Prijava

Istina je neprijatelj, naročito ako nije tvoja.

Ne čini drugima ono što ne želiš da čine tebi.

Ko drugome jamu kopa sam u nju upadne.

Не прави себи идола нити каква лика; немој им се клањати нити им служити.

Не сведочи лажно на ближњега свога.

Једи буранију братеу своме

Увенуће Трајфорс бели
Што сам теби Мелкијадес

Nije u redu kačiti kraj jednog filma ljudima koji ga nisu pogledali, naročito ako se uzme u obzir da je u pitanju najupečatljiviji i verovatno najbolji kraj jednog filma ikada snimljen. Ali navikli ste i na gore s moje strane. Sam po sebi remek - delo, čitav film je pun skrivenih i dvosmislenih simbola koji lako prodju neopaženo. Stavljam ovo ovde jer u jednoj rečenici (koja ne dobija naročito na težini ako se pogleda tek isečak), sumira svu dokolicu i vreme koje smo straćili na ovih 200 i kusur stranica.

Zapravo sumira čitav život na Zemlji uopšte - Life is a state of mind. Prosta, stosmislena, i veliko iskušenje sama po sebi.

Neki drugi bi rekli život je vakcina i vakcina je život.

E ko se od vas ovde fircnuo? I kojim proizvođačem? Hotjula ne računam, on ovako samo priča a neće da se firca bar još godinu dana.

Ejduse, ja sam se čipovao, Sputnik V (pet, rimski broj se čita, a ne Veeee), oba puta bez neželjenih reakcija, kolege s posla takođe; među njima je bilo i par onih koji su prije preležali koronu, sve ok. To je moje iskustvo, jbg, volio bih da se javi još vakcinisanih, koji iz meni nepoznatog razloga potpuno ćute, i tako daju prostora nestručnima da dominiraju u medijima i na društvenim mrežama.

Vakcinisan sam kineskom vakcinom.

Odgovor za Ejdusa - primio rusku vakcinu.
sastav 95% etanol, i još neke gluposti, znači votka klasična ruska i štampana pločica sa odašiljačem, nema frke. Napominjem da je ploča vrlo malih dimenzija i ne vidi se golim okom.

jel imas sad direktan link sa KGBom?

još se uspostavlja konekcija

da zamolim poznavaoce da mi objasne, ne verujemo samo u vakcine ili generalno u medicinu?
treba da idem kod zubara, pa reko ne bih kad mi popusti anestezija da napipam jezikom logu 3 na kutnjaku