Razmena emocija i bliže upoznavanje dve osobe koje je se inače u normalnim okolnostima ne bi srele.Na prvi pogled ovo je bezazlena situacija,ali ona ostavlja posledice duboko u podsvesti i narušava unutrašnji mir i spokoj koji su osobe do nedavno posedovale.Sam čin susreta predstavlja zaista nešto što se ne zaboravlja i što može dovesti kako do psihičkih problema,tako i do neracionalnog razmišljanja i ugrožavanja sopstvenog integriteta.
ne... ja cu da sedim kod tebe u stanu i privodim maloletnice :P
Čika,peđa..a da ti stvarno promeniš,nik kako Flo kaže?:))))
Celt uz tvoj blagoslov,počinje Movie Maraton.
it's sooooooooo deal!!!!!!!!!
oces i rucak da vam ostavim u rerni? :D
Ima bane mnogo mogućnosti, a ništa mi od toga nije padalo na pamet kad sam se registrovao :)
ja podrzaval floresitin predlog...mada...na ovom sajtu ima mnoog maloletnica (poput mene...) :)
http://www.youtube.com/watch?v=SBdJEFhJUos
Saće peđa kao matičar,da otvori pa da ubaci,sve ispod 18...ali na svoju TOP-LISTU....:))))
Ti nisi čak ni mladja punoletnica, kakva crna maloletnica :-)))
pederu!
Alo deco bez psovanja!
E to ti je baš mnogo lepo bilo...:)
Haha biće venčanje ili sahrana do kraja teme.
ovo mi je omiljena def za koju sam ja bila inspiracija.
:D
samo onako kazem...
Jebi ga, za svadju je ipak potrebno dvoje...:)
To je ipak ovo
toliko je ocigledno da me ne poznajes :)
Upoznaće te, ima vremena :)
nece!
resila sam da se ne upoznajem vise sa ljudima sa sajta.
ispostavilo se da sve vece i vece ludake upoznajem :)
Razmena emocija i bliže upoznavanje dve osobe koje je se inače u normalnim okolnostima ne bi srele.Na prvi pogled ovo je bezazlena situacija,ali ona ostavlja posledice duboko u podsvesti i narušava unutrašnji mir i spokoj koji su osobe do nedavno posedovale.Sam čin susreta predstavlja zaista nešto što se ne zaboravlja i što može dovesti kako do psihičkih problema,tako i do neracionalnog razmišljanja i ugrožavanja sopstvenog integriteta.