Prijava

smaras prolivu, idi spavaj

Jednostavno pitanje, i čovek uporno ne odgovara...

Ti si jedno potpuno beskorisno stvorenje, da te platim 5 dinara preplatio bi te. Niko te ne jebe u ril lajfu pa dolaziš ovde za svu pažnju koju si ikad dobio u životu, što se ne učlaniš u društvo pesnika slomljenog srca pa da tamo raspredaš idiotske teme i razmenjujete salvete i sadržaj testisa

Pa bukvalno ne postoje veći smarači na internetu od vas dvojice

Zamišljam stratosa kako stoji pred ogledalom, i mačorom dodiruje svoj odraz. Polu-profil. U ogrtaču od hermelina koje počiva na desnom ramenu...Ako mi pošalješ foto u prajvet, mogao bih da ti uradim sliku u prirodnoj veličini. Možeš i krunu da dobiješ.

Ovakvim kao Gamby smo ja i Melkijades trpali vu u sise kad naiđe spektor na nbgu

Auh buraz. Nije tebi lako

"Ti si jedno potpuno beskorisno stvorenje, da te platim 5 dinara preplatio bi te. Niko te ne jebe u ril lajfu pa dolaziš ovde za svu pažnju koju si ikad dobio u životu, što se ne učlaniš u društvo pesnika slomljenog srca pa da tamo raspredaš idiotske teme i razmenjujete salvete i sadržaj testisa".

https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D1%98%D0%B5%D0%BA%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B0_(%D0%BF%D1%81%D0%B8%D1%85%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%98%D0%B0)

Klub pesnika je pojačan još jednim zvučnim, ali nekako melanholičnim imenom, poput jesenjeg lišća na prozoru...

Gde si spektore, nisam te prepozno

Ne zaista bih mogao da ti uradim tu sliku, razmisli. Šta ti fali, da te uvedem u konceptualnu umetnost na velika vrata. Možeš lice samo da mi pošalješ, ne moraš stvarno da se slikaš kako kitom dodiruješ ogledalo, to bih sam odradio. Dobićeš neko fino telo, ne brini. Malko oniže, sa stomačićem i zaliscima, kako bi izgledao kao neki smoreni vladar koji je pokorio sve što je planirao, i još mu jedino ostaje da povladjuje sopstvenoj taštini. Mislim ono, hoću već neko vreme da odradim Vučića u tom maniru, ali su mi boje i materijali na drugoj gajbi, a mrzi me da kupujem sve što mi treba. Ako hoćeš, uradiću ozbiljno.

Može, ali hoću kitu od 5 cm, istrošila se i ogulila od upotrebe

Dodji na nbg da popricamo

Jel kombuhu piješ sa spermom ili?

Tako je simptomaticno da jedan pesnik moli muskarce na internetu da im sredjuje gole slike u prirodnoj velicini, ovo covek da hoce ne moze da izmisli

Klasičan šupak. Prdi na sve strane, no kad mu izneseš konkretan predlog koji bi ga, jednog dana (pošto takvo delo još niko nije odradio u ovih 15.000 godina koliko se, kao čovečanstvo, bavimo crtanjem i slikanjem) stavio da visi rame uz rame sa Vermerovom Mlekaricom ili Madam Pompadur, počne da se ponaša kao klinac od devet godina. Mrš u drugi razred.

Ni pesnici nisu što su bili, Tin Ujević se u grobu prevrće

Što mi neka klinka ne traži dic pic a ne ova pederčina... Eeeh tugo