ПМП

1. Sta bi taj intevjuJ sadrzaVAO?

2. Merenje nekih dimenzija :)

3. Ma idi begaj :p. Mogli bi da nam izmerite dimenziju precentralnog girusa u kori velikog mozga. Što je deblji, imamo bolju i bržu motoriku za šutiranje vašeg mikrosveta u donjem vešu :p

Ovim se prijavljujem za obezbeđenje članova partije :))

4. Uh, ja sam za da euglena bude u obezbeđenju! Ako nam se posreći, biće pretresanja :))

5. Jeeeeeeeeeeee! Uh što ja volim da pretresam :zli smeh:. Sečem i bacam sve manje od 20 cm :p

6. Sto mu gromova...
    Mogu li da budem koordinator hejterskog odeljenja...?

7. Što se tiče obezbeđenja,Šampion je šef,mada bi mu dobro došao neko šarmantan ko bi pretresao bez pipanja.

Krpikuća je pristao da bude domar,tako da je i to rešeno.

Partijiski radio?O tome razgovarajte sa predsednikom,a opremu ja instaliram besplatno.

Ming,nemamo hejtersko odeljenje,ali možeš da se pridružiš Ministru mita i korupcije i da sarađuješ sa Inžinjerom smaralaštva ,u cilju unuštavanja konkurencije.

Što se tiče kuvarice i posluge,to sredite sami,ja klopam kod kuće.

8. Pretresao bez pipanja :O?!?! Pa ja svoj šarm koristim samo da bih mogla da pipnem. Za koj' će mi đavo, ako samo mogu da gledam :)?

9. Dobro pipaj,samo iza paravana,nemoj na sred hola.

10. Trebali bi da formirate hejtersko odeljenje.
    Biće vam veoma korisno u podizanju kvaliteta sajber-politike.
    Tu smo da hejtujemo definicije onih koji se ne slažu sa našom politikom.
    I UVEK imamo razlog za hejt, čime ponižnje neistomišljenika dovodimo na legalan čin.
    Napravite zasedanje po tom pitanju, pa mi javite... :)

11. "Dobro pipaj,samo iza paravana,nemoj na sred hola."
    Nemoj na sred blek_hola. :)))

12. Ako još neko ima neki zahtev,neka to napiše.Predsednik će to kasnije da pročita i razmotri.

13. Neću Ming, ne boj se, nije mi to interesna zona :)))

14. Sredicu ja da bude neko pretresanje kad vec volis da pipas ...ono tipa:sumnjamo na nekoga iz stranke,pretres! :D

15. Другови, живи смо људи и као такви, поред политичких морамо се позабавити и сексуалним темама. Стога, Партији је потребан и Одсек за сексуална питања. У овом одсеку у почетку биће доступне три функције:
    1)Контролор(ка) сексуалних навика;
    2)Контролор(ка) исправности сексуалних помагала;
    3)Чувар(ка) списка фетиша и сексуалних настраности чланова.

Такође сви чланови морају имати оверену Сексуалну књижицу. Власт и задовољство пре свега.
    ЖИВЕЛА ПАРТИЈА!

16. U...ja imam švalersku dozvolu kući negde...može to umesto knjižice?

17. Друже Ортаче :))) неће да може, већ ће твоја швалерска дозвола бити поменута у виду напомене у књижици. Такође, Другови и другарице из Одсека за сексуална питања мораће да тесно сарађују са заводом "Младост" и другарицом Спавалицом, ради утрвђивања потребних чињеница.

СЕКС-ПАРТИЈСКИ ПРИЈАТЕЉ БРОЈ 1

18. E sad si me izgubio...kakva knjižica,kakvi bakrači!Samo dajte mlado meso!!!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.