Teorije zavere u doba Korone
  • Firex

Sta se zapravo krije iza epidemije korone?

Ja sam cuo za 5g i da fejkuju podatke bas, takodje jel znate neke apsolutne argumente koje pokopavaju svaku dalju diskusiju protiv ove vrste ljudi? Ja se na dnevnoj bazi jako suzdrzavam da ne kazem caletu i kevi da puše kurac, karantin ne pomaze.

• Čiča Morada

Seti se samo ravnozemljasa, svi junaci nickom ponikose.

Spreman sam da pricam sa tehnicki potkovanim ljudima o problematici. Posracu se na svoju diplomu sad odmah i spaliti je ako me neko uspe ubediti na znatnost uticaja frekvencija tog kalibra na coveka, sa onakvom potpisnom spektralnom gustinom kakva je prisutna kod 5G.

• Ejdus

Tako oni žele da misliš kapetane.

Sve je slučajno, virus iz šišmiša, 5g za lakše komunikacije itd...

• Čiča Morada

Kaze ko? Polubudna masa s pola mozga?
    Sad je in da se bude pametnjakovic, pogotovo na internetu.

• celt

Uvedes im 5G da brze mogu da rasipaju svoja govna i teorije zavere po internetu

• Eru Ilúvatar

mobilni telefon zraci neuporedivo vise coveka nego sto ce bilo koja bazna stanica ikad

• Скелетор

Meni su ti ravnozemljaši iste troldžije kao i ovi antivakcinaši i 5g-ovci i to ovim hijerarhijskim redosledom, tipa neko rešio da se zajebava pa usput pokupio masu istomišljenika doduše osetno nižeg koeficijenta inteligencije od kreatora ideje.

• celt

ne mozes antivakcinase u ovu grupu. Ostali su bezopasni po drustvo, antivakcinasi zajebana sorta.

• riffraff

Ja necu uzeti vakcinu z taj kurac narednih par godina sigurno, treba da primim vakcinu zbrckanu za po godine pa da mo zubi poispadaju

• Sevastokrator_95

bukvalno sam pre mesec dana otvorio ovu temu i niko nije jebao 2%, malo pretrazite dal je neko vec otvorio nesto slicno, nije da ima vise od 6 aktivnih forumasa, pa da je tesko naci

https://vukajlija.com/forum/teme/74981-korona-virus-teorije-zavere

• l

prava opasnost je u vakcini prtiv korone, preko nje ce ljudima da unesu nesto za kontrolu uma pa kad svi na planeti budu vakcinisani onda ce rodsildi i ostale masonske pordice imati apsoolutnu kontroolu.

• riffraff

Prava opasnost je zgutati hemiju u sebe koja nije dugorocno testirana, treba da mi izraste plucno krilo pa sta onda

• Eru Ilúvatar

pa tebi je dobro posto ti ta 2 ne sljakaju kako teba hahahah

• јп

Hahahahah

Ali kako volim kad se srbi koji se inače cepaju kafetinima i bensedinima na dnevnoj bazi lože da su vakcine sad neka posebno opasna vrsta medikamenta

• riffraff

Ako mislis na mene jebac, ne lozim se, isprimao sam ih pun kurac, samo cu cekati da prodje sve faze testiranja, a ne da uzimam neki koktel koji je tek smiksan.

• BV

Slazem se sa onim sto je rekao labokv

• Eru Ilúvatar

a brate sta moze biti toliko u vakcini lose pored umrtvljenog virusa jebeno

• BV

To vec postaje kristalno jasno
    Pricas o ormarima na fejsbuku izadje numanovic namestaj. Prisluskuju nas i dok spavamo. Kako bi oni inace znali kad neko prekrsi meru karantina. Prate nas preko gpsa i prisluskuju preko mikrofona. Doci ce dan kad cemo svi biti ucenjeni kompromitujucim fajlovima da damo pare mocnicima i tako ce propasti srednja i niza klasa. Ostace samo milioneri.

• Firex

APEL da svi predju na sevastovu temu o teorijama zavere, decku nije dobro. Ili da otvorimo jos 20 tema sa istim naslovom, nisam siguran

• riffraff

Brate ne moze vakcina biti samo umrtvljen virus, nemoj biti lud. Treba pun kurac hemije da organizam prihvati ta antitjela