Koronavirus u Srbiji 2

1. izbori... rekao sam svojevremeno ovde da se izbori neće održati jer je bulvalno cela naučna javnost davila da se ne održe zbog ovoga, nažalost i za mene je bilo iznenađenje kada su pokazali da su im namešteni izbori preči od života Srba.... konačno je jasno da im ništa nije sveto, makar svi nestali oni guraju po svome.

2. sve rotira oko izbora. ono totalno neprimereno vanredno stanje i izivljavanje, da se uplase ljudi, navuku glasovi, ujedine (alijas teroristicki napad u americi) pa onda totalno opustanje mera, sve ok sad za glasanje, pa sami izbori i sve ovo sad.

nastavice se isto kao i pre samo sto sad niko ziv nece da se sekira ni za penzionere ni za epidemiju... pod izgovorom eno svecka, gledaj kako im ide super. posto vise izbora nema, nema ni potrebe da se izivljava nad svima.

3. pitanje je sta bi bilo da ovi izbori nisu planirani. cenim da bi kao hrvati, testirali po 100ak ljudi, totalno zanemarili brojke i ostalo i pravili se ludi.
    sad sve ovo su talasi od onog politicki motivisanog vanrednog stanja.

4. sve zemlje imaju slicno sranje kao i mi sad. izbori sami po sebi mislim da nisu toliko stete doneli kao opustanje ljudi. ocigledno je da ako krenes sa socijalnim i normalnim zivotom da ce virus da se siri, i najverovatnije mu ne mozes nista osim da totalno izolujes ljude.

5. jedino pozitivno ovde, osim testova, trenutno je:

4,321,433
    Currently Infected Patients

4,263,505 (99%)
    in Mild Condition

57,928 (1%)
    Serious or Critical

u ondosu na 10ak % od prosli put, je bar jedno 10 puta bolje, jebi ga

6. Jedino pozitivno kod mene je da još nisam pozitivan.

7. ajde vrati se u 2007. majmuncino

8. Pa ako je već ovako, bolje da se sad zarazimo svi pa ko pretekne.

Kolektivni imunitet i ta sranja. Očigledno korona mora da protutnji, možda smo i slučajno ovo dobro odigrali.

Biće mrtvih dosta, al sigurno manje nego da su izbori bili u martu recimo.

9. gde su vise ti mrtvi da se ekonomija malo osvezi

10. da nije bilo onog zatvora i vanrednog stanja, vec samo naplaseni ljudi (tad jesu bili) apsolutno isto bi bilo. ono nije bilo ni za zastitu, ni po preporuci, nego cist marketing.

11. Pa evo 11 danas, ko ti daje.

12. eru, jesi stvarno sociopata, ili se samo zajebavas. ili se zajebavas kao haha, a unutra ipak si smece?

13. Celt, daj malo info o švici.

Al ne ono zvanično, nego insajderske informacije iz stanovništva. Šta pričaju, da l su uplašeni, frka za ekonomiju. Da l misle da ce dugo da traje.

Sve ove našw teme u Srbiji, al za švicarce.

14. pa pisao ti onomad al ti ne citas ocigledno.

nema ovde tih tema, drugacije su malo. manje bilo izivljavanja na obe strane, a sad sve radi, tako da usrace se ekonomija kolko se globalna ekonomija usere.
    pocinju i ovde sad da se povecavaju brojke odkad otvorili sve, ali blaze malo nego tamo. za sad.

15. e, ima zvanicna aplikacija koju napravili ozbiljni ljudi na eth i epfl koja ti stoji u pozadini i javlja ako si bio oko nekog ko ima virus. svi instalirali, zato sto veruju vlasti da ne spijunira ono sto kaze da ne spijunira, a i napravljena otvoreno da 100% bude anonimna. cak i neki blokcejn koristi da bi bilo tako.
    to zanimljivo recimo.
    to i onako bi dobilo podrsku da zazivi iskljucivo ovde, jer vlast je kucka naroda a ne obrnuto.

16. Pa znam da si pisao. Ali prošlo dosta.

A zanimaju me detalji, pa nemoguće da niko ništa ne priča a ovo je tema numero uno za ceo svet.

Povećale se brojke, koliko?

17. O Srbiji komentarišeš do kapilara, a samo ovlaš o švici a živiš tamo.

Daj sve info da vidimo gde smo u odnosu na razvijene zemlje.

Ovde znamo kako je.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.