Koronavirus u Srbiji 2

1. Znači tetka ne lupa jebeno au

haha

2. https://www.youtube.com/watch?v=EuOTEH1pLTo

Kad lekar nema pojma o cemu prica a uprkos svemu trazi da mu verujes.

3. Sta bi sa onim kunama u danskoj i tom mutacijom kovidcide

4. Pobili sve i uništili država nadoknadila vlasniku i ćao

5. https://www.youtube.com/watch?v=Wdkn-TOTvwc&feature=emb_title

Hahahahahaha kolko nam piša u usta Komunistička partija Kine.
    Ajmo svi sad zajedno:
    GRRRRRGOOOOOOORRRRRR
    hahahaha

6. Joj evo zaraznije varijante virusa kojm su se do sada svi zarazili već.
    Evo usraću se od stra'a.
    Znači, majke mi, počeću da nosim aluminijumsku foliju i da verujem da se ova kriza veštački produžava kako bi se uveo neki tehnološki fašizam.

7. prica mi drug iz engleske za ovaj novi soj da je katastrofa vec u nekim gradovima nema ko da leci ljude, za nekolliko dana svi ce da budu bolesni.ljudi su veec preepusteni sami sebi nema ko da ih leci a sto je najgore nema ni lekova

8. kaze brze se siri i brze napreduje bolest.za 5 dana zavrsavaju ljudi

9. sad premestaju kraljevsku porodicu u neki bunker.

10. Britanija je ostrvo jebeno, zatvori to, ne puštaj nikoga van ako je tako i mirna Bačka, ali ne ovo će naravno da se prosiri dalje i imaćemo novu Babarogu.
    A sirotinja je već bila u fazonu "ajde špricaj me i odjebite više u kurac", ali nećete se tako lako izvući, ne ne.

11. vec je to proslo u evropu.za 2-3 dana stize kod nas

12. Naravno da je prošlo.

13. ja kupio konzerve idem u resavsku pecinu da ziviim mesec dana.

14. Ja taj novi virus imam već 10 dana.

15. kinezi paze sta plasiraju na zapad, sad hoce prikazu kako su oni pobjedili i vratili se u normalu, iako nisu, tako da ne lozite se.

16. ni jedan virus ne mutira u pravcu da postane smrtonosniji, nego naprotiv. clj mu je da se siri i prezivi i da ne ubije domacina nego da domacin zivi i prenosi ga dalje sto brojnije.

a realno zapata nisi nista pogodio, jednom sedmicno najavis armagedon, možda jednom ubodes, a vrv neces nikad. jeste opaka bolest nekome koga strefi, ali kurac ce iko da zivi u karantinu do kraja vijeka.
    prekjuce i juce sam proslavio slavu.

17. Pa naravno, drug Vini pu Ping je rekao da nema korone, i nema je.
    Za to vreme ostatak sveta gubi glavu, zaključava, sjebava ekonomiju, a Ćinezi dođu: "Kina jaka, Kina dobla, kina jeftino plavi, nema vilus, moze novi tlgovinski ugovor, oce kupi, nece kupi!?"

18. kina i rusija vec godinama upinju propagandni talas da prikazu kako demokratija ne funckionise i da su ruski odnosno kineski modeli pod njihovom hegemonijom najbolja stvar za zemlje u razvoju. mada kina vise u fokusu ima afriku i juznu ameriku nego srbiju .

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.