Koronavirus u Srbiji 2

1. Ispade švica i novi zeland korona free zemlje.

2. pa dobro da ga jebem, sajt na srpskom o srbiji, sta cu pisem o svajcarsoj. ono sto si me pitao i sto sam napisao to i dalje vazi.
    brojke, ima po 50ak dnevno ovih dana, sto ovde u ondosu na sta bese u martu i aprilu dosta malo. mada prethodni period bilo svega 2-3 njih dnevno.

mislim da sam pomenuo da je srbija stavljena na listu rizicnih zemalja trenutno, i da se mora u karantin kad se vratis, tako da mi odose u kurac avionske karte sto sam kupio da dodjem u jul.

to je to uglavnom. ako verujes nesto se ovih dana nisam razgovarao sa ljudima o koroni.
    https://www.srf.ch/news/schweiz/quarantaenepflicht-ab-montag-reisen-in-risikolaender-das-muessen-sie-wissen

3. "Vaš kardiovaskularni sistem samo vama pripada, vaš probavni sistem je samo vaš, ali, imuni sistem delite sa Vašim sugrađanima" - prof. dr Bora Kamenov
    2016god

4. Ovaj neki pametan čovek, što njega nisu našli sad, da vidimo njegovo mišljenje. Nego se samo Kon vrti.

5. Jopet covid bolnice po halama

6. al ce biti posla za zapatu da postavlja bolnicke krevete

7. Čeda Jovanović u kritičnom stanju usled kovida

8. Istina je, kakav god da je, nikome ne treba zeleti tako nesto

9. Edit : sem mozda maji gojkovic

10. Ne može Čedi korona ništa, sila je to

11. https://www.facebook.com/melylilcrazee

Procesljate joj profil.

Ugledajte se na Meloni.

Meloni nosi masku i rukavice.

12. Dnevnik ne gledam prvih 15-20 minuta

13. Apdejt: sve vise mladjih osoba bez pridruzenih bolesti sa brutalno teskom klinickom slikom

E to sad mozda nece moci da shvati neko kome je cale sef i udara ga po glavi kad mu doda francuski kljuc umesto gedore al jebiga, eru, nekad ces se izvuci iz celjusti te opresije

14. "Što nas ne ubije, to nas ojača"

- Koronavajrus, pred leto 2020

15. Sutra od 6h ujutru

16. pa kud ce sad malogradjani da flexuju da su bili u paraliji

17. kad su nam i grci zatvorili granice znaci da smo mu bas jebali kevu s koronom

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.