Korona virus u Srbiji

1. sns je odavno pretvorio voditelje u politicke komentatore

2. Jebem dobro al ne mogu cesto
    Dva tri puta sve u isto mesto

3. mislim da je tramp resio da pusti virus da odradi svoje sto brze kako ne bi bilo prevelike stete za ekonomiju

klasicna americka spika, novac je bitniji od zivota ljudi

4. Jos se nije dovolno rasirio, polako

5. A jbg, ovaj tvoj virus množe da dobiju godišnju cifru a on tek par meseci star.

Aj nedajbože da se odomaći ko HIV a nastavi da ubija ovako.

6. vi sto imate sport klubove, mozete da gledate arene sa obicnom antenom.to sto sada nema nista,jebi ga,ali moze da se gleda.

7. Ćilmo de možeš da porediš ovo i hiv jebote haha
    Prostom matematikom se dolazi do brojke od 0,5% smrtnih slučajeva
    https://www.worldometers.info/coronavirus/
    Još dodaš na to da su velik broj od tih 0,5% hronični bolesnici koje bi i obična gripa ubila
    EDIT 5% al kad dodaš činjenicu da 80% nema nikakve simptome stvaran broj je i manji od 0,5%

8. Duki, opet si ispao glup u društvu. Ajde lepo pročitaj opet pa se vrati. Nije problem, tebi i remeu opraštamo jbg.

9. Ćilmo ne brini za koronu brini što si hronični magarac to ti je veći problem jbg

10. HIV je kurac, da se razumemo. Imuno terapija, jedna tableta svako jutro i udri dalje... da uglavnom HIV populacija ne spada u druge rizicne grupe, tipa narkomani ili sta drugo, rejt smrtnosti bi bio veoma mali, a ne racunajuci bednu Afriku gotovo zanemarljiv...

11. Tilmo, pre dve nedelje se kurčio sad kao tetka zadnja histeriše, ali nije sam u tome, to su dva modusa za 80% populacije ove zemlje, znači ili šta kurac korona ili a u kurac korona, nema izmedju

12. ja sam prvi ovaj
    prvi sam rekao

13. Kad ova korona nije podigla posecenost sajtu, nece nista

14. pojeftiniće mjesta u staračkim domovima.