Koronavirus u Srbiji 2

1. Sve oko ovih kovid vakcina je bas daunovska prica, nisu ni pokusali da makar malo priblize pricu realnom i mogucem.

Sto je s druge strane dobro, ko god je dovoljno retardiran da je uzme, i zasluzuje je.

2. Pa šta ćeš ako je vežu da ne možeš da se lečiš da ti ne može djete u obdanište itd

3. Kapiram da je to prilično neizvodljivo
    Osim za med radnike ne vidim ni jedan iole normalan razlog za masovnu vakcinaciju zdravog dela stanovništva
    Vakcina nema trajni efekat samim tim imunizacija svakog stanovnika je jebeno besmislena
    Da ima bilo bi razloga da se traži kolektivna vakcinacija
    Ovako kad bi bila obavezna država bi ttrebala da obezbedi 5mil vakcina svakih 3 4 5 meseci ili koliko god traju antitela
    Što je nemoguće

4. paraliza sna, ali trifors ti ubrizgava hlorin dioksid, dok kon sugerise da ce situacija preci iz nesigurne u kriticnu ako se ne upotrebi fajzerova vakcina

5. paraliza sna ali si zavezan za stolicu i trifors te tera da citas beskrajne Qanon postove srednjoskolaca

6. danas sam se testirao,najverovatnije da sam poz.imam temp./dva dana vec..e svajcarsko dabogda se zapalila

7. Šteta što nisi neki MMA borac, Labo jezivi je jedan od najjačih nikova ikad.

8. evo sad vidim naslov u nedeljniku:delirijum jedan od simptoma.ovo je vise prevrsilo svaku meru, sve novine cu da obrisem,.svaki dan otkriju neki nov simptom,.neko oslepi neko ogluvi, nekom odseku nogu,sad i delirijum.
    steta sto nisam, to je dobro placeno

9. Izgubio si dušu tamo, pa tražiš utehu u bilo čemu.

tilmo prijatelju, kapiram ja opravdavanje sopstvenih izbora, i cinjenicu da time sto kobajagi dokazes da nekome nesto fali, sebi dokazujes da ti imas to i da si zato srecan. svi to radimo.

siguran sam isto da si napravio pravi izbor za sebe sto sedis u nisu, i imas tu srecan zivot i to ne kazem uopste ironicno, stavise sam iskreno zadovoljan kad cujem da neko u srbiji lepo zivi, i ne pada mu na pamet da ide u inostranstvo. lepo za tebe.

al brate, smaras. napinjes mnogo, do granice da covek pogleda i pomisli "u jebem ti, ovaj se debelo kaje za neko inostranstvo". a verovatno nemas razloga za to.

nema nikakve veze sa tim dal sam ja izgubio dusu ili ne. siguran sam da zivis srecniji i uredjeniji zivot od mene, sdusom, i svaka cast na tome, car si, ali nesto smrdi tu.

10. evo, da te ucinim srecnim:

- svajcarska nije 100% sjajna, to sto pominjem politicki sistem kao dobar ne znaci da kompenzujem nesto drugo, ima i sranja ovde. jednostavno, vesti su objektivnije, jebi ga.
    bilo bi lepo samo kad bi reko tacno sta je to dusa, i kako se gubi ili dobija, cisto da znam. mozda sam i izgubio po tvojoj definiciji.

nemoj one fore kao "ti da znas sta je dusa ne bi pitao to" posto je to jedenje govana. lepo kazi, sta je po tebi gubljenje duse, posto me zanima kako izgledam averidz srbu.

11. pitanje za celta
    je l trol onaj post o tvom koriscenju interneta, nedostatku socijalnih aplikacija, pazljivo selektovanjr jutjub sadrzaja, inkognito modovi, kamera prelepljena?

12. ne.
    kamera ne mora, to aj radim zato sto laptop vec ima mogucnost prekrivanja, a i da me gleda neko boli me kurac, al ovo za pazljivo koriscenje socijalnih mreza, i jutuba, to definitivno. nisu ljudi ni svesni sta se sve prati i koja je nauka ukljucena u to da na fejsu/jutubu provedes 10 umesto 5 min. jebeno menjaju svet. najgluplja stvar koju mozes da uradis je da mislis da si ti pametniji od toga, i da tebe nista to ne dotice, da si van sistema sto kaze trifors i ta sranja.
    deci, nikako, nista od toga dok ne postoji neka svesna racionalna misao.

ima onaj film za to od skoro social dilema ili kako bese. recimo da su tu pokazali oko 20-30% stvari koje se rade. ne znam ni sto ne pominju sve ostalo.

13. sam nisi, ai te slusa i gleda. jedino sto mozes je da probas da se odupres da te ne zablesavi uz sve to, da ne odes u neku stranu, koja god da je. ona u koju odes ce ti biti projatna. bar da probas.

14. Vidiš celte, sad i tripuješ da nisi sam jer su kompjuteri i softveri oko tebe. Xd

15. U mom slucaju ta vestacka inteligecija kao da se trudi da mi ogadi internet.jednostavno ti sugerise ono sto je popularno ili ono sto su platili da se reklamira.kao npr mirzina pesma galeb.valjda se tako zove lik.znaci nema govora ni o trunci inteligencije.a ne znam ni sto bi te neko koji kurac gledao i slusao.ako mislis da to radi AI onda je sigurno videla sta si napisao ovde mozes samo da se nadas da ne zna srpski ili si najebaoo.ne ozb.ne slazem se sa tobom tu a nisi ni objasnio o cemu se to radi i sto tak mislis

16. Mnogo si gledao person interes.mikrosoft i ostali koriste Ai kao marketing trik kao oni su razvili to i to mnogo olaksava posao ljudima.pitajte sve kortanu ona sve zna.a razvili su ga do kurca.kao kad dete napravi spejs satl od kartona i tripuje se kako leti sa njim na mars

17. Ne znam što svako malo kao nešto drkate Celta prekorektna je glava od kako se kurtalisao moda još od onda
    I ok su mu gledanja na svet i život malo možda uštogljena za moj ukus al ja sam seljačina pa vrv tripujem

18. I znam 3+ lika koji zatvaraju laptop ili okrenu kameru kao da je zatvore
    Rade ljudi to možda ne menja nista ali radi
    A da se prati prati se jbg svesni smo svi toga al ne pridajemo značaj
    Setite se samo da koliko ste puta pričali o Smokiju tipa i udjete na gejs inst ili yt i paf reklama za Smoki
    Rađ mi je objasnio kako i zasto je to imam negde u malom mozgu al ne pridajem neki znacaj tome

19. Ja ne drkam nego stvarno ne verujem u to.evo ti primer za smoki.znaci ai te presluskuje preko tel i ispituje svaku rec.zna sta je smoki jebeni jer je to neko uneo u bazu i zna svaki jezik.i onda nadje u folderu pod grickalice rec smoki i ponudi ti.znaci zna svaku stvar ikada napravljenu.svaki jezik i sve je to lepo sortirano.moze da ti nudi patike ako posecujes sajtove za parike ok je to stvar ali je mnogo daleko od prave intel

20. I znam 3+ lika koji zatvaraju laptop ili okrenu kameru kao da je zatvore

Cukenberg prvi, slikali ga prije.

A i onaj James Comey, sto je bio FBI direktor, je bukvalno preporucivao ljudima javno da svi to rade, pricao da i on to radi kuci, a kako na poslu, i po svim ozbiljnijim drzavnim sluzbama, imaju ugradjene poklopce za kamere (ako je laptop u pitanju) itd