Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Još samo kad bi firer dobio i rikno de bi nam kraj bio
Најгори дан од краја априла, и то ако узмемо званичне бројке за апсолутно тачне.
Ne znam Groče šta da ti kažem, šteta je da seksualni manijak sa perverznim idejama poput tebe, čami neostvaren, tvoja bol me lično pogađa kao istinskog humanitarca neslućenih razmera. Opusti se, čoveče, drži ritam ispod pojasa, tu negde u ravni sa mudima, izniveliši se. Dejstvuj brzo, budi čovek od akcije, pucaj na prvi signal. Rešavaj to u hodu i akumuliraj, posle pristupi studiozno problematici, nema veze što se ona udara sa još 50 pored tebe, tvoje gruvanje doživljavaj kao svoj lični trijumf, i guess what. That's good for you.
https://i.gyazo.com/7d50c3fd970cde0cf98b1446aff8a000.png
bukvalno se vidi koliko je virus oslabio
samo 1% kriticnih u ovom talasu
a vi samo slusajte zapatu i umrite u strahu ubudjani u stanu
odo ja da rostiljam
https://news.bloomberglaw.com/coronavirus/virus-fatality-picture-is-obscured-by-ultimate-lagging-indicator
Kakvom talasu Eru hahah to je naša domaća predizborna žvaka
Sve je to isti novi val
pa msm na novozarazene i ove sto su prelezali
https://vukajlija.com/forum/teme/75027-korona-virus-u-srbiji-2?strana=72#post_4031000
zapata clanak
https://i.ytimg.com/vi/VUKTP1LCdI8/maxresdefault.jpg
Celt, kako je u švici?
pa ono, opustili se ljudi, posto leto, idu na bazene, jezera, po kafanama i tako to.
ali i dalje se malo zaziru. npr po kafanama sad imas obelezeno koliko ljudi moze unutra, koliko za stolom, razmakli stolove, ne rade nocni klubovi i utakmice. po prodavnicama ima obelezene linije za red, po 2m jedna od druge.
niko se ne rukuje i ne grli ni sa kim ovako na poslu. generalno se sklanjas malo od ljudi posto jebes ga, mozda im nije prijatno.
slicno je kao na pocetku sto je bilo, samo sad radi sve.
generalno su mnogo blaze mere bile na pocetku u odnosu na srbiju, al su sad malo razumnije isto. ne osciliraju ko u srbiji nenormalno.
ja i dalje radim uglavnom od kuce posto mogu
za mladje nema nikakvog smisla drzati bilo kakve mere, posto se ti kao pazis, a onda dete ode u skolu i tamo se bukvalno izlize sa svom ostalom decom pa dodje kuci i pljune te u oko, tako da mere ne stite tebe nego matore samo.
to kapiraju ljudi ovde cini se, a i cinjenica da nismo bili u zatvoru mesec dana nego lepo radis od kuce cini da posle ne moras ko kuce slanca da ides u najvecu guzvu nego radis normalno ko i pre samo se ne rukujes i ne ljubis sljudima
a i nekako ovde se pogodilo pa mladje od 50 skoro da nije ni ostetila korona, tipa od 1700 umrlih, mladjih od 50 ima 10 njih.
ajd kad vec pisem. isto su radili testove na antitela koji bi trebali da su markeri dal je neko prelezao koronu, i iako je svajcarska bila tipa najgora jedno vreme sa epidemijom, u zenevi nasumicno ima samo 5% ljudi antitela.
ja sam isto uradio test, cisto eto da znam, i nemam. a bio sam ubedjen, posto u sred epidemije sam imao grip sa kasljanjem, koji se rasirio na bukvalno svakog sa kim sam ovako u regularnom kontaktu. al kurac, postoje i dalje i ostale bolestine.
Јеси јебо?
Ne
;`(
Ja kad sam imao koronu bas me karakteristicno peckao anus, kad da sam kenjao rena.
Ne znam zasto niko ne pise o tom simptomu u novinama.
Pre 5 dana dosao ortak iz Centralnoafricke Republike. Oficir je u nasoj vojsci, bio u mirovnoj misiji. Od marta bili zatvoreni u bazi, ni sa kim van baze nisu kontaktirali, vojnim avionom ih prevezli u Tunis, pa direkt let za Bataju. U Bataji im uzeli briseve i krv, danas dobili rezultate da su on i jos jedan pozitivni, ostali 31 nisu. Haos izbio, hoce doktorima da jebu mater lazljivu.