Koronavirus u Srbiji 2

1. Sajtuše je ubila tehnološka revolucija.
    Tinder ih je učinio prevaziđenim ko motor sa unutrašnjim sagorevanjem parnu mašinu.

2. Ee kad se setim kad trolujemo temu fotografije vukajlijasa pa kao prozivamo ribe ali ih ustvari pohvalimo pa ti katija kaze hi hi hi to ti ulepsa dan. Pa se ja pohvalim kako imam mocugu na temi autor moderator kad me pitaju da obrisem hejt xddd Pa smorka megatronka izbaci definiciju, napisem joj hehe opet naletela inspiracija :))) pa onda ona odgovori pa udjemo u konverzaciju, to je bio pis zivi. A na cetu je tek bilo pravo zezanje, pa to je spavalica, kristina, sanjalica, mala vidra, mlada partizanka, kad okacim dobru pesmu ili salu uvek me pohvale. A sad ste sve zene oterali pa je sajt pederski, zato i nema humora.

Dzimi

3. https://vukajlija.com/forum/teme/75027-koronavirus-u-srbiji-2?strana=117#post_4043224
    ovo je jedna prosta i lepo upakovana istina

manje bi me bilo sramota da kazem kevi da sam ribu upoznao na tinderu nego na vukajliji

4. Zene nicim nisu doprinele na ovom sajtu osim par intriga... inace sadrzajem malo ili nimalo.

Znaci defke, posteri i reakcije nista

Forum pa da ne pricamo, bukvalno nijedan kultni post.

5. Da nije bilo simpovanja ne bi bilo ni sajtuša u toj formi u kojoj ih je bilo. To što ste lepili ko muve i što vam je pička diktirala ukus i diskurs je isključivo do vas, lp

6. Pa od žena se ne očekuje da budu duhovite. Džoplinkina sisa je više pažnje donela nego bilo koja odabran definicija.

7. ja i zena zajedno 2 dzoplinkine sise

8. Nisam ni bio aktivan tad, ali ovo

Da nije bilo simpovanja ne bi bilo ni sajtuša u toj formi u kojoj ih je bilo.

je istina, univerzalno, i van Vukajlije

9. Pa bilo je brate, sta sad, onda je bila takva masa ljudi ovde da je bilo normalno i da se slicni nadju i druze ovako ril. A sad kao, okej vam je sa aplikacija za jebanje, a nije bilo sa Vukajlije

10. Ma nikad nije bio problem u sajtusama nego u simpovima koji su ih lajkovali, uvlacili im se, komentarisali definicije u fazonu "opet briljiras" a ono neko govno retardirano najgore sto da je napisao muskarac napisao bi fazon popusi mi kurac majmune pa se ubij

11. Fejdara i dalje traži dojke na ovoj kobasicijadi od sajta, to je radikalna doslednost slava mu

12. Da nije bilo simpovanja

Da su svinje razvile sposobnost da lete teže bi dolazili do slanine.

13. Čim je ova tema opet aktivna, usrali ste se svi od lažnog virusa.

14. Šta je simpovanje?

15. Kurčenje kad kupiš kožnu garnituru žaklinapro u simpu.

16. Ovo je tako 2002 lol

17. Budi, budi oprezan Erisha, jer, jer postoje mnogi kojima, kojima smeta ono sto je nama Bog dao i i i i i, koji, koji zbog toga zele da, da nam slome kicmu

18. ja i zena kozna garnitura u simpu

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.