) SAUČEŠĆE PORODICI, NISAM HTEO JBG, IZJEDNAČIĆU SAD. PRENESITE SAUČEŠĆE MOJOJ MAMI, RECITE JOJ DA JE VOLIM!

16. Samo nemoj posle da se pojave dosmanlije tipa govnaš kad se desi katastrofa, da seruckaju kako je opet Vučić kriv, a ne ova glupa stoka od naroda što ne sluša i ne poštuje... Mada ionako to ne bi ništa promenilo, jednostavno korona ne može da se zaustavi jer se širi kroz vazduh, alo buraz

17. stoka i jeste produkt svih medija koji svakog dana stancuju naslove tipa SAMAR HARADINAJU, RAT SE SPREMA, PUTIN NAJAVIO!!!
    kako da ozbiljno sad shvate situaciju kad im godinama ispiraju mozak bombasticnim naslovima

18. П
    Љ
    Е
    К О Ц А
    А

19. Lol pa nabavio za keš pare koje će da opravda posle lagano sistemom pola pola nemoj da se zajebavamo
    Mafijaš je to.
    E sad dopada mi se što ovoliko pominje Kineze i Siđipinga a Ruse ne jebe i Njemačku 2 posto nešto se krupno valja iza ovoga a ovaj vozi jako lepo situaciju ovu

20. Inače ne postoji Arapin koji gradi Beograd na vodi i kupuje hiljade hektara po Vojvodini
    On i bata stoje iza toga

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.