Prijava

https://vukajlija.com/forum/teme/75027-koronavirus-u-srbiji-2?strana=147#post_4046984
Ovo u principu kao ja da sam pisao. Pisao sam ovde ja msm, da se nadam da ce neke navike ostati normalne i posle korone. Naravno to pranje ruku i sve, ali vise sam mislio na nosenje maski, kao japanci kad su prehladjeni nose masku, i slicno. I onda bi mnogo vise ljudi nosilo masku zbog zagadjenja recimo kao u pekingu pre, sad kazu da je bolje stanje. Bukvalno da pre par godina neko prodje s maskom pored kalenica, babe bi bacale cegere od pruca one i bezale kao od kuge. E pa da ne beze ni kad prodje korona.

Maske nosi pola majstora, pola bolnice, vatrogasci jebeni, masa ljudi. Kurac ce stolar da uzme slajfericu u radionici bez maske recimo.

.kaze da hitna ne dolazi na adrese gde su pozitivni od korone.dal je to moguce?

Pa ne dolazi. Ne od juce, nego od marta fazon. Cak imaju upitnik gde ispitaju kompletno da provere da l pacijent potencijalno ima koronu, pre nego sto posalju ekipu. Pacijenti sa koronom se salju u "korona ambulante", uglavnom izdvojene ambulante gde idu samo korona slucajevi. A po one koji ne mogu sami da dodju, ide ekipa koja samo vozi koronu, bilo za beograd, nis, ns, ili ide po njih na adresu.

A sad se prebacuje da domovi zdravlja budu kovid bolnice po manjim gradovima, jer je vec kriticna situacija sa smestajem, a pretpostavlja se da ce biti jos gore.

"Niko nije tako slep kao onaj ko ne želi da vidi. Niko nije tako gluv kao onaj ko ne želi da čuje. I niko nije tako glup, kao onaj ko ne želi da shvati."

Ko ima jaci imunitet moze da se tako izrazim npr sat vremena da prica sa zarazenom osobom a ko ima slab imunitet vec za 10 minuta moze da pokupi koronu u istim uslovima?
Koja je fora vise sa ovim slucajevima da je samo jedan clan porodice zarazen a ostali negativni?
Nije provereno 100% ali ima slucaj da je jedan covek ispoljio simptome istog dana kada se i zarazio.

Duvaj ga bergase

Evo juče sam po drugi put u ovoj godini dobio simptome korona virusa i po drugi put sam pozitivan. Prvi put sam izneo na nogama, videćemo šta će biti ovog puta.

ja sam prvi put pre 20ak dana, sem nedostatka mirisa koji se danas vratio i temperature koja se vracala u par navrata proslo sve ok, i kod mene i kod svih mojih, sta vise ja sam najgore prosao od svih iz porodice

Samo grgoci prokuvanu spermu ujutru i uvece po desetak minuta i pluca ce ti se oporaviti za par dana

ja sam osetio kad je virus usao u mene, dok sam bio sa kolegom koji je pozitivan,.samo me oblio znoj.sutradan uvece dobio temp.nosili smo maske obadvoje nisam mu prilazio blize od metar

ostao sam bez, narucila majka tvoja 10 tegli

Sta dodajes od zacina u mujsper, Dzelose

Da li je moguce imati koronu bez temperature? Koji su blazi simptomi najcesci ako iskljucimo temperaturu?

Pa sve ostalo osim temperature

Skočimiš
Evo juče sam po drugi put u ovoj godini dobio simptome korona virusa i po drugi put sam pozitivan. Prvi put sam izneo na nogama, videćemo šta će biti ovog puta.

A u kom vremenskom razmaku si dobio koronu prvi i drugi put?

Jedan mi je prijatelj letos rekao da je miran valjda 3 meseca nakon sto prebrodi koronu. Tako mu rekli.
Recide ti meni skocimise kako si to zaradio. Hvala bogu da si izneo lepo to prvi put, ali drugi put mislim da nema spasa. Izjavi najiskrenije saucesce porodici u moje ime. Ja sam u istoj situaciji pa znam sta je borba. Ako me do sutra uvece ne prodje temperatura idem na testiranje to je definitivno. 37, ona najgora. Necu da vas opterecujem ali teska je situacija cedim limun i pijem podravkine supe, uopste nije naivan osecaj. Ako osvanem bez temp nastavljam sa zivitom uobicajeno imo il nemo korone. Dramaticno je ali sve je u zivotu rizik nije ni mene niko mazio.

Бергасе подувај курац

https://ibb.co/5BbMtk6

Haha koji kralj, loguje se samo da napusi bergasa kurcem

Bergas je onaj ćelavi bucmasti statista u brazzers scenama, onaj što mu stalno jebu ženu. Odvede je kod lekara, pojebe je lekar, odvede je u prodavnicu pojebe je prodavac

Imam siri klub obozavalaca od bombasa :D

Zapata iscoktao sam nimulid stoji vec sat vremena i vise na 36.4 sta mislis imam li korone. Ok sam ovako samo malo umoran jer nisam ni jeo skoro nista. Mada mi malo vlazi nos.

Osuši nos, biće bolje SKEČ