Koronavirus u Srbiji 2

1. eto nabijem ga na kurac baš. uz takve njuške, nije ni čudo što nam je većina stanovništva anti-vaxx. čak sam i ja donekle, jer ja ne bih "novu" vakcinu nikad sebi ubrizgao. baš zbog takvih stvari. da vidimo polako valja li to, pa ćemo onda...
    drago mi je što je vukajlija mesto na kojem se desničari, levičari, bauštelci, mlađi, stariji, bosonci i beogradžani spajaju da kolektivno jebemo usta retardu konu i sličnima.

2. Samo ujedinjeni i mozemo nesto da ucinimo.

3. Jebem ti zivot svuda ima sns glasača

4. gamby
    Jebem ti zivot svuda ima sns glasača

dovoljno, sve jasno

gamby
    I navijača zvezde

pleonazam

5. bahaha kako prica zapata kao general da je
    https://vukajlija.com/forum/teme/75027-korona-virus-u-srbiji-2?strana=69#post_4030833
    umrlo mi je na tom prevoju vise momaka nego sto zelim da pamtim...

6. umrlo mi je takvih momaka u zadnja 4 meseca vise nego sto zelim da pamtim..

Možda je korona, a možda je Zapata kurčina od medicinske sestre

7. Biće zapata kon umesto kona jednog dana pa će mu se ostvariti životni san da mesto stolica prebrojava mrtve

8. Kon je izgleda daleko veće zlo nego što smo mislili. Alo bre kao utakmica i matura krive.... a šta je sa izborima, izveo si preko 3 miliona ljudi od čega pola fosila u zatvorene prostore gde je ogromna mogućnost cirkulacija virusa... i sad po svom starom dobrom običaju se pere, kao ja sam rekao. Šta si rekao koji kurac, saučesnik si u zločinačkom poduhvatu.

9. Vucicu nista, ali dobro bi bilo da se pamti ko god je trenutno neko partijsko govance sa bilo kakvim benefitom od toga, da mozda, u nekoj utopijskoj buducnosti, tim ljudima nikada ne damo da budu faktor kod bilo koje buduce vlasti, kolko god toj vlasti primamljivo izgledalo da samo zasedne na taj aparat

10. Sacu da priznam svoju glupost, da me kon na pocetku epidemije zajebo da sam mislio da mu je u cilju sprecavanje epidemije, a da mora da pliva u politici kako bi i uradio nesto sa ciljem.
    Cutanje pre izbora i utakmice i ostalo ipak dovodi do toga da iako ovo gore nije netacno, cini se da mu je u cilju politika a da mora da sprecava epidemiju kako bi uradio nesto sa ciljem.
    A uloga mu je da bude strasilo. Imas njega, onu sisatu sto je “gledaj sise, bolje progutas govna” i onog sto je good cop, “ma sve u redu” i oni pricaju ono sto snsu treba.

11. Inace, pre ili kasnije ce se doci do nestorovica i najsmesniji virus na svetu. Zrtvovacemo bolesne i zapatinu psihu, i tolko.
    Zapatu razumite, zbog korone ispred njega dolazi apsolutno svako mlad (i star) ko juznoje od Kragujevca umire, da pokusa nesto da ga leci.
    Ima milion razloga za zajebavanje, al ovo bas nije.
    (Ovo tebi eru)

12. E sta bi dao da sam med sestra...

13. Dobro ima Eru pravo s jedne strane, malo Zapata unosi nepotrebnu dramu u svoje postove, ali svakako bih zelio da cujem kompletnu njegovu pricu, sa detaljima o svemu (testiranje, simptomi, lijecenje, profili itd).

I ne mislim sa neke provokatorske strane kao "aj bas da vidim sta si ti to gledao", nego me stvarno zanima kako ta ruznija strana izgleda iz ugla nekog ko nije na platnom spisku onih kriminalaca vec samo posmatra.

Gotovo sigurno da ima i ovog sto celt kaze, biti u takvom okruzenju non-stop moze malo da pojebe covjekovu percepciju, al svakako vise vjerujem Zapati nego Konu, doktoru Smrti, Sisic Tupavcevic i ostaloj bagri, a ne bi zbog takvog olosa i njihovog politickog proseravanja da potcijenim sam virus

14. razmisljao sam se statisticki... najverovatnije ce u nedelju dve da bude vise slucajeva nego sto jeste stvarno, u poredjenju sa pre izbora gde bilo manje nego stvarno, pa ce onda opet da opada, pa ce da se radujemo, pa ce opet da raste. a u principu lagane promene na gore, bez nekog pravog poboljsanja.

posto je vrlo jednostavan nacin da se smanji broj zarazenih pre izbora, ne da krijes, posto ces za to da odgovaras, nego jednostavno svakog dana testiraj 8000, a daj rezultate za 2000. ujedno malo usporis testiranje, smanjis mesta gde moze npr.
    nakon nedelju dana nakupice ti se gomila, pa onda posto "je opet talas blabla" stavis testiranje na max kapacitet, i onda mora da izlazi vise zarazenih nego sto jeste.
    jedina posledica je sto ce neki ljudi da cekaju po 10 i vise dana na rezultate (to se upravo dogadja).
    bonus za sns: neki od njih ce da umru u medjuvremenu bez "pozitivnog rezultata", pa ne mora ih racunas. jej.

15. Dobro ima Eru pravo s jedne strane, malo Zapata unosi nepotrebnu dramu u svoje postove, ali svakako bih zelio da cujem kompletnu njegovu pricu, sa detaljima o svemu (testiranje, simptomi, lijecenje, profili itd).

aj da ne izigravam advokata vise, trenutno u ambulantama gde lecis koronavirus gde je epidemija verovatno vidis nedeljno vise mladjih ljudi da umre nego na aktivnom ratistu u ambulanti pod satorom.
    sa svim podsvesnim sto ide uz to, objasni porodicama, jel moglo nesto drugacije, jel sam nesto kriv itd

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.