Koronavirus u Srbiji 2

1. Ne dodje li to sloma kompletne infrastrukture i Armagedona, Zapatu treba hraniti kurcem do kraja zivota, 5x vise od ovoga sto se radi Bergasu.

Nije problem promasiti ili pogrijesiti, svi smo ljudi, svakome se to moze desiti, a i Vukajlija je, ne bih nikad drkao nekog za promasenu prognozu. Pogotovo kod ovako nepredvidive stvari gde i stvarno strucni ljudi i dalje ne razumiju skoro nista.

Problem je konstantno pozivanje na neki nepostojeci kredibilitet i plasiranje sebe i svog misljenja kao vrhovnog, prorockog i apsolutne istine. Bilo bi preiritantno i da jeste stvarno istina u pitanju, a sve sto je Zapata 'pogodio' je u sustini - umirace jos ljudi.

Stvarno treba biti Mitar Tarabic jebeni pa to zakljuciti, nije kao da to slusamo 24/7 sa svakog TV kanala, sajta i novina na svijetu, skoro godinu dana.

2. mislio sam iz razloga da si sposoban da kucaš pola sata, a ništa ne kažeš

znam bombas i to je upravo ovo sto kazem da ne bi mogao da budem politicar jer bi uvek tako pricao, i vecina ljudi (vecina je iskljuciva), kao i ti, bi to ukapirala kao "evo, nista nije reko".
    inace politicari vrlo retko, ako i ikad, ne kazu nista. pricaju oni samo ne pricaju tebi i onda tebi to izgleda kao mlacenje prazne slame, ili gluposti, ali onom kom je namenjeno to ima itekako smisla.

sad, nisam ja ovakav mudroser u ril lajfu, jer nisam debil, al ovde upravo nemam nikakav cilj, i onda jedem samo govna. ali svestan sam da to ne bi mogao da odrzim trajno, ergo, ne bi mogao da budem politicar.

to sto ti zvuci da ne kazem nista, nije zbog toga sto ne kazem nista, nego se ne trudim da budem iskljuciv.

3. eto o tome pričam

4. recimo, da sam stvarno politicar, i da hocu da smenim vucica ja bi, i sad se uopste ne zajebavam bombas, krenuo od zvezde, i tu si potpuno u pravu.
    znaci svima je jasno to sto ti pricas, naravno, ali vecina ljudi je ili glupa ili (kao ovde) nezainteresovana da krene od sustine problema, pa se prcamo ovako. ja pogotovo, meni nista od toga trenutno nije ni bitno. a bitno je.

al ako se trazi sustina, i ako hoces nesto ozbiljno da uradis a ne samo da jedes govna, treba se saseci leglo korupcije, a da saseces leglo korupcije, moras da krenes od glave! tj od dela koji ce svi da razumeju, a to je sport. mora prvo da se ogoli i Terzic, i kakve on ima veze sa Vucicem, i kako se ide u ligu sampiona u Srbiji, i sta se sve zrtvuje za to da narod malo ucuti i zatvori oci, i kako to malo i kao bezazleno - sta, sport je, bukvalno usmrdi sve ostalo.

bukvalno, samo kad bi se to ogolilo, svi ti kao "navijaci" zvezde bi vrlo brzo povezali kockice kako to izgleda u fudbalu, a da je isto tako i u ostalim sferama drustva. bilo bi naravno onih koji ni tad ne odustaju, i spremni su na sve beskrupuloznosti, ne bi li svoj interes stavili ispred interesa drustva, i protiv toga se jebi ga, moras boriti i ako navijas za partizan, i ako navijas za zvezdu, da tako kazem.

ali nisam politicar. mrzi me da se borim sa svim tim.
    nadam se da ti ovo ima smisla, jer tako je i sve ostalo, samo sto ne pricam o temama koje su zanimljive svakome a tebe namerno zajebavam, jer vukajlija, jebi ga.

5. i sad, nije da su politicari glupi i da ne znaju ovo, ali svi precutno znaju da diranje u zvezdu nije fair game, udara ispod pojasa svake vlasti, i ako se neko dohvati toga trenutno moze vrlo lako da najebe i od svojih, jer je zajebano, i dosta uvuceno u narod svo to predanje oko zvezde i svega toga.

pa jebeni rat 1990. poceo oko zvezde da ga jebem. hrvati bacili rukavice.

ako oces da seces od glave, moras seces odatle. al opasna igra.

nadam se da ti ovo ima vise smisla?

6. nemoj da mislis da ne znamo ovo, ako seremo po forumu o drugim stvarima. jednostavno zaobidjes to, jer je previse strokavo, a i nema o cemu da se raspravlja tu. tako je.

7. al ako se trazi sustina, i ako hoces nesto ozbiljno da uradis a ne samo da jedes govna, treba se saseci leglo korupcije, a da saseces leglo korupcije, moras da krenes od glave! tj od dela koji ce svi da razumeju, a to je sport. mora prvo da se ogoli i Terzic, i kakve on ima veze sa Vucicem, i kako se ide u ligu sampiona u Srbiji, i sta se sve zrtvuje za to da narod malo ucuti i zatvori oci, i kako to malo i kao bezazleno - sta, sport je, bukvalno usmrdi sve ostalo.

sve je ogoljeno i sve je spakovano u arhivu FIFE i UEFA. Onog trenutka kada zapad shvati da podržavaju prevaranta, tog trenutka sns nije jedino što će biti kriminalizovano i zapečaćeno.

8. a da se razumemo, taj momenat je vrlo blizu... imam dovoljno iskustva sa srpskom politikom da prepoznam kad je nekome istekao rok trajanja

9. nema sanse da dodje sa zapada, to ti garantujem, ako se nesto desi morace da se desi iznutra. za njih je dovoljno da se ne talasa mnogo.
    pa jebi ga, nije da nije bilo sansi da se ispravi, i opet se vraca na isto. na 80te ili tako nesto...
    ne postoji kriticna masa, zato niko i ne prica o tome. pitanje je dal ce ikad postojati.

10. hah, iznutra se diže za pola sata kad se da mig... zašto niko ne dira tajne službe još od drugog rata? zato što do danas služe istom gazdi. Jednostavno se popeo svima na kurac. I to je tako.

11. ma kakvi, vucic jase fino. ovo sto kazem, krenes da seces od onoga sto razume narod, od zvezde i kursadzija, prvo im ogadis to pa ce onda i ovaj da im postane gadan.

12. A sto mislis da je Vucicu istekao rok trajanja? Ja bas mislim da ce da jase jos jedno desetak godina bar.

13. A s njim, razume se, gledacemo dzvedzu u duelu s evropskim velikanima svake sezone.

14. al bombas, vidis kolko je drugacije i koliko zanimljivije kad pricas nesto, ako samo mrc postanes iskljuciv i stavis lice, ime, ili klub ili statiznam umesto neceg sa cim ljudi ne mogu da se identifikuju.
    sve ovo sam mogo da napisem bez zvezde, ili da koristim rec mediji/propaganda (za sta se sport koristi) i zvucalo bi kao da nisam nista rekao.

e tako se postaje politicar, tako sto uzmes i pricas stalno tako, i nikad ne smes da izadjes iz uloge.

to, ili da ti je stvarno cilj to sto pricas narodu, a ne samo kasika kojom im ubacujes druge ideje u glavu, al takvi brzo ispare.

vucic nije takav.

15. Skrolujte od februara, sve sam pogodio

Za 5-6 meseci 40% ljudi koje znamo ce biti mrtvi

16. Sve zemlje zakljucavaju, nasa olabila mere. Smak sveta pocece kod nas, mi smo zemlja sa najvise preminulih na milion stanovnika (ne verujte zvanicnim brojkama, do sad je umrlo 20k ljudi), smrtnost nije 1%, već bliže 15%, a ovog novog soja će biti i do 30%. Srbija ce nestati do septembra, ostace samo tako mala domacinstva izolovana i naoruzana. Ovo je smak sveta

17. Sve zemlje su imale 2, mi imamo 3 pika. Brojke su uzasno fingirane. Uzasno. 10 do 20 vise preminulih nego prijavljeno. Ovo je utisak sa lica mesta nekog ko je 8 meseci u borbi. Ovo je smak sveta.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.