Koronavirus u Srbiji 2

1. Da, Tramp veliki spasilac čovečanstva :D Fora je u tome što ćemo i za 30 godina imati stavove - da Tramp nije pokraden na drugim izborima, svet bi danas bio drugačiji.

2. Svašta pametno Celt tamo naveo - da, mi precenjujemo "pamet čovečanstva". Ljudi zaista poverovali da se sve ovo dogadja jer je neki random kineski papak pojeo slepog miša na pijaci, još našli i koja pijaca je u pitanju, šta ti je Kina ej, sila :D

3. Samo polako na kraju krajeva sve će vam se samo kasti laku noć

4. trifors je covek (ili trol) kog ne poznajem u pravom zivotu. zanimljiv mi je za razgovor, i iako se ne slazem skoro ni sa cim sto kaze, sustinski mislim da ako nije trol, da mu je kompas na mestu, samo pokazuje naopako, i da ce vremenom da se nasteluje, ili da ga bar boli kurac.

melkijadese (ako nisi trol) poznajem. nisu fini.

M E L K O R

Pa da, ovde je bilo raznih nakaza, loših trolera, frikova, ali niko tako mek a opak, prefinjeno podao - pseudointelektualac, polupatetičar, kvazihumanista, odmereno konzervativan, umereno načitan, rečju - nadričovek. Melkijades.

5. Hahaha jedan od legendarnijih šukova Vukajlije

6. celte nemoj dozvoliti triforsu da te sanka, okačio link bez ikakvog objašnjenja šta je na linku, zašto ga je pljusnuo, šta želi da kaže istim. Nije vredno kliktanja, tumačenja i još kucanja odgovora. Ne samo da je trol nego još jedan od onih iritantnih likova koji se ne obaziru na to što ti njih pitaš ili im kažeš nego ko lud baca nove linkove, mimove, gluposti neke koje ne zavređuju ni sekund pažnje.

7. Jeste, odlična observacija. Ali Melk je orudje, ne čovek. Okačiću ovu stvar ovde, bez ikakvog valjanog razloga i namere. https://www.youtube.com/watch?v=qFfnlYbFEiE&ab_channel=JimiHendrixVEVO

8. smarate u pičku materinu

9. Trifors je poremecen LOL

10. Hoti prestani da budeš teletekst bro :)

11. Jebiga iz ovoga se već da primetiti da nisi ni trenutka pažnje posvetio spiki

lupio sam primer bmk sta stvarno pricaju jedni a sta im drugi stavljaju u usta, pricam ti o modelu po kom to funkcionise

Samo polako na kraju krajeva sve će vam se samo kasti laku noć

a ovoga smo se naslusali vec dosta puta, a na tom kraju sigurno necu misliti ee pa vidi ovaj q stvarno u pravu bio

trifors je covek (ili trol) kog ne poznajem u pravom zivotu. zanimljiv mi je za razgovor, i iako se ne slazem skoro ni sa cim sto kaze, sustinski mislim da ako nije trol, da mu je kompas na mestu, samo pokazuje naopako, i da ce vremenom da se nasteluje, ili da ga bar boli kurac.

ma dobar je trifors, samo ga je zveknula istina da je zivot sranje uglavnom, takodje da ima prebolesnih psihopata i da su neretko upravo oni na pozicijama moci, samo sto svako drugacije reaguje na ta saznanja. zavisi i od strukture licnosti, i ja sam imao malo izrazeniji taj "savior complex" (verovatno ga i sad imam u odredjenoj meri), prosto neki ljudi tako reaguju na sve nepravde koje nam se dogadjaju tokom zivota, neko drugi kaze jebes ga tako je kako je, zivim svoj zivot i cao poz

12. Tro to je Vuk! Vuk! situacija. Klinac troluje za vuka, čobani skoče da spasavaju ovce, mali sav srećan jer ih je izložio...Tako par puta dok se ovi ne smore skroz, i u trenutku prave frke iskuliraju i ostanu da loču u krčmi.

Naravoučenije - jebo naravoučenije,epilogje taj da je vuk svejedno pojeo ovce.

13. da Melkor, ali ipak, cvrcak koji je svirao celo leto je na kraju morao da dodje kod mrava, koji je marljivo radio, da moli za hranu.

naravoucenije - mrav je taj koji odlucuje sad jel ce cvrcak da umre ili da zivi.

14. ova tema je brutalna

15. Kelte i melkore ne slazem se jbg

Ne stvarno - kad pogledas, lisica i zdral su ostali gladni jer nisu znali da se zamene pa da zdral jede iz cinije a lisica iz tanjira

Naravoucenije - zivotinje su glupe a ljudi su zivotinje

16. Hahaha zanimljivo :) Životinje nisu ni glupe ni pametne - savršene su kao takve, ništa im ne možeš ni dodati ni oduzeti. Nisu ni ljudi glupi koliko su oholi, sujetni, lenji, zastrašeni, gramzivi itd.

Celt brt ta priča je oličenje protestantske etike i ograničenog germansko - saksonskog uma. Cvrčak crkne od gladi usled nerada, mrav se rokne zbog depre kao kakav Švajcarac ili Norvežanin, jer zima je duga a pod zemljom nema zabave. Manje - više situacija koju imamo danas. Ali da - "Vredni i trudoljubivi opstaju i napreduju, lenji i nesposobni pate". Čitav 20ti vek počiva na ovome, i vidi gde stigosmo, renesansa :)

17. sta bi ti uradio da si mrav?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.