udjite vucicu na objave i pogledajte fejk kineske instagram naloge
ima li nesto da nije lazirano u vladavini ovog nesrecnika
ahahaha tacno sam predosecao, garant mu je simdjipin poslo neke medicinske sestre iz neke vukojebine s tibeta i par iznosenih maski, cisto da ga skine s kurca
Ovo trebamo da ove degenerike koji dosli da zavode red rasteramo kako znamo i umemo, jer su prevazisli svaku meru sa ovim policijskim casovima, i koliko mi je sao sto se narod ucutao dok dozvoljava da se grupa degenerika koji nemaju muda se suoce sa migrantima a imaju demokratske palice u rukama izivljava nad njima.
dok dozvoljava da se grupa degenerika koji nemaju muda se suoce sa migrantima a imaju demokratske palice u rukama izivljava nad njima.
aj prestanite da histerisete oko migranata vise, koji vam je bre kurac, sta ste se ukenjali i istripovali ko zombiji da dolaze
na zapadu sam preko pola godine, nagledao sam se dzamala, moameda i jusufa na dnevnom nivou, to su mahom ljudi koje muce isti problemi ko i sve nas, bas bi se neko cimao da prelazi 5k kilometara da bi silovao i ubijao
Somalija ima prosek godina 13 jer ljudi umiru tipa od gladi, da ne govorimo o HIV-u i raku koji imaju 500x vecu smrtnost tamo nego u Evropi i Americi. Plus na sve to imaju 7+ dece u proseku, tako da ce broj mrtvih biti mali, ako ne u apsolutnoj brojci, onda procentualno. A takodje je i manje ljudi importovalo virus jer je siromasna zemlja i ne putuje mnogo ljudi.
Sevaste sve je to okej ali gledaj ovako... Ne zivim u Srbiji.
Ne pusim, niti sam ikada pusio.
Alkohol pijem retko, samo u drustvu, nisam solo-drinker.
Odecu i obucu kupujem svega par puta godisnje i drzim je na minimumu.
Radim od kuce, pa mi cak ni radno odelo ne treba ... a pidzamu ne nosim jos od vojske.
Nemam auto, kada mi treba ja ga iznajmim (Car2Go i sl.).
Dok sam radio u Americi imao sam auto od firme i bio mi je dovoljan.
Sve sto imam od garderobe i obuce staje u jedan planinarski ranac.
Druzim se s ljudima koji me u prva 3 minuta poznanstva ne pitaju koja kola vozim, kakve patike nosim, koji mobilni koristim ... to dozivim samo od nasih ljudi i to odredjene kategorije koju odmah otkacim.
Ja ne letujem na moru i ne zimujem po planinama, mrzim konformizam.
Nemam decu niti ih zelim.
Nisam sam, zivim u vanbracnoj vezi.
Ne trpim recenicu "svi smo jednaki", jednacite se vi medju sobom slobodno.
Rasprodao sam sve sto sam nasledio u Srbiji (prodao svoj deo braci).
Ovde zivim u malom potkrovlju u strogom centru i to mi je dovoljno.
Taj stan sam odavno otplatio.
Ali zato sam obisao oko 70 zemalja sveta na 4 kontinenta i to mesta koja vi nikada necete obici, jer znate samo za Grcku.
Bio sam na nekim festivalima na koje vi nikada necete stici, jer znate samo za Gucu ili Exit.
Zaradjujem prosecno i ne jurim za vecim parama.
Nego, utvrdjeno 17 novih slucajeva, a 28 testirali? Pa sta rade jebem ih u dupe, koji su kurac dovlacili testove iz Kine kad ne testiraju ni 30 ljudi dnevno.
Hocu da ti porucim da u Nemackoj zivim i radim od svoje pete i po godine i da pamtim vremena kada su u Nemackoj ziveli Nemci, a plata bila 6000 maraka. Tako da nemoj da mi pricas o tome kako su migranti dobra stvar za Nemacku jer su preplavili trziste i oborili cenu rada na minimum i zivotni standard u Nemackoj odavno nije onakav kakav je nekad bio. Na stranu to sto Nemacka danas lici na Ameriku po sastavu stanovnistva. U mojoj zgradi kada pogledas na deciji park prizor je kao da sam u nekoj bliskoistocnoj ili africkoj zemlji. Nemacka je izgubila svoj identitet a to ce se desiti i Srbiji kada bude primila milion migranata kako cujem. Pozdrav iz Düsseldorf
xD
ima li nesto da nije lazirano u vladavini ovog nesrecnika
ahahaha tacno sam predosecao, garant mu je simdjipin poslo neke medicinske sestre iz neke vukojebine s tibeta i par iznosenih maski, cisto da ga skine s kurca
Ovo trebamo da ove degenerike koji dosli da zavode red rasteramo kako znamo i umemo, jer su prevazisli svaku meru sa ovim policijskim casovima, i koliko mi je sao sto se narod ucutao dok dozvoljava da se grupa degenerika koji nemaju muda se suoce sa migrantima a imaju demokratske palice u rukama izivljava nad njima.
aj prestanite da histerisete oko migranata vise, koji vam je bre kurac, sta ste se ukenjali i istripovali ko zombiji da dolaze
na zapadu sam preko pola godine, nagledao sam se dzamala, moameda i jusufa na dnevnom nivou, to su mahom ljudi koje muce isti problemi ko i sve nas, bas bi se neko cimao da prelazi 5k kilometara da bi silovao i ubijao
sevastokrator je musliman javljeno mi je u pvt
necu sad da otkrivam ko mi je poslao da ne bih stvarao svadju niti bilo sta ali jedan ugledniji clan foruma
hahah
https://vp.nyt.com/video/2020/03/21/85687_1_coronavirus-us-cases-spread-cinemagraph_wg_720p.mp4
u italiji totalni shut down.
Sad pocinje polako totalna izgibija.
https://vp.nyt.com/video/2020/03/21/85687_1_coronavirus-us-cases-spread-cinemagraph_wg_720p.mp4
Pa rekoh ja lepo ranije:
moje neko predvidjanje je da ameri nisu dovoljno ozbiljno shvatili ovo sranje i da ce najvise najebati od njega
pre 2 dana
ameri ne jebu sirotinju i opste dobro ni 2%
doduse, sve je cesce to trend i kod nas nazalost
ja i dalje tvrdim da će najbolje proci zemlje koje ne uvedu nikakve mjere. Somaliju boli kurac za koronom.
Somalija ima prosek godina 13 jer ljudi umiru tipa od gladi, da ne govorimo o HIV-u i raku koji imaju 500x vecu smrtnost tamo nego u Evropi i Americi. Plus na sve to imaju 7+ dece u proseku, tako da ce broj mrtvih biti mali, ako ne u apsolutnoj brojci, onda procentualno. A takodje je i manje ljudi importovalo virus jer je siromasna zemlja i ne putuje mnogo ljudi.
Sevaste sve je to okej ali gledaj ovako... Ne zivim u Srbiji.
Ne pusim, niti sam ikada pusio.
Alkohol pijem retko, samo u drustvu, nisam solo-drinker.
Odecu i obucu kupujem svega par puta godisnje i drzim je na minimumu.
Radim od kuce, pa mi cak ni radno odelo ne treba ... a pidzamu ne nosim jos od vojske.
Nemam auto, kada mi treba ja ga iznajmim (Car2Go i sl.).
Dok sam radio u Americi imao sam auto od firme i bio mi je dovoljan.
Sve sto imam od garderobe i obuce staje u jedan planinarski ranac.
Druzim se s ljudima koji me u prva 3 minuta poznanstva ne pitaju koja kola vozim, kakve patike nosim, koji mobilni koristim ... to dozivim samo od nasih ljudi i to odredjene kategorije koju odmah otkacim.
Ja ne letujem na moru i ne zimujem po planinama, mrzim konformizam.
Nemam decu niti ih zelim.
Nisam sam, zivim u vanbracnoj vezi.
Ne trpim recenicu "svi smo jednaki", jednacite se vi medju sobom slobodno.
Rasprodao sam sve sto sam nasledio u Srbiji (prodao svoj deo braci).
Ovde zivim u malom potkrovlju u strogom centru i to mi je dovoljno.
Taj stan sam odavno otplatio.
Ali zato sam obisao oko 70 zemalja sveta na 4 kontinenta i to mesta koja vi nikada necete obici, jer znate samo za Grcku.
Bio sam na nekim festivalima na koje vi nikada necete stici, jer znate samo za Gucu ili Exit.
Zaradjujem prosecno i ne jurim za vecim parama.
Oplako sam
ne razumem sta hoces da mi porucis
Nego, utvrdjeno 17 novih slucajeva, a 28 testirali? Pa sta rade jebem ih u dupe, koji su kurac dovlacili testove iz Kine kad ne testiraju ni 30 ljudi dnevno.
Hocu da ti porucim da u Nemackoj zivim i radim od svoje pete i po godine i da pamtim vremena kada su u Nemackoj ziveli Nemci, a plata bila 6000 maraka. Tako da nemoj da mi pricas o tome kako su migranti dobra stvar za Nemacku jer su preplavili trziste i oborili cenu rada na minimum i zivotni standard u Nemackoj odavno nije onakav kakav je nekad bio. Na stranu to sto Nemacka danas lici na Ameriku po sastavu stanovnistva. U mojoj zgradi kada pogledas na deciji park prizor je kao da sam u nekoj bliskoistocnoj ili africkoj zemlji. Nemacka je izgubila svoj identitet a to ce se desiti i Srbiji kada bude primila milion migranata kako cujem. Pozdrav iz Düsseldorf
https://www.danas.rs/drustvo/apel-ani-brnabic-vlasnici-pasa-u-problemu-zbog-policijskog-casa/