Koronavirus u Srbiji 2

1. Pa baš takvi poput tebe su spaljivali Gambija i mene u doba ranog hrišćanstva, dok smo mi propovedali Božiju reč i ljubav, takvi poput tebe su za trideset sestercija godišnje plate od rimskog Senata su zatvarali nas dvojicu u tamnice, mučili i palili jer smo govorili istinu ljudima, da nema potrebe za oružjem i tiranijom, da nas vladari lažu i obmanjuju i huškaju jedne na druge, da niko nema što Pontije Pilat imade, da se trebamo klanjati čoveku umesto Bogu, da treba da živimo u strahu jer mi ne znamo ništa, već da je svako znanje privilegija vladara, takvi licemeri poput tebe su kritikovali nas za pijanstvo dok su se sami kupali u vinu pritom orgijajući u carskim kupatilima, gde se gasiš pička ti materina

2. Mada donekle razumem vaše čudjenje što kod zatvaranja čoveka u kavez uopšte može biti nečeg problematičnog

Poslaću ti jedan odred Bantu crnaca

3. Iako je Don Stratimir strateški orijentisan na pronalaženju razumnih tačaka u tvom "razmišljanju", ne nalazim iste, apsolutno

4. Donekle si u pravu, ali iskreno - šta bi ti falilo u zatvoru? Imao bi priliku da se vazdigneš na nivo mučenika, istorija bi te zapamtila, a današnjica i sutrašnjica možda čak i slavili. Ovako si jebiga stratimir :/

5. Pa što mi ne daš primer i zakolješ majku, pa mirno i staloženo pozoveš policiju da te pokupi? Proslaviće te Informer, budi siguran

6. Sad kad bi ti nešto ispričao, ne bi mi verovao.

7. Keva truli u podrumu već dve godine?

8. Eee, pičko jedna... Ženu što te rodila i od kile mesa odgajila

9. Što nisi Kikija Golubovića pokušao?

10. Gde je tvoj ludi mozak video ovde ljude zatvorene u kavezu ja ne znam, imaju rampe do kolena koje mogu da preskoce ili pomere malim prstom jebenim da hoce

Ali ne, Orvelovo prorocanstvo se ostvarilo veliki brat cia farmakomafija antikombuha konglomerati kavezi jezivo, foto video

Da ne duzim vise razlaganjem ovog tvog retardiranog sastava, mogao bih sad da se cimam da pisem legendarne jogurtovske odgovore ali ono boli me bas kurac, nebitna si pojava pa cu ti samo reci da se napusis kurca

11. Jel vidiš sad kako smo neobrazovani, majmunolika pojavo

12. E da - koji će im moj te rampe enivej?

13. Ma ovom bolidu kažem, Gambi kućo Krajino ognjište gnezdo moje

14. A šta - niste neobrazovani?

15. Jebeni retard, znači nemoš ga urazumiti ni metodom svetog oca Petra lopatom po leđima

16. Haha e a to su te uvrede iz udruzenja pesnika i citalackih klubova, kad hoces nekoga da naljutis ti mu kazes - neobrazovan si

Pa onda njemu ispadne monokl u koktel sa spermom uvredi se i ode kuci

17. ...Reče čovek ja sam taj koji bi spaljivao na lomači :D Ne reče mi, je l još uvek drkaš pred ogledalom?

18. Hahahaha auuu Gambi hahaha zadaviću se

19. Ma kaži ti meni što mrziš žene?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.