Koronavirus u Srbiji 2

1. Kad nešto razmislim, jebem ti ja smrtonosni virus koji nije uspeo da sjebe Maju Gojković i Vulina.

2. Vučko je izborima ubrzao koronku, i spasio nas drugog talasa na jesen.

Svaka čast velikom vođi.

3. Jao, nasuko sam se posle strasnog brodoloma
    Eee super zena me nasla... jaaooo sta me samaras okruzeni smo morskim cudovistima, idi se leveluj malo slab ti je armor

4. Maja Gojković klimakterična babuskera zarasla u guzice, Vulin genetski škart.
    Ali cknjavaju ljudi u punoj snazi.
    LOL važi...

5. + Princ Carls (71), Havijer Solana (78), Marti Ahtisari (83) i mnogi drugi

Mislim jeste istina da su umirali ljudi u punoj snazi, al ocigledno da virus bira samo sirotinju, eventualno ponekog igraca sa klupe

6. Korono, beskorisna si.
    Zašto postojiš?

7. Ti VIP zarazeni koje spominjete su:

1. Testirani momentalno po dobijanju minimalnih simptoma
    2. Momentalno dobili nesto od terapije koja se pokazala efikasnom (favipiravir, redemsivir, plazma, hlorokin, deksazon)

Najveci problem korone je zagusenje zdravstva, kad lezis kuci sa nekom temperaturicom od 37, 38, sedam dana, cekajuci da prodje samo od sebe. Ili su ti rekli da sedis kuci, nemaju testove itd...Osmog dana krece potpuni slom i tada je kasno.

Naravno da kljakavi umiru vise, niko to ne spori.

8. Al virus sam po sebi bizaran, u intenzivnoj krevet do krevet bakuta od 80, ide sama do vecea, smara kace kuci (ubrzo i ode kuci), a pored nje lik od 30 na respiratoru...

9. da, ovo iz iskustva ljudi, druga nedelja je najcrnja, pakao

10. Pa bakuta je zdrava ko dren, taj neko od 30god ima pridružene bolesti.

11. Umirali su ljudi i pre korone.

12. Jesu, od sezonskog, upale pluća, tuberkuloze...Sad sve to ide u jednu istu kategoriju. Malopre sam čitao kako Srbija nabavlja maske, milinica od posla - jedna firma na tržištu, kao i za sve druge besmislene poslove poput novogodišnje rasvete. Desetine hiljada dece u školi, moraš mu promeniti masku s vemena na vreme, sramota da ga šalješ uvek u istoj. Biće to lepe jahtice i vikendice :)

13. Nego je l može neko da izadje a tim jebenim podatkom koliko mladjih od 30 godina je pomrlo kod nas i u svetu? Hvala unapred.

14. Msm ne potcenjujem ozbiljnost virusa, vidiš kakva je frka kad još nisu stigli ni Bg da okite za ng.

15. Ja ne znam niti jednog potpuno zdravog da je umro od korone.

A znam barem desetak ljudi prosečnog zdravlja da su imali koronu i preležali je kao i svaki sezonski grip.

16. Jedino što su svi gubili čulo mirisa i ukusa, to je jedina bitna razlika.

17. Psihološkinja Olivera Sekulić-Bartoš je rekla sve što treba da se zna o koroni.

https://www.youtube.com/watch?v=4oZyUW6XEDM

18. ...I seen it all crystal clear... so I keep my pistol near...