Seti se samo ravnozemljasa, svi junaci nickom ponikose.
Spreman sam da pricam sa tehnicki potkovanim ljudima o problematici. Posracu se na svoju diplomu sad odmah i spaliti je ako me neko uspe ubediti na znatnost uticaja frekvencija tog kalibra na coveka, sa onakvom potpisnom spektralnom gustinom kakva je prisutna kod 5G.

bukvalno sam pre mesec dana otvorio ovu temu i niko nije jebao 2%, malo pretrazite dal je neko vec otvorio nesto slicno, nije da ima vise od 6 aktivnih forumasa, pa da je tesko naci
https://vukajlija.com/forum/teme/74981-korona-virus-teorije-zavere
- l
prava opasnost je u vakcini prtiv korone, preko nje ce ljudima da unesu nesto za kontrolu uma pa kad svi na planeti budu vakcinisani onda ce rodsildi i ostale masonske pordice imati apsoolutnu kontroolu.
- јп
Hahahahah
Ali kako volim kad se srbi koji se inače cepaju kafetinima i bensedinima na dnevnoj bazi lože da su vakcine sad neka posebno opasna vrsta medikamenta
- BV
Slazem se sa onim sto je rekao labokv
- BV
To vec postaje kristalno jasno
Pricas o ormarima na fejsbuku izadje numanovic namestaj. Prisluskuju nas i dok spavamo. Kako bi oni inace znali kad neko prekrsi meru karantina. Prate nas preko gpsa i prisluskuju preko mikrofona. Doci ce dan kad cemo svi biti ucenjeni kompromitujucim fajlovima da damo pare mocnicima i tako ce propasti srednja i niza klasa. Ostace samo milioneri.