Koronavirus u Srbiji 2

1. Ženturače već krenule u full Karen mod, počeće tetke da zasriću ljude na ulici:
    "A znaš li ti dečko da je pandemija, hmmmmmmm?"

2. jedini prikladan odgovor na to je "sta te boli kurac"

3. Niti smo, niti smo braca po krvi

4. Kažu od nekog novembra opet nas zatvaraju u obore.

5. i niste za bolje, sta

6. Ti li si i dalje tamo borate

7. jahhaha
    nema zatvaranja nikakvog tilmo, beograd ce duplo jace prokljucati ovaj put, ja se iskreno nadam da ce pokusati da zatvore da malo slupam prozor na skupstini da moze hana adrovic da slika kakav sam fashista

8. nece prokljucati ovaj put po mojoj proceni i ima da zatvori laganeze, ali kupi se sve u narodu i ceka se neki sledeci veci povod

moj tip je da ce izbori 2022. (beogradski+parlamentarni+predsednicki) biti krvavi

9. prosli protesti su zbog zatvaranja preko vikenda bili pa ti vidi
    oni protesti gde su batinali ljude po klupicama

10. znam da su bili zbog toga, al bilo je leto i svuda su popustali mere, a sad svuda stezu

malo ce da plase ljude brojevima nekoliko nedelja i onda ce bez previse otpora da uvedu neki lokdaun, al verovatno malo blazi u odnosu na onaj s proleca

bar se meni cini da ce tako biti, videcemo

11. Držite se i čuvajte mi se da preguramo ovo što pre.

12. Izbori za manje od 2 godine, fantasticno. Glavno je da se nesto desava. Ja cu protestovati jedino ako gradska jelka za praznike ne bude gala. Sve ostalo mogu da istolerisem Vuceli
    youtube.com/watch?v=AcCwKSdjh0g

13. hoće opet sad proključati zbog par kumulativnh razloga. bez ikakve šale znači nemojte potcijeniti što srbin nije mogao otići pošteno na more i što nolo gubi. to su dva ogromna izvora frustracije.

14. 2021. ce biti godina najveceg izivljavanja koje je srbija videla u ovom veku

15. To sto plase brojkama ne jebe vise niko ispod 50 godina. Gorece ko šibica sve ako uvedu opet drastične zabrane.
    Ove blaze proci ce uz gunđanje.

16. Da, ovi nasi retardi su uspjeli da nadrkaju sve grupe, vise im ni rodjena mater ne vjeruje.

A nesto su ljudi prijetili vec ponovnim protestima prije neki dan kad su ovi htjeli da uvedu obavezne maske i na otvorenom.

E sad nije iskljuceno ni ovo sto sevast kaze, uvijek smo mi imali pamcenje kao zlatne ribice, ali evo izgleda da se jos uvijek drze, bar vecina.

17. čuvaj se čipovanja mujo, ne skidaj tu kapu od alu folije

18. čuvaj se čipovanja mujo, ne skidaj tu kapu od alu folije

zamisli da sns sad na sve ovo sranje usvoji retoriku teorija zavera i da sa svih medija svi botovi krenu sa pricama o siptarskim gusterima koji svrsavaju u vakcine koje gejc oce da da srbima u zamenu za kosovo

vucic nije svestan kakvu nuklearku drzi u rukama

19. čuvaj se čipovanja mujo, ne skidaj tu kapu od alu folije

krv ti jebem ovi simpovi ne mogu cak ni da podjebavaju kako treba, tacno ih bog nije stvorio ni za sta

20. ne daj se herojčino, nemoj se nervirati.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.