Korona virus u Srbiji

1. Apelujemo da razmotrite mogućnost da vlasnicima pasa bude dozvoljeno da prošetaju svoje ljubimce u vreme policijskog časa, to jest uveče. Radi se o kratkoj šetnji, oko 15-ak minuta, koja za cilj ima obavljanje fizioloških potreba s obzirom da su psi naučeni da fiziološke potrebe ne obavljaju u stanu nego napolju.

2. Hahah, samo isplivavaju fejkovi sa svojim fejk životima... Pa neka ti piša i kenja u stanu, ionako ga puštaš da to radi po trotoaru, sad vidi malo kako je kad gledaš govna svud okolo...

Koliko ti ljudi ne znaju šta će sa sobom... Ja nakupovao mesa, odvojio po mericama, spakovao u zamrzivač, ako bude neka nestašica uzeću sepra od nekog rendom Bohora u okolini, mada će najverovatnije da marva seljačka to iskoristi i nabije cenu jer su takvi jednostavno, oportunistička goveda... Tegove, džak, sve imam kući, odvrnem Fiftija i G-Unit i peglam. Uveče skuvam čaj miks nana-kamilica, zabodem u krevet i zaspim k'o beba... Ortake sam stavio na lađenje, jer realno tih 4-5 sati kenjanja i razglabanja nekih tema kojih mi je pun više, mogu da iskoristim za obrazovanje, čitanje, razmišljanje, trening... Tako da ono, lako se čovek organizuje ako je iole kreativan i ima neki cilj u životu

3. порука за севаста и све мигрантске апологете
    https://www.youtube.com/watch?v=2Ow2PARJW2U

4. Zemljotres 5.3 Rihtera u Zagrebu na sve ovo sranje. Poginulo dete

5. Осјетио се и у Словенији. Ево брат ми јаваља.

6. Мулти
    порука за севаста и све мигрантске апологете

Okej brt, ne znam ko se ovde usro da ce mu neki kozojeb iz Islamabada koji ne zna srpski uKrAsTi RaDnO mEsTo

7. то је више ствар естетике него егзистенције искр

8. na zapadu sam preko pola godine, nagledao sam se dzamala, moameda i jusufa na dnevnom nivou, to su mahom ljudi koje muce isti problemi ko i sve nas, bas bi se neko cimao da prelazi 5k kilometara da bi silovao i ubijao

Jesi grlio Kineza kad je ovo pocelo, govno malo liberalno? Da pokazes da ne diskriminises na osnovu rase?

9. Hahah... Ma dobar je on momak, nego ga povukla lova malo, pa ga sad boli kurac... Poznat mi je osećaj, kad si tamo sa punim džepom, bukvalno te boli kurac onako baaaaš... Ali shvatiće, nadam se

10. Kaze ovaj Austrija nemocna pred korona virusom
    https://informer.rs/svet/vesti/502146/austrija-nemocna-pred-koronom-vec-vise-3-000-inficiranih

Testirana 21.368, od toga pozitivno 3.026 ili oko 14 %... u Srbiji po istom izvoru
    https://informer.rs/vesti/drustvo/502122/srbiji-188-zarazenih-koronavirusom-ministarstvo-zdravlja-saopstilo-najnovije-podatke-17-novih-slucajeva

700 testiranih od cega 188 pozitivno, vise od 26 posto. Neko je negde napisao da je falilo testova, ne znam kakva je situacija sad, ali ne bih ja bio sad ne znam kakav optimista...

11. Jesi grlio Kineza kad je ovo pocelo, govno malo liberalno? Da pokazes da ne diskriminises na osnovu rase?

1. nisam liberal, ne biti rasista =/= biti liberal, govno jedno zatucano rasisticko
    2. napusi se kurca

12. da dodam, Slovenija koja je skoro 4 puta manja od nas je testirala preko 10.000 ljudi, sto je 15 puta vise od nas... nadam se samo da ove brojke koje iznose za Srbiju nisu posledica nedostatka opreme za testiranje

13. Podsetio bih vas da ova deca što uče od kuće će sutra biti hirurzi

14. nadam se samo da ove brojke koje iznose za Srbiju nisu posledica nedostatka opreme za testiranje

sto, jel ce ti biti lakse ako je posledica toga sto nadleznim lekarima puca kurac da testiraju

15. kad je počeo zemljotres u zagrebu ja prebacio na HRT da gledam.

16. Tako da ti je bolje da vodiš računa o svom zdravlju, jer ove debilne generacije klinaca ne mogu da se skoncentrišu 2 minuta na bilo šta, a kamo li na operaciju od fazon 12 sati

Plate profi medicinara će biti straobalne u budućnosti

17. Kukas kako ne jebu sirotinju, kako se ne ulaze dovoljno u zdravstvo, Ahmed, Jusuf i Abdul braća, normalni ljudi ko i ja.
    Ako izgleda ko govno, mirise ko govno, ima ukus ko govno, onda je govno.
    Picka mala levicarska.
    Ne ratu među narodima, ne miru među klasama. Ti i Abdul imate vise zajednickog, nego Pera ovde, koji je belo zatucano, rasisticko govedo. Je l tako?

Ma đavola pun dzep Bobo, otiso tamo na stipendiju/da rmba, misli da je sad vido sveta. Kenja ce nama odavde kako ne valjamo, kako treba, a ljubice kapiju na granici kad ako se zagovna tamo.

18. Sevaste, molim te da ne jedeš govna supenom kašikom, rasne razlike su činjenica, Evropu će multikulturalizam sahraniti, sve opet zbog idiota koji razmišljaju poput tebe i podržavaju takve političare

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.