Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
ma ne verujem da carls ima koronu.to da bi ljudi mislili kako i on deli iste patnje sa narodom i da bude malo zrtva.
evo merkelova se testirala vec dva puta i nema.oni se testeriju jednom dnevno plus sto imaju ljude koji im sve dezinfikuju, paze da im se neko ne priblizi na manje od 5 metara i ko zna kako ih sve cuvaju
cupkam svaki dan i iscekujem nove brojke za ameriku nikako da porastu mrtvi jebem ti
Al kako su švape ovako dobro odradile ovo.
kod turaka se penje smrtnost, daleko je to od toga kako bi trebalo ali polako ima vremena
Pa rastu, ameri su lideri u regionu. Skoro 10 tisuća novoobolelih dnevno.
https://www.worldometers.info/coronavirus/
Sine jesi zdrav jebeno ajd na glas pročitaj ovo što si napisao i malo razmisli kada ćeš u buduće da izneseš neko svoje mišljenje javno
Hahahaha
https://www.youtube.com/watch?v=RDmRq6mqkNU
donekle je u pravu hiv moze da se drzi pod kontrolom i da cak uz lekove ne mozes ni da preneses drugima i da zivis prilicno dugacak zivot
možeš prilično dugačak ali brate ako ga pokupiš sa 20 sigurno nečeš dočekati da te vučić moli da ostaneš kući jer te on voli najviše
Mene zanima - ako zaista pogase društvene mreže kao što su predlagali - da li bi takva situacija vratila neke ljude ovamo?
https://i.gyazo.com/1beb2d7292bbde0c7ac028d9deaf692a.png
hahaha ali sto su camugu stavili
možeš prilično dugačak ali brate ako ga pokupiš sa 20 sigurno nečeš dočekati da te vučić moli da ostaneš kući jer te on voli najviše
Dobar momak.
Elem, bombas nikad ne laze, pa hocu malo da te uputim. Nemam previse licnog interesovanja za tematiku, ali sam ziveo u oblastima gde HIV realno jeste rasiren problem, pa sam bio na neki nacin primoran da slusam one koji znaju.
Pod jedan, sta god da zaradis od tezih bolesti sa 20, tesko da ces docekati 30, penziju svakako ne. Kod HIV-a je situacija damaticno drugacija. Pod jedan, zavisi od nacina zivota, kompletnog opsteg stanja organizma, navika itd... Ukoliko ti kao mladic od 20-ak godina nisi dzanki ili nesto tako kilavo, vec ti se jednostavno u trenutku slabosti omaklo da to lokalni sidash Bruno zvekne kurcinu u dupe, velika je verovatnoca da ces bez ikakvog lecenja provesti 10-ak godina bez ikakvih simptoma i lecenja i dodatno sa Aids-om ziveti jos par godina, takodje bez lecenja.
Ako pak otkrijes HIV na vreme ili nesto kasnije, zaista je ogromna verovatnoca da ces docekati relativnu starost. Takva je situacija bila jos pre 10 godina, a danas gotovo da svakog boli kurac za HIV.
evo zanimljive informacije u studentskom gradu oko 50 pedera skoro fasovalo hiv neki lik se jebao namerno a nije govorio da ima virus
I nemoj da nas mrziš samo zato što nas drugi vole
Negativnost je moderna hronična bolest ;)
youtube.com/watch?v=3TtErYnLAHU
sve to supet bombas ali napisao si da jebena smrtnost kod hiv-a manja nego kod ovog a svi, ponavljam SVI zaraženi hiv-om umiru od istog nema veze što to traje 10-15 godina jebem ti sunce retardirano, i zašto se ne zaraziš i ti možda ti ojača imunitet na koronu panglo jedna retardirana
Kao i svi nezarazeni HIV-om. Definitivno su manjak znanja i ogromno samopouzdanje najsmrtonosnija kombinacija.
pricamo o sidi a ne hivu, hiv ako se kontrolise nikad do toga ne dodje, sida je poslednji stadijum gde postoji odsustvo imuniteta a tad ti nije korona problem jer da ti neko da da srknes iz tudje case vodu umreces od neke zaraze
Jedan lik iz detinjstva, kupovali smo kondome na trafici i duvali ih kao balone. I tom Marku pukne, i krenu da ga ubacuju da sad ima sidu. Elem, ja sam mator, znači moš mislit kakav je stav tad bio o tome.
Elem, lik dobije nadimak SIDA, mislim da je nevin bio do tridesete lol.