Kriv je onaj što je prodavao
zaražene šišmiše
koji kaplju po zaraženim ko zna kojim životinjama
koje jedu ljudi koji nemaju za bolje
jer ih je u glad ubacila komunistička centralistička bratija
ne jedu se sismisi kad nemas za bolje nego kad mislis da si neko mudo pa onda hoces egzotike malo, da ti se kao digne kurac ili statiznam.
ljudi koji nemaju za bolje jedu pirinac klot verovatno.
Ako ćemo iskreno, svaki virus je izmišljotina šačice psihopata.. Virus nije živo biće i ne postoji u prirodi. Kraj!!!
Virusi su u stvari sapuni u našem telu koji čiste ljudski organizam od toksemije... Oni su nam pomagači a ne nekakva opasna po život živa bića...jojjj alaj nam je medicina isprala mozak...ufff
Simp and cuck:"Ako ćemo iskreno, svaki virus je izmišljotina šačice psihopata.. Virus nije živo biće i ne postoji u prirodi. Kraj!!!
Virusi su u stvari sapuni u našem telu koji čiste ljudski organizam od toksemije... Oni su nam pomagači a ne nekakva opasna po život živa bića...jojjj alaj nam je medicina isprala mozak...ufff"
Pustite nas na miru da nas leče i da se lečimo. Ne morate da pomognete, samo začepite na par dana, dok ne smislite nešto čega vas neće biti sramota, kad sve ovo prođe. To je minimum pristojnosti koji svako očekuje od vas.
ма овај јантар само баца мултије кад год дође на бетл опере га неки кромпирко
Au Bobi brate. Trebaš da porasteš.
ma popusis mi kurac.
Baš komičan komentar. Nastavi tako momče.
U ćup bato u ćup
Tilmo pre deset dana: ma šta kurac nije ovo ništa idem da razvozim sudžuk
Tilmo danas: APOCALYPSE NOW
hahah sto si mi stavio tacku na recenicu u citatu
mislis da ja ne primecujem to
Briljira Tilmo, hate it or love it
Ja sam MVP Vukajlije, ejduse
youtube.com/watch?v=BuMBmK5uksg
https://scontent-zrh1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/90593084_10157188918651048_3037287669278179328_o.jpg?_nc_cat=106&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=lWEtm1JI3X4AX9xrMSY&_nc_ht=scontent-zrh1-1.xx&oh=6b678bf25a69d9a5aae8dec6bdf1127d&oe=5E9C3EFA
naucni rad iz hong konga
Kriv je onaj što je prodavao
zaražene šišmiše
koji kaplju po zaraženim ko zna kojim životinjama
koje jedu ljudi koji nemaju za bolje
jer ih je u glad ubacila komunistička centralistička bratija
ne jedu se sismisi kad nemas za bolje nego kad mislis da si neko mudo pa onda hoces egzotike malo, da ti se kao digne kurac ili statiznam.
ljudi koji nemaju za bolje jedu pirinac klot verovatno.
Ako ćemo iskreno, svaki virus je izmišljotina šačice psihopata.. Virus nije živo biće i ne postoji u prirodi. Kraj!!!
Virusi su u stvari sapuni u našem telu koji čiste ljudski organizam od toksemije... Oni su nam pomagači a ne nekakva opasna po život živa bića...jojjj alaj nam je medicina isprala mozak...ufff
pirinac nije dovoljan za ishranu fali mu vitamin a ja mislim
Car je u pravu. Naše ćelije kad ih zatrujemo se čiste i izbacuju te otrove napolje u obliku virusa
treba se okrenuti prirodi i prelezati ovo kontaktom sa svima oko nas sto pre
kako su nasi stari prelezali sve
Car skrenuo
Trenutno ima kapaciteta da se hospitalizuje
Simp and cuck:"Ako ćemo iskreno, svaki virus je izmišljotina šačice psihopata.. Virus nije živo biće i ne postoji u prirodi. Kraj!!!
Virusi su u stvari sapuni u našem telu koji čiste ljudski organizam od toksemije... Oni su nam pomagači a ne nekakva opasna po život živa bića...jojjj alaj nam je medicina isprala mozak...ufff"
Pustite nas na miru da nas leče i da se lečimo. Ne morate da pomognete, samo začepite na par dana, dok ne smislite nešto čega vas neće biti sramota, kad sve ovo prođe. To je minimum pristojnosti koji svako očekuje od vas.
https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2020&mm=03&dd=22&nav_id=1668806