Koronavirus u Srbiji 2

1. dijeli li korona članske karte?
    ima dobar učinak u borbi protiv korupcije.

sta mislite ko će prvi sa estrade da najebe?

2. Saša Kovačević

3. Srpske vesti danas (i uvek):
    1) Napadi na djokovica, uglavnom neki koje ne znas pricaju kako nije najveci, i sram ga bilo
    2) Svi ce pomremo od koronavirusa
    3) Koronavirus - simptomi koje svako oseca svakodnevno, koje nekad ima neko sto pozitivan na koronavirus
    4) Koronavirus je KK, napada samo mlade, boli ih kurac
    5) Mladi umiru od koronavirusa isto
    6) Rusi i amerikanci se ne vole. Bonus: Ruske hi-tec tehnologije
    7) Grci nam zatvorili granice
    8) Grci nam otvorili granice
    9) Subvencije: delimo vam vase pare
    10) U Kini neka nova bolestina, jos gora od korone, drzte se sad!

Ne znam ni zasto ih otvaram da citam.

4. naravno, nisam uracunao vuciceve izjave, one su uvek najnovije vesti pa se sklone. nema toliko price posle o tome sta reko.

5. Srećna brankova smrt svima koji slave

6. Al onaj ludi, što rekao da je ovo najsmešniji virus u istoriji, ne mog se setim imena sad.

Pre neki dan na televiziji uzima Novi Zeland kao primer i kenja po njima, kao proglasili da nema korone više, niko im nije dolazio jer su ostrvo i opet krenula korona da ih jebe. Hahahah

Che-vu javi se.

7. I Crnogorci nas gledaju kao dolinu lepre.

8. Ok, znači u kurcu smo baš baš, kad ovi što žive od turizma neće oči da nam vide.

9. Danas stigli zena i ja u Kosice. Kako su organizovani i disciplinovani, alal im vera.

Odmah po dolasku u grad smo morali da odemo u gradsku bolnicu da se prijavimo. Dali smo podatke, brojeve telefona i 5 dana moramo da sedimo u stanu bez mrdanja. Sestog dana ce nam raditi test, ako smo negativni mozemo da spartamo gde hocemo. Rekli nam da samo svratimo do prodavnice i kupimo sta nam treba za 5 dana i kuci.

Ni sat vremena posto smo dosli u stan zvonila nam na vrata policija da provere da li smo tu. Pitali nas imamo li hrane i sve sto nam treba. Dali nam broj centra civilne zastite, ako nam treba nesto da nam dostave hranu ili lekove ili slicno. Nekih sat i po posle toga zovu iz bolnice, doktorka se na engleskom predstavila i rekla da ako osetimo simptome da odmah zovemo na broj sa kog zove. Sutra ce opet doci murija da nas obidje.

Svi hodaju sa maskama, sede u kafani i piju pivo metar i po razmaka iskljucivo u bastama, uredno cekaju na red pred trafikama... Imaju do sada u celoj zemlji ukupno 24 mrtva na 5.5 miliona stanovnika

Jebeno ne verujem koja smo mi stoka od naroda...

10. Za jednog kompjuteraša, često vam banjava murija

11. Slusam ovu bata saletovu pricu o organizovanosti, a ja od popodneva do sad primio 16 komada na intenzivnu. And counting

12. Jebeno ne verujem koja smo mi stoka od naroda...

jesmo, al bitno je razumeti da ipak nismo po prirodi takvi, jednostavno su nas okolnosti napravile takvima, bice potrebno jedno par generacija da se malo unormalimo, al svanuce i nama jednog dana valjda

13. Imamo 22 pozitivna povratnika, svi u karantinu koji kontroliše vojska. U društvu sve normalno.

14. 22 povratnika, vidiš šta dobiješ kad društvo stvoriš od lopova koje iskrcavaš na ostrvo.

15. slovacka je za nas diznilend.
    jesmo po prirodi ovakvi kakvi smo.kakve okolnosti,kakav kurac.

16. U Nišu pacijenti bacaju stvari kroz prozor, lekari ih upozoravaju da to ne rade

17. kada izvuces samo tu jednu recenicu,ispadne da bacaju smece...
    u 18 vodja.obracanje.256-o jubilarno

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.