Korona virus u Srbiji

1. Dopada mi se iz razloga što sam radoznao da vidim šta se sprema jebe mi se za kineze govno narod

2. Hahaha da da, sad dolazi na naplatu sva ta BOMBASTIČNOST i govnaš stajl napuvavanje svega i svačega, razne "insajderske" informacije tipa "evo saće samo što nije", sad kad se dešava ovako nešto, treba biti zaista BOMBASTIČAN ali kako reče Olle, "slike koje te cine srecnim ne treba gledati previse cesto jer poblede"

Dokle više mladi da trpe zbog penzosa, jbt, šta sad nama da se ukida i sloboda kretanja zbog njih, ne mogu u kafić da hastlujem sa ortakom, ne mogu u klabing, jer je akcenat opet na jebenim penzionerima, pa dokle više

Forza Korona

3. Raspisuje izbore mesec i po posle zavrsetka epidemije. Osvaja 75 posto i krunise se za kralja

4. nema vlasti koja je sastavila godinu-dve od vanrednog stanja, da se mi razumemo..

5. Zamisli da je Koštunica sad zadužen za zdravlje svih građana Srbije.

6. Ili Toma Nikolić.

7. Pa gledaj, da ste tako uredni i pedantni sa izlaženjem na izbore kao što se sad fino tornjate u kućice i stanove u 19:55, možda bi moglo nešto da se promeni u državi, ali kako neke ozbiljne partije sa pravim, mladim i nekorumpiranim ljudima nema ni na vidiku, neka tera Vučić dokle se ova marva ne uozbilji i ne prestane da misli samo na svoje krezavo i gladno dupe, nego počne da tretira i razmišlja o kolektivnom interesu podjednako ozbiljno kao o svom ličnom

8. Raspisuje izbore mesec i po posle zavrsetka epidemije. Osvaja 75 posto i krunise se za kralja

bolje vožd, prikladnije je nekako, a ionako mu je samo Karađorđe od istorijskih Srbalja po meri

9. Jedino bih mogao da poverujem Đilasu, Živkoviću i Kostiću, ako bi trebao da biram nekog da vodi državu u kriznim situacijama.

10. Ma kakvi. Miloš Obrenović. Karađorđe nije otimao i silovao narod

11. Pa gledaj, da ste tako uredni i pedantni sa izlaženjem na izbore kao što se sad fino tornjate u kućice i stanove u 19:55, možda bi moglo nešto da se promeni u državi, ali kako neke ozbiljne partije sa pravim, mladim i nekorumpiranim ljudima nema ni na vidiku, neka tera Vučić dokle se ova marva ne uozbilji i ne prestane da misli samo na svoje krezavo i gladno dupe, nego počne da tretira i razmišlja o kolektivnom interesu podjednako ozbiljno kao o svom ličnom

pa da, ovo jeste tacno, ali poenta je da se marva nece nauciti sama od sebe da razmislja o opstem interesu, a to pogotovo nece nauciti ako ima jednog autoritarnog vodju na vlasti, to se uci sporo, bolno, postepeno i za to je neophodno strpljenje i normalna vlast

vucic jeste sposobniji od opozicije, al tim gore po nas kad vucic ode s vlasti, tek tad smo najebali, jer ce ostaviti iza sebe urusen sistem, kao sto to obicno biva kad neki autokrata sjase

12. Ma kakvi. Miloš Obrenović. Karađorđe nije otimao i silovao narod

kurac moj nije, nadam se da ima nekog ovde ko je istoricar po struci da ti to bolje i dokumentovanije objasni od mene

13. Jedino bih mogao da poverujem Đilasu

izloguj se pls

14. Izbori ne menjaju nista, i da dodje neko nov bice samo jos gore skk

15. Thilmo u kojoj si ti bese stranci?

16. Samo bi Đinđić ovo bolje rešio da se ne zajebavamo

17. Mada je cinjenica da su drustva na dnu lestvice svakako u boljem polozaju od razvijenih kod ovakvih situacija. Uzmimo primer sporta, citam premijerligasi se bukvalno raspadaju, njima jedna neodigrana utakmica istera 20 miliona iz dzepa na tv prava i ulaznice, kod nas verujem da ce Surdulica naci nacina da kompenzuje 128 dinara od ulaznica i 74 dinara od tv prava.

18. https://i.imgur.com/5JneiAW.jpg

Jedino bih mogao da poverujem Đilasu

19. Tilmo lepo izgleda za svoje godine

20. Samo bi Đinđić ovo bolje rešio da se ne zajebavamo

Šta je Vučić dobro rešio? Ovaj broj obolelih što trenutno raste su još uvek oni "neposlušni" koji su virus pokupili dok je trajala "smešan virus" spika.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.