What sham audit information are the Cyber Ninjas and the Arizona Senate trying to hide?
When Republican Arizona Senate President Karen Fann gave the go ahead for the sham audit of Maricopa County votes, she said the process would be conducted professionally and transparently.
She’s 0 for 2.
Professionally?
HA!
That went out the window with the hiring of the Florida-based firm Cyber Ninjas to conduct the audit.
Not only had the company not done such a thing before, but the CEO, Doug Logan, is a confirmed conspiracy kook who spread unproven election fraud claims and has appeared in a film claiming the CIA or former members of the intelligence agency are involved in some nutty “disinformation” campaign concerning election fraud.
Then, there is the transparent part.
The audits already conducted by the Maricopa County Recorder’s office, and the two certified firms who also were hired to check the election process, were open to the public and transparent. They found no fraud.
This audit, too, was to be that way. Supposedly.
Audit should be 'transparent, truthful and accurate'
The main reason the forensic audit is taking 2.5 months is because Maricopa County Supervisors and Recorder have obstructed the audit and refused to cooperate.
How the audit is being conducted, the businesses doing the work, where the money is coming from and what officials are saying to each other about it are for the most part not publicly known.
Cyber Ninjas "by virtue of its performing a core governmental function funded in part by state taxpayer dollars, was required to maintain these Public Records and make them available," the complaint said. "Yet Cyber Ninjas has refused to do so.
Ne može nijedna količina izgubljenog novca da osramoti Triforcea toliko koliko javno priznanje da je ovca koja vjeruje u laži i teorije zavjere.
Ako Trump bude inaugurisan ove godine, dakle do Decembra 31, 2021 23:59:59 po US Eastern /NY vremenu, ja mijenjam nadimak na "Zglavkar voli Trumpa" i potpisujem svaki post u narednih 365 dana sa "Trump je najbolji Američki predsjednik svih vremena. Biden je pedofil"
Ako Trump ne bude inaugurisan ove godine, dakle do Decembra 31, 2021 23:59:59 po US Eastern /NY vremenu, Triforce mijenja nadimak na "Triforce je glup ko kurac" i potpisuje svaki post u narednih 365 dana sa "Ja sam Triforce. Zbog lobotomije sam hodajuća ovca i lako padam na laži i teorije zavjere. Trump je lažov i šarlatan i najgori Američki predsjednik svih vremena"
Pod pojmom "inauguracija" ne mislim na neku fantaziju iz kanalizacije alt right interneta, tipa, Trump popio dvije čaše vode, to je signal da je inaugurisan. Nego stvarna inauguracija koju će uživo da prenose većine mainstream medija u US i širom svijeta ispred zgrade US Capitola.
Ako neki digitalni alt right tariguz poput Gateway Pundit, Newsmax, OANN ili neka random blogger/twitter/bitchute utvara bude rekla da je Trump inaugurisan bez zvanične konfirmacije od neke veće medijske kuće poput Fox News (daću Triforceu taj easy layup) onda Triforce automatski gubi opkladu.
ja sve ovo isto al u ETH, posto to imam, ili tvoj kripto po izboru, posto kazes da baratas time.
ako oces, sacu napravim adresu u ETH, rezervisem kolko oces, i na kraju godine ako bude ovako dam ti privatni kljuc, ako ne samo mi tu uplati jos tolko kolko stoji?
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Taj audit je cirkus za klovne. Ništa više
What sham audit information are the Cyber Ninjas and the Arizona Senate trying to hide?
When Republican Arizona Senate President Karen Fann gave the go ahead for the sham audit of Maricopa County votes, she said the process would be conducted professionally and transparently.
She’s 0 for 2.
Professionally?
HA!
That went out the window with the hiring of the Florida-based firm Cyber Ninjas to conduct the audit.
Not only had the company not done such a thing before, but the CEO, Doug Logan, is a confirmed conspiracy kook who spread unproven election fraud claims and has appeared in a film claiming the CIA or former members of the intelligence agency are involved in some nutty “disinformation” campaign concerning election fraud.
Then, there is the transparent part.
https://amp.azcentral.com/amp/7837844002
Triforce okreću te na ražnju kao neko retardirano janje. Zašto dozvoljavaš da te ovi šarlatani prave budalom?
Još i lažu lol.
https://www.twitter.com/ArizonaAudit/status/1411032555219046404
Malo Morgen. Prevaranti I lažovi.
https://amp.azcentral.com/amp/7817583002
Hahahahahahahaahah. I ti vjeruješ da je taj "audit" legitiman? Hahahahahahahah
Triforse, evo prošao je drugi jul, znaš šta ti je činiti. Budi čovek od reči.
Ček dok triforce ispipa utrobu kokoške. Tu se krije odgovor
Zahtev podnet
Triforce da se kladimo da taj "audit" neće promijeniti ništa u vezi izbora, da Trump neće biti inaugurisan kao predsjednik ove godine? Imaš li muda?
Može buraz u šta oćeš
ocete da vam napravim ugovor u ethereumu, uplatite x, i na kraju godine cu da oslobodim jednom uplaceno, ako mi verujete.
tipa u po 0.1 Eth?
uzecemo neki gde nema teoretske sanse da vam ja sakupim kintu, i ako istekne tipa neko vreme a ja nisam presudio, da vam se vrati?
mozemo i nekom drugom da damo da bude sudija, sve ok
ako oce neko drugi da bude posten sudija, ocu i ja da se kladim ovo isto, tipa u 0.5ETH, da ga ne preteramo.
ako oces moze i u cast bez ugovora. potsetim te na kraju godine da mi uplatis, moze?
moze i nesto drugo. cisto da ne jedemo govna samo ovde da se puvamo u prazno?
Problem je sto ce Triforce tvrditi da Tramp jeste predsednik iako naravno nece biti.
Ne može nijedna količina izgubljenog novca da osramoti Triforcea toliko koliko javno priznanje da je ovca koja vjeruje u laži i teorije zavjere.
Ako Trump bude inaugurisan ove godine, dakle do Decembra 31, 2021 23:59:59 po US Eastern /NY vremenu, ja mijenjam nadimak na "Zglavkar voli Trumpa" i potpisujem svaki post u narednih 365 dana sa "Trump je najbolji Američki predsjednik svih vremena. Biden je pedofil"
Ako Trump ne bude inaugurisan ove godine, dakle do Decembra 31, 2021 23:59:59 po US Eastern /NY vremenu, Triforce mijenja nadimak na "Triforce je glup ko kurac" i potpisuje svaki post u narednih 365 dana sa "Ja sam Triforce. Zbog lobotomije sam hodajuća ovca i lako padam na laži i teorije zavjere. Trump je lažov i šarlatan i najgori Američki predsjednik svih vremena"
Pod pojmom "inauguracija" ne mislim na neku fantaziju iz kanalizacije alt right interneta, tipa, Trump popio dvije čaše vode, to je signal da je inaugurisan. Nego stvarna inauguracija koju će uživo da prenose većine mainstream medija u US i širom svijeta ispred zgrade US Capitola.
Ako neki digitalni alt right tariguz poput Gateway Pundit, Newsmax, OANN ili neka random blogger/twitter/bitchute utvara bude rekla da je Trump inaugurisan bez zvanične konfirmacije od neke veće medijske kuće poput Fox News (daću Triforceu taj easy layup) onda Triforce automatski gubi opkladu.
Važi?
ja sve ovo isto al u ETH, posto to imam, ili tvoj kripto po izboru, posto kazes da baratas time.
ako oces, sacu napravim adresu u ETH, rezervisem kolko oces, i na kraju godine ako bude ovako dam ti privatni kljuc, ako ne samo mi tu uplati jos tolko kolko stoji?
muzika iz serije Jeopardy
Zglavkare dogovoreno, celte može XRP? Ajde nek bude neka okrugla cifra tipa 1000 XRP
A ne moraš se jebavati sa tim okačićemo ovde adrese kad dođe vreme i to je to
https://prntscr.com/18bojrz
Evo da ne ispadne da sam nešto zajebo poslo sam kazanu da mi namesti da mogu da promenim ime pa čim uradi menjam