Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
pedja stavi onu na kojoj si skakavac :)
Hahahah, ne vidi se lepo :)))
evo samo da nađem neku lepu :)
evo da se peđa,ne buni:)))
Sve sam bane nešto mislio da te znam.. ali sam se prevario :)))
Evo jedna ljubavna...Ja i moja žean kad me voli!!1;-)
da..možda od..PREKO PUTA..:)))
Znao sam Nikola da ti žena vadi prosek... :)))
ja nemam svoje na ovom kompu
stvarno :)
Imaš leela, ali na "hard disku" :)))
Još nam Leela ostala!!!! Krije se ! Ajde, samo danas otvoren porodični album! Da vidimo ko se stidi!
svi ste lepi :)
ne stidim se nego sam spalila hard disk :)
pedje mi ;)
A i nemate šta da vidite, odmah da vam kažem :)))
Predraže opet si nekulturan!;-)
predraze, opet si iskren :P
Drž ga Leela,za cvike...:))
Vidi ovaj avatr, ovaj mi je omiljeni! Ja i mali ja!!!! Baš sam narcis a ?
eve mene ovna :)
ajde peđa, daj nam slike od mikija i goksija