Koronavirus u Srbiji 2

1. Takve greške odaju utisak priučenosti i neprofesionalizma, treba neko da joj ukaže gde je pogrešila da se ispravi, ako izgleda kao neko ko zna o čemu priča onda možda dotera klip do 100 pregleda ko zna

to je ono sto trifors ne kapira, ne mozes u isto vreme da budes povrsan i temeljan u dokazivanju neceg. jedno iskljucuje drugo, ili ces da budes 100% siguran u nesto malo ili mozes da budes informisan siroko, ali onda moras da imas vrlo nesigurnim stav, nema tu donosenja zakljucaka. ko hajzenbergov princip.

2. Ne to nije tačno

jel ces da me nateras da otvorim temu sa ova dva primera sto si okacio, da svi analiziramo?

3. To bi bilo odlično ako te ne mrzi

4. iskreno, mrzi me. jos ako iskopiram samo nece niko da procita, ko sto ni ti nisi procitao, posto sam malo vise napisao, tako da verovatno je besmisleno

5. sta bi mogli teoreticari zavere da nauce - mnogo lakse je napraviti zaveru koja kontrolise ljude tako sto od realnosti koja se slucajno dogadja oduzmes neke stvari i onda to pretstavis kao novu realnost, nego da vestacki pravis novu realnost (koju ces onda da krijes ili stagod).

pri cemu sve ovo radi do nekog broja ljudi, na nivou nacija maltene da ne moze. ako imas dovoljno veliki broj ljudi na kraju se svodi na stihijsko ponasanje iz gluposti (stampedo) i gledanje da iz tog haosa profitiras. mozes da krijes stvari, ali i ne moras, ogromna vecina ce sama da odbija da zna ili razume.

prenaseljenost planete jeste problem, al to se ne resava ubijanjem nego smanjenjem nataliteta u africi i indiji. a to nije ubijanje dece, nego lagani nagovor ljudi da ne prave 8 dece nego da se zadrze na 2-3.

a to se radi... vakcinama. al ne na nacin na koji vi zamisljate, nego pomognes ljudima da im od dvoje dece prezive oba do adolescencije i kasnije pa onda nemaju potrebu da ih prave 7-8 da ostane zivo 2-3 kasnije.

Pa ti si zrtva zavere celte - jel si uocio to? Ajde da kazemo da se ova realnost oko virusa "sasvim slucajno desila".
    Ti si recimo i dalje ubedjen da ce Bil Gejts da ucini bas ovo, da pomogne da se podigne standard covecanstva kroz vakcine i onda ce ljudi automatski da smanje sa razmnozavanjem pa ce njegov cilj depopulacije planete tako biti resen.

A ne vidis da se populacija moze smanjiti samo "masovnim ubistvima ili sterilizacijom". U Africi od se od 50-ih sprovode eksperimenti raznih vrsta. Posasti i bolesti su najcesce.
    Za ovih 70-godina svi najbogatiji sveta nisu nasli za shodno da konacno sednu za sto i rese taj problem prepopulacije.
    Malo cudno zar ne?

Ako zaista mislis da je to resenje na kojem se radi u velikoj si zabludi. Depopulacija ce se desiti ili putem nekog velikog sukoba i velikog stradanja, ili nekog masovnog zagadjenja ili masovne intervencije u ljudsku prirodu i zdravlje ili psihu itd.

6. Depopulacija će se desiti tako što inceli kao ja nikad neće da ispale spermu u nečiju pičku. Problem solved, nema na čemu

7. dragi moj ejduse, ja sa vama vise necu da razgovaram dok ne podelite ko ste ustvari.

srdacno, celt

8. Jos nesto, ti i dalje verujes Bil Gejtsu coveku koji je na Epsteinovom spisku. I dalje verujes u njegovu dobronamernost?

Mislim pametan si covek ali me neki put stvarno iznenadjujes.

9. dobija ujedno i jako efikasan filter koji prepoznaje nameru iza svake akcije, te upija potrebno, a izbacuje izlišno

and yet,

ti kupis sve sto procitas od onog Q pokreta (pre je bio neko drugi vrv), da li si ikad do nekog veceg zakljucka dosao sam, ili ti je sve bilo u fazonu ee ovo sto sam video se uklapa u nesto sto mi odgovara, i to je i moj stav odsad?

znam da ces reci opet da filtriras i sam donosis zakljucke, al da li si nekad posumnjao u neku informaciju od tog q lika npr.? tipa da se zapitas hmm kad isfiltriram ovo kroz cakre nesto mi se tu ne uklapa bas?

10. jos nesto, da li shvatas da si mozda zrtva manipulacije, u najblazem slucaju nekog trola, a u gorem neke sluzbe koja mozda odredjene istine spakuje u paketu sa 95% gluposti a onda i tih 5% istine odbaci sa: "ma to veruju oni q idioti nije valjda da mislis i da je i kraljica reptil?" itd.

11. Q lika hahaha ok

Serious from here

Dosta stvari koje sam pročitao i video iz Q postova su stvari koje sam donekle već znao ali mi nije bilo jasno ko specifično stoji iza njih. Npr znao sam da kradu decu, nisam znao da su određene fondacije umešane u to. Znao sam da nameštaju izbore, nisam znao da i migranti služe toj svrsi. Znao sam za "Project Mockingbird", nisam znao da je u pitanju sve i jedan Mejnstrim Kanal. Znao sam da je Alex Jones kontrolisana budala, nisam znao za njegove veze sa Mossadom itd itd. Jebiga kako bih ti to najlakše objasnio, ne radi se o tome da je Q jedan lik koji postavlja teorije zavere za lajkove, popularnost ili šta već, ako misliš da je tako onda nisi uopšte ni pokušao da zakoračiš u "zečiju rupu", ali to je ok niko te ni ne tera vrv nemaš vremena, ne deluje ti kao nešto oko čega se vredi bakćati itd.
    Uglavnom radi se o tome da je QAnon psyop (da, dobro si čuo - PSYOP) namenjen prvenstveno da pomogne patriotama u navigaciji kroz ludila koja se zbivaju u Americi, kako bi mogli da prođu kroz to sa što manje negativnih posledica usled gomile laži i pranja mozga od strane režuma koji se ruši zarad oslobađanja na kraju krajeva ne samo SAD - a već i čitavog sveta. Maltene sve što si do sad video počevši od kriptovaluta, AI tehnologije, Bregzita, Extinction Rebelliona, Antife, pa do Kovida, BLM - a, Kapitol "pobune", eksperimentalnih vakcina i CGI Bajdena ima veze sa Q timom. 3. Svetski rat je rat informacija, mi smo već pobedili tako da je ostalo još samo da glumci izađu pred publiku i poklone se.

12. ma to veruju oni q idioti nije valjda da mislis i da je i kraljica reptil?

Jebiga iz ovoga se već da primetiti da nisi ni trenutka pažnje posvetio spiki, ali si izdvojio klasičnu floskulu na koju se oslanja bukvalno svaki artikal napisan o QAnonu.

13. Q ne spominje ni vanzemaljce ni reptilijance ni Anunakije ni ravnu zemlju nema nikakve veze sa tim jbg, ima veze isključivo sa kultom koji ubija decu

14. A druže zamenila je jebenu Bugarsku stavila na pogrešnu stranu u ratu msm ko će da se jebe i cima zbog jebenih Bugara realno

Covece nije samo bugarska nisi svestan kakvih fejlova ima. Stvarno ne mogu da gledam sve opet pa da ti navodim fejlova po epizodama koji min koja sekunda po stavkama 1.2.3 tj mogu ali ako mi platis lolo
    Btw takodje sam video neke slike koje je kacila da su u stvari lagan fotosop, ima raznih gluposti itd

Uglavnom, sad zamisli obrnutu situaciju, ti si ukazao nekom ko npr brani vakcine na neki ovako identican veliki propust u nekom njihovom pandanu Qanon sequel-a a on ti kaze "a ma daj koga briga za to omaklo se, nebitno, gledaj ostalo je istina sig sig 100%" :D Sad u stvari kapiram koliko ce ljudi braniti svim silama svaku ideju ma koliko suluda bila tako sto ce oprvdavati njene propuste ma koliko veliki i suludi bili jer im tako odgovara i jer prosto zele da veruju u to.

Takodje ljudi koji prave ovakve dokumenarce i racunaju na tu opstu neinformisanost i nezainteresovanost za sta-je-bilo-prije-tisucu-ljeta eventima i kapiraju da se nece naci niko dovoljno dokon kao ja da hvata njihove greske itd vec samo bam bam spamuju sa informacijama sto bogatije to deluje istinitije i mocnije.

Ovim ne branim i ne opravdavam ljude koje ona napada u tim dokumentarcima, to su bolesnici, vrv okultisti i pedofili sve je to dobrim delom tacno, ali smatrati da ce kojejakav Qanon doneti mir i blagostanje "Q plan to save the world", "Great awekening" ma daj..Ej nenormalni Trump se predocava kao nekakva kljucna figura tog velikog plana, pa ne znam stvarno koliko pecuraka moram da pojedem da bih to uzeo za ozbiljno..

15. Celt moj drug doveo u pitanje objektivnost, i to je vrlo dobro zapažanje. Jedno pitanje - verujemo li da nam objektivnost stiže sa ma koje strane?

16. Q ne spominje ni vanzemaljce ni reptilijance ni Anunakije ni ravnu zemlju nema nikakve veze sa tim jbg, ima veze isključivo sa kultom koji ubija decu

To je tacno ali to smo znali i pre Qanona, sto bih se iznenadio sa tim da postoji kult koji ubija decu kada se deca zlostavljaju (a vrv na kraju i ubijaju) u crkvama diljem tzv hriscanskog sveta, a ne da ce svoju moc zloupotrebljavati najbogatini i izopaceniji umovi sveta.

17. verujemo li da nam objektivnost stiže sa ma koje strane?

Sigurno ne stize od strane pokreta koji bi krunu stavio na glavu narandzastom klovnu

18. nisam ovoliko postova napisao jos dok je radonja bio u prvom mandatu u zvezdi ololo, odoh

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.