Koronavirus u Srbiji 2

1. Znači tetka ne lupa jebeno au

haha

2. https://www.youtube.com/watch?v=EuOTEH1pLTo

Kad lekar nema pojma o cemu prica a uprkos svemu trazi da mu verujes.

3. Sta bi sa onim kunama u danskoj i tom mutacijom kovidcide

4. Pobili sve i uništili država nadoknadila vlasniku i ćao

5. https://www.youtube.com/watch?v=Wdkn-TOTvwc&feature=emb_title

Hahahahahaha kolko nam piša u usta Komunistička partija Kine.
    Ajmo svi sad zajedno:
    GRRRRRGOOOOOOORRRRRR
    hahahaha

6. Joj evo zaraznije varijante virusa kojm su se do sada svi zarazili već.
    Evo usraću se od stra'a.
    Znači, majke mi, počeću da nosim aluminijumsku foliju i da verujem da se ova kriza veštački produžava kako bi se uveo neki tehnološki fašizam.

7. prica mi drug iz engleske za ovaj novi soj da je katastrofa vec u nekim gradovima nema ko da leci ljude, za nekolliko dana svi ce da budu bolesni.ljudi su veec preepusteni sami sebi nema ko da ih leci a sto je najgore nema ni lekova

8. kaze brze se siri i brze napreduje bolest.za 5 dana zavrsavaju ljudi

9. sad premestaju kraljevsku porodicu u neki bunker.

10. Britanija je ostrvo jebeno, zatvori to, ne puštaj nikoga van ako je tako i mirna Bačka, ali ne ovo će naravno da se prosiri dalje i imaćemo novu Babarogu.
    A sirotinja je već bila u fazonu "ajde špricaj me i odjebite više u kurac", ali nećete se tako lako izvući, ne ne.

11. vec je to proslo u evropu.za 2-3 dana stize kod nas

12. Naravno da je prošlo.

13. ja kupio konzerve idem u resavsku pecinu da ziviim mesec dana.

14. Ja taj novi virus imam već 10 dana.

15. kinezi paze sta plasiraju na zapad, sad hoce prikazu kako su oni pobjedili i vratili se u normalu, iako nisu, tako da ne lozite se.

16. ni jedan virus ne mutira u pravcu da postane smrtonosniji, nego naprotiv. clj mu je da se siri i prezivi i da ne ubije domacina nego da domacin zivi i prenosi ga dalje sto brojnije.

a realno zapata nisi nista pogodio, jednom sedmicno najavis armagedon, možda jednom ubodes, a vrv neces nikad. jeste opaka bolest nekome koga strefi, ali kurac ce iko da zivi u karantinu do kraja vijeka.
    prekjuce i juce sam proslavio slavu.

17. Pa naravno, drug Vini pu Ping je rekao da nema korone, i nema je.
    Za to vreme ostatak sveta gubi glavu, zaključava, sjebava ekonomiju, a Ćinezi dođu: "Kina jaka, Kina dobla, kina jeftino plavi, nema vilus, moze novi tlgovinski ugovor, oce kupi, nece kupi!?"

18. kina i rusija vec godinama upinju propagandni talas da prikazu kako demokratija ne funckionise i da su ruski odnosno kineski modeli pod njihovom hegemonijom najbolja stvar za zemlje u razvoju. mada kina vise u fokusu ima afriku i juznu ameriku nego srbiju .

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.