U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ma i bolje mi je ovako, što se više vežeš za nekoga, to je veći bol kad dođe do kraja. No. Preživi se kad znaš da nisi kriv
Ali šta ja to tebi pričam, za tebe je strast, ljubav i iskrenost domen naučne fantastike
Nemoj samo pogrešno da me shvatiš, druže, nemam ja problem sa tim što si ti homoseksualac, okej je to sve meni, 21 vek, pomirio sam se tim, samo nemoj ipak o nekim temama koje su ti strane, ono, druga dimenzija
žestok criple fight na temi
jeste li skontali da broj zaraženih stalno raste, do broj ljudi na respiratoru konstantno opada.
ako je vjerovati tome znači da je virus goli kurac jer je skroz oslabio i da mi je žao ljudi koji su kupili 100 rolni toalet papira i tonu brašna.
vakcina će doći kad nikome više ne bude trebala.
ako je vjerovati tome znači da je virus goli kurac jer je skroz oslabio i da mi je žao ljudi koji su kupili 100 rolni toalet papira i tonu brašna.
vakcina će doći kad nikome više ne bude trebala
Пипаво је то са слабљењем вируса. На пример, према ворлдметерсу, јуче је у свету умрло 6671 људи. Не рачунајући пар дана крајем јула и почетком августа, то је највише регистрованих дневних смрти још од почетка маја.
virus je virus nema tu sad kao iso virus u teretanu pa ojacao, onda malo odmarao pa oslabio.
"oslabio" u vecini evropskih zemalja zato sto su se svi opekli u prvom talasu kad je imalo mnooooooogo vise ljudi nego sto je izmereno, pa sad znaju mladji i deca koji su u vecem kontaktu i ovako su sa ostalim sranjima kliconose uvek da kad nesto nije bas 100% u redu da je mozda koronavirus i onda se maknu od matorih i cini se da je to malo sasvim dovoljno da "oslabi" virus.
odnosno kod nas sad, posto smo se za prvi talas zatvarali kao nenormalni, onda raja kao "k, spaso nas vucic" onda sad ponovo krenuse da umiru, pa najzad, ok aj da malo ukljucimo mozak.
to je bar ono sto mislim. do vakcine, do novembra, ima da se cesaju po glavi sto prestala smrtnost, a prestala zato sto do tad bilo 80% zarazeno ili proso virus bez simptoma. to sam na pocetku reko, tako bilo sa svinjskim gripom, mislim da ce tako i sa ovim. gore malo, posto opasniji virus, ali vremenski tako nekako.
a i maske verovatno rade posao donekle. to je nesto sto bi trebalo da nam ostane, kao azijatima - ako si prehladjen, a opet dovoljno dobro da ides na posao i statiznam, turi masku i evekat dvostruk: malo ce da se sklanjaju od tebe posto znaju da si prehladjen, malo ces da ne diras nos pa onda kvaku, drsku i statiznam, a na kraju i kad kijas i kasljes nece tolko daleko da ide.
vidim sta sam napisao...
https://www.youtube.com/watch?v=CV11t_qYikg
Braća Nemci, usred Berlina, nose majice sa natpisom Tramp Putin 2020. https://www.srbijadanas.net/haos-u-berlinu-policija-hapsi-anti-korona-demonstarnte-narod-nosi-majice-tramp-putin-2020-video/
to su njemacki miša vacić i kompanija.
Sta mislite o Putinu, kad ga pomenuse vec?
Nije mi jasno koju igru igra, da ga jebes, prvo se protivio svemu, onda kao prihvatio, sad odjednom izbacio neku satro vakcinu.
Mislim da nije bitno gde ko stoji po pitanju stavova o samoj koroni, ono, svi znamo da je za ovaj vremenski period nemoguce izmisliti i novi aspirin a kamoli vakcinu. S druge strane, nije pokazivao do sad neke ambicije da smanjuje populaciju, sterilise ljude, cipuje ih itd. kao Gejts i ta govna. Zivo me zanima koji su mu planovi
Putin je Vučićev igrač u SSSR
ти што протестују у берлину су отприлике њемачка верзија ових наших религиозних фанатика што би нас вратили у катакомбе на фастинг и клањање
FASTING
A
S
T
I
N
G
Hahahah
Preveliki govnari možemo biti ovde što mi se dopada iskr
Pa doduše, mora čovek sebi da da negde oduška :)
Šta me hrabri...od skora su u počeli u Nišu (čuveno vatreno oko) počeli da rade specifična antitela na sars-cov2 (dosad rađena prilično nespecifična). Par kolegenica koje preležale i posle vise meseci drže jako visok nivo antitela. Ako pritom pretpostavimo da je broj zarazenih od marta do sada visestruko veci nego prijavljeni (netestiranje u pocetku, neorganizovanost, manjak testova, pa i prikrivanje), dobijamo neku solidnu brojku imunih. Koji ne mogu nikog da zaraze. Pritom taj visok nivo antitela nije samo brojka, kolegenica spavala s drugom pozitivnom kolegenicom u istom krevetu na dežurstvu, i nije se zarazila.
Plus mere, kakve su takve su, većina ljudI NEŠTO radi povodom korone, ne ližu svi kvake... nadam se relativno mirnoj jeseni.
April , maj, jun i jul su bili horor za medicinske radnike, horor. Sad lakše dišemo.
Ono, nema dalje https://www.redbubble.com/i/mask/I-Love-Dr-Fauci-by-SimpleUnique/47179658.9G0D8