Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
E onda ima da radiš i da ne kukaš. Da si radio nešto spektakularno, bilo bi ti oprošteno!
kako kome:))
Plači Bože :)))
I bane nam stigao! Radi popodne!;-)
Plači mala plači.....:))
Sve ovaj Nikola zna:)),jeste 6 ČASOVA..c c c!!!
gde su zene ovde bre?
sto ste ih sve oterali?
Ja nisam moju oterao. Sama otišla , radi!
Pa mi mislili ti si žena, zajebasmo se :)
evo i ja da se poslednjam ovde :) ...jutro
sem mene naravno :P
a i to je diskutabilno predraze! :P
Predraže baš si nekulturan ona je devojka dok se ne prstenuje!
Bogami, jeste diskutabilno, mora se priznati :)))
:))
evo ja sam tu :)
Odakle tebi Nidžo da sam ja nekulturan? :)
Gde si Riz??..:))
evo bane, u komšiluku :)
Onako iz naftalina izbacio, moj Predraže, da bi ti imao šta na napišeš isprovociran i popuniš post!;-)
:)))
sto bi rekao onaj lik - leela mlada (!?) damo
kapiram da je i to damo hteo da stavi pod znak pitanja al je znao sta ce me vise pogoditi :)
Ko kaže da nema žena... doduše za sad samo jedna, Rizz :))