Koronavirus u Srbiji 2

1. Kako se drzis Eru? Kakvi su simptomi?

2. Opaaa hoću redovne apdejtove

3. ako ti se kojim slucajem pogorsa stanje, tu je trifors da ti objasni da tripujes i da korona ne postoji

4. Hehe šalji neki selfi sa respiratora ;)

5. Al najjače što će to njega sad psihički da jebe više nego fizički ima da se prevrće u krevetu svaki put kad oseti i najmanji štrc na plućnom krilu ne boj se Eriša nisi pozitivan pcr test te malo zeki

6. ma zajebancija je, kevu malo drma i bole je ledja a ja samo sam prvi dan malo lelujao i grebalo me grlo i to je to
    meni se cini da sam ja to smece vec imao pre par meseci kada nisam ujutru mogao da disem kad ustanem, bronhitis teski sam imao i sigurno mesec dana posle toga nisam mogao dah lepo da uhvatim
    a valjda se kehi nece pogorsati ovo previse da mora da ide u bolnicu bas

7. Drži se Eru.
    Što bi rekli kod mene u firmi: Samo nek je zdravlje, pa od ponedeljak na bolovanje. :)

8. u Bakuu rade testove u autobusima na ulicama, evo čekam na red
    https://i.postimg.cc/T3kTy0sM/IMG-20201208-115312.jpg

9. nemoj da ulazis odvesce te za nagorno da nastanjujes one kamenjare kao siptari na kosovu

10. sasvim korektne medsestre krnula mi štap kroz nos do grla umalo je nisam nogom udario

11. Bombas ... Da si ovo rekao majci svojoj bukvalno bi odgovorila mhm, ok.
    Tatic

12. ma sta mene prozivas, jedan od retkih sam koji te ne napusava kurcem

13. hahahahah poslednja osoba kojoj bergas nije popusio kurac

14. Pa sto si mekan tako bombas, nije ovo prozivanje salimo se malo, pa pogledaj sta meni rade a ti se zalis eh

15. samo kazem, izgleda da volis tako te stvari, bukvalno te prcaju redom ja se drzim po strani i ti na mene... ne kapiram.

16. Osećam se kao jedan od retkih

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.