neko mi poslao na instagramu na citatima i ja objavio javlja se 10 ljudi da potvrdi, posle toga se javlja i moja drugarica kaze njen drug pedercina isto fasovao
Hahah au pakao jebote
Nenadjebiv krindz pustanje "Punki zoro" u 20:00
Kolki je taj studentski grad kad je samo 50 pederčina pristalo da ih kerembeči taj zaraženi.
A Ameri će da ga najebu skroz. Toliko su nonšalanto ušli u sve ovo, a nema komunističkih mera ko u Kini.
I kad se ovaj naš deo sveta oporavi, govnjariće da prže koronu.
I što neko reče, boli me kurac za njih, nego da krene ekonomija da se vraća na svoje.
pa prosirilo se taj lik je isao i redom se jebao i precutkivao je da ima hiv, a posto su pederi mnogo se lakse prenosi, kao i korona zarazis jednog prekosutra ih vec ima 4
a studentski grad ima oko 5000 studenata
Jel ce da dobije 40 godina robije peder
nece dobiti nista ali meni tako nesto da uradi riba isekao bih joj klitoris i napravio mindjuse
a znam i za lika koji je jebao neku prljavu rejverku i ona mu posle toga rekla da je pozitivna
uzas jebeni zasto ljudi to rade bukvalno dodje coveku da im glavu stuce na mestu kamenom
https://www.facebook.com/ruskarec/videos/217800646244629/
I čika Putin je klonuo, nema više selfmarketing izjava.
педерчина из студењака be like
https://www.youtube.com/watch?v=3lW7_jUrhTg
hahahahah odlican bas sa mpre neki dan gledao to
Pa taj peder mora da je medicinar. Skapirao da ovi zaraženi žive po 90 godina. On samo postupa u skladu sa zakletvom.
nemam insta koja je fora s pederima eru?
Eru im meri da l ce umreti od korone ili hiv-a. Diplomski.
usa vodi po broju zarazenih.kinezi su pokazali da sa njima nema zezanja.sa svime mogu da se izbore.buduci vladari sveta i to ne u dalekoj buducnosti nego skorijoj
kina je lazirala brojeve 100%
Svi su mogli da lažiraju, al Kina ne.
+1
Mozda..mada ameri imaju duplo manju smritnos od kine ako i oni ne lazu...
A gistro po Kini se nije rasirilo. Seru govnari kosooki muda na panj da ih ima 500k minimum
Prestani da kopiras starijeg brata bobi.
Hahah, debilu, vidi se koliko si neupućen u vukajlijašku hip-hop scenu... Ja sam jedan od osnivača grupe "bobollom", činili smo je Olle, Ombre i ja, tako je sve i počelo sa udruživanjem underground glava ovde... Najviše žalim što tada nisam otišao kod Olleta kad me zvao da varimo i da mi objasni teoriju o nastanku Svemira, druže ne znam da li kapiraš koliko si prejadan... A Olletov i Ombretov duh će nastaviti da živi ovde, jer Vukajlija je njihovo prirodno stanište, a oni su sajtu ono što mu je uvek i trebalo... Originali koji kenjaju po facama raznih ljubisha iz lipolhista i ejdusima jebenim... Iskuliraj debilu... Ušao bih u neke žučne rasprave ovde ali nerealno- nemam vremena
youtube.com/watch?v=LrJAHaSUvkc