Korona virus u Srbiji

1. - Rasturio radikale
    - reko Merkelovoj - e napusi mi se kurca sto cu da ti potpisem za Kosovo (i izgubio vlast zbog toga)
    - Na stadionima nisu svirale cece i karleuse nego rolingstonsi
    - deci dzabe knjige bile
    - mise vacice si eventualno mogao u cirkusu da vidis

ako to nije dovoljno da se kaze kako je u pitanju najbolji predsednik ikad, evo ja ne znam

2. Ja sam voleo jedino Koštunicu i smatram da je on ostao, ovde bi bilo mnogo bolje i opuštenije živeti, i podneo bih svaku cenu koju bi imala njegova politika, jedini nekorumpirani političar u istoriji ove kvazidržave, jbt... Jedini je imao hrabrosti da se odupre

A što se borhana tadićija tiče, prisetimo se zašto je milion i po ljudi protestovalo protiv njega, da ne pominjem koliko se svima peo na kurac istim pričama, istim floskulama, istim lažima i obećanjima... Sve je bilo fraj jer je bilo para od privatizacije u budžetu, kad je ponestalo- kara

3. Jel moze neko da popravi cara izgleda da se pokvario pa kaci prekopirane komentare svaka tri sata

4. Tacno celte, gledao sam snimke pijace. Nisam taj istrazivacki tip kojih imam u okruzenju pa da istrazujem po internetu i iskreno briga me za budale. Video sam slepog misa u supi nalaktio se kao u djakuziju neoguljen neoderan. To mi nije jasno nikako niti mi dopire do glave kao ni ona nenormalna juzna koreja sa kloniranjem pasa itd, nekako ne verujem da to postoji i udaljeno mi je kao da je na marsu. Ali znam da je kina zabranila prodaju divljih zivotinja pre 10 dana. To je to koliko nas interesuje.

5. A PALILI SMO SVEĆE ZA UBIJENOG FRANCUZA
    DA JE DUŠAN POGINO SVE BI BOLEO KURAC
    youtube.com/watch?v=OV2V2EprSLE

6. Kolko mesa ima na jebenom slepom misu?
    Ajde to na stranu, ali surduknu ga u vrelu vodu, onako celog, zivog, neociscenog, msm iznutrice i sve sto ide s tim, krzno.
    Ne moze to dobro da bude...

7. Video sam ovaj klip Stalkere. Neverovatno koliko odistinski ružnih ljudi u jednom videu

8. Ja bi bombaševu facu razbio pesnicom aufffff, uuu brate... Znači ne dao mu Bog da ga sretnem negde

9. Još Smokija kad čujem, ponovo se setim da sam živ, da sam ratnik, da nisam rođen da radim i služim nekome bre
    youtube.com/watch?v=-ApxFVXDbdQ

10. Bobi nije valjda da imaš preko 30 godina i dalje se pališ na ovu muziku?

11. Imam 26 i naravno, neću valjda da slušam baladice i narodnjake, aj beži u kurac

12. Kako ljude ne smara ovaj njujorski rep iz 89'. Kao sta, bices tvrd ako radis boom bap u 2020 godini

13. uf kako mi je lepo palo da dislajk prvi stavim

14. To je za sladokusce koji znaju koja osećanja da traže... A to što ste govna nesposobna da osete istinsku energiju, pa zabole me kurčina baš

15. Štošta ćete vi još propustiti u životu, elem... Krepala baba 92 aj beži u kurac, lol jebote... Vučić izgubio dva birača u dva dana, ko mi lajkuje post ?

16. Pratite dešavanja u narednih nedelju dana. Biće opasan pomor. Kreće apokalipsa.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.