Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
receno mi je da fakultete zatvaraju od 1.
Snimaju polako razrednu nastavu za škole, da mogu puštati od septembra.
Teže su mi od granata posljedice rata, tako će i od ove korone posljedica biti da ćemo imati zaglupljenu omladinu koja od škole ima 45 minuta snimljenog materijala na televiziji. Čemu li se nadati? :D
https://scontent-ber1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/106528145_3093793490668917_4386249134785846924_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_sid=110474&_nc_eui2=AeHYxyglkqTiJBKyQjz-ccXMMRKoTYAZS_gxEqhNgBlL-Elh3YsBUD-bOgwkHF8KS1yM81dZDJjk_w_bLUmxrZqY&_nc_ohc=6X-fRisYRY8AX84OvA9&_nc_ht=scontent-ber1-1.xx&oh=28108df9d58e41d32bb41d8d1400d154&oe=5F1BA85F
Na NZ smo mu jebali kevu s koronom, već mesec dana nema slučajeva u društvu, ima 10-ak u karantinu na granici, sve radi, grlimo se, ljubimo i ližemo jedni drugima beonjače, sve je isto kao pre korone osim što moraš da budeš u karantinu 2 nedelje ako se vratiš u zemlju i to ti vlada plati da izblejiš u hotelu, 3 obroka i boca vina dnevno gratis, toliko nam je dobro da mi je malo neprijatno kad pogledam ostatak sveta :-D
ima li neko ovde iz srbije :d :p
a narodu treba motka kad su izabrali batinaše jbg
Ustvari kenjam, ovo da ti vlada plati je samo ako si povratnik, inače da mi se digne kurac da izblejim vikend van zemlje morao bih sam da plaćam 2 nedelje karantina u hotelu i troškove kad se vratim. E da, vojska kontroliše karantin lol
Al Novi Zeland je realno vukojebina, inače niko ne ide tamo da se ne lažemo.
Glupo je porediti NZ sa ostatkom urbanog sveta. Verujem da u nekim planinskim selima u CG meštani i ne znaju da postoji tamo neka korona.
...reče čovek koji živi u Srbiji ;)
Nama je turizam 50% ekonomije, a 50% je stočarstvo.
Dolaze da nas gledaju kako čuvamo ovce lol
Nama je turizam 50% ekonomije, a 50% je stočarstvo.
pa onda ste ga ugasili, ili vam mozda i turizam cveta usred pandemije?
I sta ti radis na NZ, ako nije tajna?
s napredne proslave, precednik i premijer nemaju koronu. valjda je jasno koga ne napada
pa kad ne sme picka
Ahahah al ovaj Eru s ovim prozivkama mene oko korone je karma attack koji svakog casa preti da se desi
Voli Erisha da proziva ljude. Poprilično je agresivan. Ima višak energije koji ne zna kako i gde da kanališe. Mislim da ću da ga vežem za radijator i držim tako dok ne obrne krug i vrati se na fabrička podešavanja
sve je to sportski zapata doomeru :D
Haha ali ovo forsiranje stranih država kao svojih me podseća na ljude koji "navijaju" za strane klubove, e kao brt esi vido kako smo razvalili Vitford, nema bratina je Rašford
Vidiš šta znači fudbal. Elem, ako nas opet zatvore u karantin, nije problem hoće li masa poludeti u 25, nego što će ponovo da osiromašimo za još dva meseca nerada, brate
Znači, bolje mi lupi šamar nego da me lupaš po novčaniku, tebra
Radio sam kao optičar, sada sam u nekoj polu-penziji jer mi se posrećilo sa dve kuće koje sam kupio pre desetak godina kao investicije i prodao ih pre 3 godine za duplo više jer su cene drastično skočile, (a i žena mi je advokat, hehe), tako da sam se posvetio stvarima koje volim, a to su muzika i jedrenje. Sviram u jednom bendu koji je solidno plaćen, svadbe, rodjendani, korporacijske funkcije i tako to, klasična tezga, da imam za vutru i vino ;)
Sve u svemu - moglo bi malo bolje, ali i puno gore :)
Mašiš poentu, ja ovde živim i radim već 26 godina, za to vreme sam jednom bio u Srbiji na 3 dana bukvalno slučajno, ali ovo što pričam kako je super ovde jer smo eliminisali koronu nije nikakav lokal-patriotizam, briga mene za NZ, da sutra ovde bude lošije nego u Čadu - eto mene u Ndžameni brate sutra, ne bih okom trepnuo.
Nikad se nisam ložio na zastave, himne i nacije, pogotovo na klubove... nisam ja birao gde ću da se rodim, odakle si je jedina stvar na koju nema šta da budeš ponosan.