Prijava

Za dobar san, pred spavanje premazati laktove uljem od lana, popiti malo soje a onda lezati glavom na dole na jastuku od hmelja.

Moze i Novakovi jebi ga ne stavih ga u naslov

Za dobar i dugotrajan brak, ako vas žena tuče, najbolje je otići odmah u drugu gostinjsku vilu i tamo udarati teniskom lopticom o zid dok se ne razljuti. Pažljivo se vratiti kasnije, ali nikako pre ponoći.

oženiti vegan karakondžulu

"Zbog kineske studije sam ostavio meso, ne jedem 16 sati": Novak objavio novu epizodu "svesnog življenja"

kad malo razmislim, oduvek je izgledao kao antivakser koji se lozi na one najgluplje teorije zavere

Kelte zvucis kao neki pomesh erua i ollanika, nisi valjda primio vakcinu protiv korone??

Nasa deca definitivno ne uce dovoljno o kitovima...

A ovo Đovakovo sranje je takav trend u svijetu da je to čudo. U suštini Vitafon, al za instagram generaciju. Mislim, mehanizam prirodne selecije je neumoljiv. Pa nek piju spiritualno pročišćenu vodu.

da bi ste postigli optimalno ciscenje organizma, pomesajte avokadovo ulje sa avokado pastom, namazite na avokado pa pojedite uz avokado salatu sa avokadovim uljem

kada ste nervozni, umesto grickalica pozovite vaseg privatnog trenera i odradite cas joge u vasoj zen basti

da bi ste postigli optimalno ciscenje organizma, pomesajte avokadovo ulje sa avokado pastom, namazite na avokado pa pojedite uz avokado salatu sa avokadovim uljem

I ostaviteto da stoji, ne jedite, već apsorbujete detox avokado kotel spiritualnim putem. Posmatrajte, upijajte. Za to vrijeme u pozadini pustiti šum na 528 Hz, frekvenciji ljubavi.

ha, znam citirati, JA JEBEM!

za zdrav duh pomaze spiritualna meditacija uz etericna ulja i ikonu svetog vasilija ostroskog

svi imamo dane kada nas deca nerviraju. kada naidje takav period, nemojte se nervirati, ostavite decu vasim dadiljama i potrudite se da ostanete u balansu tela i duha kratkom molitvom

I njavažnije od svega je kako gledate na vađe imovinsko stanje, jer su upravo te brige najpešće izvor stresa. A stres, kao što znamo, narušava protok pozitivne energije kroz jezgro ćelija, i pomjera vas prema negativnoj astralnoj ravni. Upamtite, nemanje novca je stanje svijesti.

vezbajte cesto napolju, na suncu. suncevi zraci daju energiju telu i najbolji su prirodni izvor endorfina tojest hormona srece. ne trazite izgovore. ako je hladno, ili kisa, uvek mozete otici avionom negde gde nije.