U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Logikom da skačeš kao oparen ako idemo bilo je tu nešto prika
uf kakav detektiv, kosmopilita i njezin sidekick xD
Odlična pošalica XD
sve ja to moram proste formulacije koristiti da te ne zbunim.
jadni reme se satra komplikovanim recenicama sa likom koji je za lektiru samo slikovnice čitao.
Zap, jel tajna iskreno koliko zaradis mesecno?
mene zanima koliko zaradi u toj privatnoj klinici
Pa neukusno mi je o tome da pričam zaista
znaci da je puno
Hvala ti sto nam ne nabijas komplekse
on i zena 150 hiljada
Hahahah bukvy
jadni reme se satra komplikovanim recenicama sa likom koji je za lektiru samo slikovnice čitao.
Zmaju ti si rodim iz Bosne beše?
wow
Bosna
Legendo sajta
Kakva jogurtovska prozivka, svaka čast xD
Kud mi prije nije zapalo za oko kakva si legenda, izvini sto se ogrijesis o tebe domaćine
haha Bosancu ne smeš Bosnu pomenuti, odmah se vređaju ko šiptaru kad kažeš, a oni sebe smeju zvati tako... još malo će Bosna postati uvredljiva reč kao peder, biće neka druga
Šta se srdiš koj kurac
Wow je i pominjanje Kosmopolite al ti to nisi ukapirao izgled
Oterali ste zene sad cete i bosance ccc gde ce vam dusa
republika sumska
Lol, zmaj postaje ozbiljan keyboard warrior, krenuo Boljinim stopama
Opet se uvecava broj. Ako nas ne lazu naravno.
Pa lažu.
Msm ne za broj možda konkretno, nego da je do sad bilo sve kul.
Kao treći talas ce sad LOL uuuuuuuu strasnoooo, a ovo govno si cepa u kontinuitetu.
Mada ga više ne shvatam ozbiljno. Snifkalica jebena.
Samo u onom smislu sto je pricao Zapata da se prebukiraju kapaciteti. I to jeste realno sad s ovin sezonskim gripim pride. Ali treci talas hahaha
Oterali ste zene sad cete i bosance ccc gde ce vam dusa
nisu, ima još jedan drži se.